Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Zelldo

Envirotex - zamówienie

Recommended Posts

Cześć,

W tym tygodniu będę robił zamówienie na żywicę envirotex. Więc jeśli ktoś ma jeszcze ochotę się podłapać pod wspólną paczkę, która wychodzi oczywiście taniej, to proszę o wiadomość. 

Wydaje mi się, że suszarka jest niezbędna. Mi żywica żeluje po 2-3 h na tyle, aby się już nie przemieszczała

Do tego potrzebna jest suszarka obrotowa czy nie koniecznie? pzdr

Moim zdaniem konieczna (ale są i tacy, którzy co poł godziny odwracają i  jest ok). Zależny to od wielkości przynęt. Im mniejsze tym suszarka bardziej potrzebna. A to, że e-tex do małych przynęt jest do bani, to już inna sprawa.

Edited by krzychun

Dokładnie.

Hmm, ja zazwyczaj, gdy muszę cieniej rozłożyć warstwę, to mocniej podgrzewam żywicę. Wtedy jest bardziej płynna i myślę, że nie powinno być problemu z małymi woblerami. No zobaczymy, mam w planach mniejsze modele, to wtedy zdam bardziej szczegółowe relacje ;) 

Wątek przez chwile był zamknięty. Nie wiem dokładnie z jakiego powodu, brak informacji, brak też podpisu moderatora. Ale na wszelki wypadek powiem, że nie odnoszę jakiś korzyści majątkowych z tych zamówień. Dla mnie po prostu wspólna paczka także wychodzi bardziej ekonomicznie. Nie liczę dodatkowego wysiłku jaki muszę włożyć wysyłając do każdego oddzielną paczkę z Polski lub także pewną odpowiedzialność jaka na mnie spoczywa przy tych wszystkich zamówieniach. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...