Del Toro 16,392 Report post Posted June 11, 2014 Dla mnie duzym zaskoczeniem byloby gdyby wyszli z grupy. Nie maja zadnego argumentu by to zrobic. Ani bramkarza wybitnego. Ani trenera wybitnego. Ani pilkarza w wyjatkowej formie. No poza 3 lwami na piersi to wiele nie maja (WAG nie licze ) ;) Powiem ze nawet bym sie cieszyl, a i bym mial niezly pretekst ponabijac sie z moich angoli w robocie. Ale zdaje mi sie ze wyjscie z grupy wymecza ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 11, 2014 (edited) Ani trenera wybitnego. Czepiasz się... Roy Hodgson oraz David Moyes to dwaj najwybitniejsi trenerzy XXI wieku :lol: :D :lol: :D :lol: Nie wiem dlaczego, ale czasem mam wrażenie, że jeden i drugi biorą to samo... Edited June 11, 2014 by Maciek_7 Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 11, 2014 Kto wie kto wie :D Jako protest przeciw Blaterowi ;) Kupi ich jak bedzie musial :D Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 11, 2014 Powiem ze nawet bym sie cieszyl, a i bym mial niezly pretekst ponabijac sie z moich angoli w robocie. Ale zdaje mi sie ze wyjscie z grupy wymecza ;) To Wlochy czy konski Urugwaj out ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 11, 2014 Kupi ich jak bedzie musial :D Oni probowali kupic jego i nie wyszlo :D Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 11, 2014 A może zrobią 5 miejsc w czwórce? :huh: W ramach równouprawnienia... Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 11, 2014 A może zrobią 5 miejsc w czwórce? :huh: W ramach równouprawnienia... Tylko wtedy, gdyby mialoby zabraknac gospodarzy. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted June 11, 2014 A Wasze typy na najlepszego pilkarza i krola strzelcow imprezy ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 11, 2014 Bo co to za mistrzostwa, gdy w półfinale nie ma gospodarzy… Ale spokojnie, Fifa o tym wie i na pewno do takiej sytuacji nie dopuści! Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 11, 2014 Czas pokaże Ja tam kibicuje prawie wszystkim nie ma wiekszego znaczenia dla mnie kto wygra mundial.Pisze prawie bo Angoli nie lubie zresztą na moje oko to oni z grupy nie wyjdą ;) Jak kolega @guzu slusznie zauważył półfinał mundialu bez Włochów i Niemców....mało prawdopodobne Hiszpanie mogą namieszać i tu bym raczej skłania się w ich kierunku jak by nie było na całe szczęście "naszych orłów " tam nie ma może jak popatrza w tv jak się gra to im ochota najdzie do gry w pilke. Pozdrawiam i życzę miłego kibicowania swoim drużynom Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 11, 2014 A Wasze typy na najlepszego pilkarza i krola strzelcow imprezy ? :) Pytanie trudne, ale największe odkrycie moim zdaniem jest w kadrze Belgii, zobaczymy... Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 11, 2014 To Wlochy czy konski Urugwaj out ? :) Wlosi wlasciwie zawsze powoli startuja, czyli moze nawet Angolom remis w pierwszym meczy uda sie ugrac. Wszystko pewnie rostrzygnie sie z Urusami, kto bedzie mial lepszy dzien. Urugwajowi zespol sie bardzo postarzl, szczegolnie obrona. A Wlosi strzelili sobie w kolano z wyborem bazy trninngowej i beda latac tysiace kilometrow na mecze ;) Ps. podobno paniusia szefa wloskiego FA wybierala, glowny piorytet, plaza musi byc :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 11, 2014 A Wasze typy na najlepszego pilkarza i krola strzelcow imprezy ? :) Messi sie oszczedzal w koncowce sezonu, to kto wie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 11, 2014 To wybierzmy Miss kibicek !!!!! :o :blink: Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted June 11, 2014 ...espania na mistrza.. :) Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted June 11, 2014 widzę że nie tylko ja zwróciłem uwagę na potencjał Belgów ... myślę że na 4 miejsce ich stać Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted June 11, 2014 ...espania na mistrza.. :) Patryku-raczej nie,czas już minął.......Z Eurolandu jedynie Niemcy mogą sięgnąć finału i wygrać,Belgia jako niespodzianka 3-4 miejsce. Cieszę się natomiast ,że naszych nie będzie ,bo serce odpocznie i nadziei nie trzeba przed każdym meczem wspomagać..........Rozum znów górą ;) Luźne gacie i tyle,tak jak mam na rybach......czego wszystkim życzę :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 11, 2014 To wybierzmy Miss kibicek !!!!! :o :blink: Jak najbardziej za!!! Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 11, 2014 widzę że nie tylko ja zwróciłem uwagę na potencjał Belgów ... myślę że na 4 miejsce ich stać Maja mocna paczke, ale mloda i niedoswiadczona. Jak nie spekaja to moga troche namieszac :) Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted June 11, 2014 To wybierzmy Miss kibicek !!!!! :o :blink: Hmm bardzo ładna koszulka ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tommek 109 Report post Posted June 12, 2014 Witam, panowie może wiecie gdzie w necie można obejrzeć mecze z mistrzostw w HD za darmo? Share this post Link to post Share on other sites
Kacper.K 2,256 Report post Posted June 12, 2014 Najłatwiej na sport.tvp.pl jeżeli mieszkasz w PL, poza granicami nie odbiera. Chyba, że się z proxy pokombinuje to powinno działać. Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted June 12, 2014 Zwycięzcę ciężko wytypować. Czarny koń - Belgia, Chorwacja. Mooooże Bośnia. Share this post Link to post Share on other sites
Greku35 116 Report post Posted June 12, 2014 Ja tam dzisiaj kibicuje Chorwatom, a ogólnie liczę na niespodzianki, walkę i ciekawe mecze Share this post Link to post Share on other sites
Del Toro 16,392 Report post Posted June 12, 2014 Chorwacja moze sie pokusic o jakis remisik ;) Share this post Link to post Share on other sites