Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
Locutus85

Dragon Ultima stuki po nasmarowaniu

Recommended Posts

Wiesz zostawie sobie go i bede go katował przez rok a nie tydzien nad wisłą przy obrotówkach 4 oraz woberlach o duzym oporze. Za rok napisze kto wyszedl na idiote. Ja czy Ty.

Edited by Locutus85

Ale zanim zaczniesz przeprowadzać takie testy naucz się czytać ze zrozumieniem. Kołowrotek wytrzyma lub nie wytrzyma....mało istotne ja tylko staram Ci się uświadomić że to co słyszysz przykladajac ucho do blanku nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistym lowieniu bo obudowa dużo tłumi i każdy szmer slyszany w ten sposób podczas lowienia może zniknąć, to samo w kwestii kręcenia na sucho i pod obciążeniem.

Ochłoń...nikt nie nazwał Cię idiotą i nikt tak owego nie stara się z Ciebie zrobić.

pozdrawiam. Edited by Qowax001

Ale zanim zaczniesz przeprowadzać takie testy naucz się czytać ze zrozumieniem. Kołowrotek wytrzyma lub nie wytrzyma....mało istotne ja tylko staram Ci się uświadomić że to co słyszysz przykladajac ucho do blanku nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistym lowieniu bo obudowa dużo tłumi i każdy szmer slyszany w ten sposób podczas lowienia może zniknąć, to samo w kwestii kręcenia na sucho i pod obciążeniem.

Ochłoń...nikt nie nazwał Cię idiotą i nikt tak owego nie stara się z Ciebie zrobić.

pozdrawiam.

Prosze o rzeczowe dowody ze obudowa tlumi "dużo". Sam sie naucz czytac ze zrozumieniem

Prosze o rzeczowe dowody ze obudowa tlumi "dużo". Sam sie naucz czytac ze zrozumieniem

Fizyka.....się kłania.,....włącz muzyke w pokoju obok i słuchaj normalnie a pozniej przystaw ucho do ściany i oceń różnice....

oto dowód w 5 sekund.

Łukasz podaj adres, wyślę Ci w słoiku odgłos świeżo nasmarowanego kręciołka. Otwórz sobie kręciołek i zacznij kręcić korbą , zamknij budę i zrób to samo . Aparat słuchowy musisz sobie kupić..
Daj żyć.
W ludzi w sobotę wieczorem.. Sorry cały dzień.

Skoro Ultima ma leżeć jako zapas, to chyba nie potestujesz stuk-puków. Edited by milupa

Dobra niech wam bedzie "perfekcjonisci" zobaczymy za rok co zostanie z tego mlynka. Obiecuje zdac szczerą recenzje.

Łukasz podaj adres, wyślę Ci w słoiku odgłos świeżo nasmarowanego kręciołka. Otwórz sobie kręciołek i zacznij kręcić korbą , zamknij budę i zrób to samo . Aparat słuchowy musisz sobie kupić..
Daj żyć.
W ludzi w sobotę wieczorem.. Sorry cały dzień.

Skoro Ultima ma leżeć jako zapas, to chyba nie potestujesz stuk-puków.

meth666 nie pasuje - nie czytaj.

Dobra niech wam bedzie "perfekcjonisci" zobaczymy za rok co zostanie z tego mlynka. Obiecuje zdac szczerą recenzje.

najlepiej przystaw za rok dyktafon do stetoskopu, stetoskop do blanku i nagraj jak ultima po roku pracuje.

a pod stereoskopem możesz ją później obejrzeć czy nie ma mikro rys.

najlepiej przystaw za rok dyktafon do stetoskopu, stetoskop do blanku i nagraj jak ultima po roku pracuje.

a pod stereoskopem możesz ją później obejrzeć czy nie ma mikro rys.

Mamunia pewie glaszcze po glowie widzac jakie jej synus śle komenty

Możliwe, póki co ciesze się że odróżniam stereoskop od stetoskopu, że w moim mieście mechanicy naprawiają samochody rękoma i że gdy coś czytam to staram się to zrozumieć i często mi się to udaje bez konieczności drapania się zanim skończę ostatnie zdanie jak rozkapryszony bachor

Możliwe, póki co ciesze się że odróżniam stereoskop od stetoskopu, że w moim mieście mechanicy naprawiają samochody rękoma i że gdy coś czytam to staram się to zrozumieć i często mi się to udaje bez konieczności drapania się zanim skończę ostatnie zdanie jak rozkapryszony bachor

Analizując twoje wypociny zapewnie musiales sobie zgooglowac czym sie różnią , w moim przypadku to tylko literówka bo wiadomo bylo o co chodzi. Co jeszcze robią rekami twoi mechanicy ?  :) Raczej nic nie zromumiałeś Panie intelygentny

Locutus, odejdź Waść, wstydu oszczędź. Jak chcesz posłuchać szmerów to stereoskop sobie do serca przyłóż.

A tak poważnie, nie przyszłoby mi do głowy przystawiać ucho do blanku....

Edited by godski

Locutus, odejdź Waść, wstydu oszczędź. Jak chcesz posłuchać szmerów to stereoskop sobie do serca przyłóż.

A tak poważnie, nie przyszłoby mi do głowy przystawiać ucho do blanku....

Jak chcesz posłuchać szmerów to stereoskop...

Stereoskop? - pytam poważnie :) ...

Czas zakończyć tą wymianę uprzejmości, kołowrotek polecam zabrać nad wodę i wykorzystać do tego do czego został stworzony.
Zamykam wątek.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...