Zelldo 229 Report post Posted June 9, 2014 Cześć, W tym tygodniu będę robił zamówienie na żywicę envirotex. Więc jeśli ktoś ma jeszcze ochotę się podłapać pod wspólną paczkę, która wychodzi oczywiście taniej, to proszę o wiadomość. Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted June 9, 2014 Poproszę :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted June 9, 2014 Dzięki Zelldo :) Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted June 9, 2014 Jak to cenowo wychodzi? Share this post Link to post Share on other sites
Zelldo 229 Report post Posted June 9, 2014 105 zł z wysyłką do Polski za 16oz. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted June 9, 2014 Grzech nie brać. Share this post Link to post Share on other sites
kacper524 1,235 Report post Posted June 9, 2014 Również poproszę :) Share this post Link to post Share on other sites
K. Trojan 110 Report post Posted June 9, 2014 Do tego potrzebna jest suszarka obrotowa czy nie koniecznie? pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Zelldo 229 Report post Posted June 9, 2014 Wydaje mi się, że suszarka jest niezbędna. Mi żywica żeluje po 2-3 h na tyle, aby się już nie przemieszczała Share this post Link to post Share on other sites
krzychun 988 Report post Posted June 9, 2014 (edited) Do tego potrzebna jest suszarka obrotowa czy nie koniecznie? pzdr Moim zdaniem konieczna (ale są i tacy, którzy co poł godziny odwracają i jest ok). Zależny to od wielkości przynęt. Im mniejsze tym suszarka bardziej potrzebna. A to, że e-tex do małych przynęt jest do bani, to już inna sprawa. Edited June 9, 2014 by krzychun Share this post Link to post Share on other sites
Zelldo 229 Report post Posted June 9, 2014 Czemu jest do bani przy małych przynętach? Za gruba powłoka? Share this post Link to post Share on other sites
PLECIONA 426 Report post Posted June 9, 2014 Ja także poproszę o ile nie za późno. Share this post Link to post Share on other sites
Zelldo 229 Report post Posted June 9, 2014 Przelewy będę zbierał do środy Share this post Link to post Share on other sites
krzychun 988 Report post Posted June 9, 2014 Czemu jest do bani przy małych przynętach? Za gruba powłoka? Dokładnie. Share this post Link to post Share on other sites
Zelldo 229 Report post Posted June 9, 2014 Dokładnie. Hmm, ja zazwyczaj, gdy muszę cieniej rozłożyć warstwę, to mocniej podgrzewam żywicę. Wtedy jest bardziej płynna i myślę, że nie powinno być problemu z małymi woblerami. No zobaczymy, mam w planach mniejsze modele, to wtedy zdam bardziej szczegółowe relacje ;) Wątek przez chwile był zamknięty. Nie wiem dokładnie z jakiego powodu, brak informacji, brak też podpisu moderatora. Ale na wszelki wypadek powiem, że nie odnoszę jakiś korzyści majątkowych z tych zamówień. Dla mnie po prostu wspólna paczka także wychodzi bardziej ekonomicznie. Nie liczę dodatkowego wysiłku jaki muszę włożyć wysyłając do każdego oddzielną paczkę z Polski lub także pewną odpowiedzialność jaka na mnie spoczywa przy tych wszystkich zamówieniach. Share this post Link to post Share on other sites