Panek 915 Report post Posted November 28, 2008 Witam wszystkich! W imieniu, i za zgodą @Remka chciał bym zrobić rozeznanie, i zapytać się co myślicie o naklejkach jerkbait.pl Ilość i cena oczywiście zależała by od liczby zainteresowanych. Wyglądały by mniej więcej tak: (pozwoliłem sobie zapożyczyć zdjęcie @Jerrego) Wymiary naklejek na razie nieznane myśle że mniej więcej wielkości naszywek. Najpierw próbne 100, a później szły by pakietami po 1000 A tak na poważnie, co o tym myślicie? Można by zrobić wstępną listę... ktoś by się pisał?? Pozdrawiam!! Share this post Link to post Share on other sites
jerry hzs 56 Report post Posted November 28, 2008 Milo mi i nie mam nic przeciwko....jerry hzs Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted November 28, 2008 Świetny pomysł, ale co z naszywkami? Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted November 28, 2008 pomysł popieram ,napewno wziąłbym 5szt. Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 2,715 Report post Posted November 28, 2008 wezmę 3 sztuki Share this post Link to post Share on other sites
-YAN- 60 Report post Posted November 28, 2008 Też jestem za ale byłbym za wielkością prezentowaną na zdjęciu. Jans 5 szt. Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted November 28, 2008 mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok. Też bym się pisał na kilka, ale w rozmiarze jak te na zdjęciu a nie 2x4cm Share this post Link to post Share on other sites
rognis_oko 14 Report post Posted November 28, 2008 [quote]Świetny pomysł, ale co z naszywkami?[/quote] Naszywki jerkbait.pl będą u mnie w przyszłym tygodniu. Dzisiaj dostałem info od producenta naszywek. Share this post Link to post Share on other sites
rognis_oko 14 Report post Posted November 28, 2008 [quote]mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok. [/quote] Bo to ja je zamówiłem Były zrobione na specjalnej folii do użytku zewnętrznego i zadrukowane farbą do użytku zewnętrznego Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted November 28, 2008 I dlatego są zajebiste!! Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted November 28, 2008 [quote]Świetny pomysł, ale co z naszywkami?[/quote] Naszywki jerkbait.pl będą u mnie w przyszłym tygodniu. Dzisiaj dostałem info od producenta naszywek. [/quote] Co za zbieg okoliczności Czekam niecierpliwie. Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted November 28, 2008 [quote]mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok. [/quote] Bo to ja je zamówiłem Były zrobione na specjalnej folii do użytku zewnętrznego i zadrukowane farbą do użytku zewnętrznego [/quote] I o to chodzi. Wielkość też jest ok. Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted November 28, 2008 [quote]mam podobna na łodzi i na landzie, musze powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony ich trwałością - mimo wielu miesięcy na zewnątrz w kiepskich warunkach cały czas wyglądają ok. [/quote] Kiepskie warunki...Dobrze, że nie ma tu mrozów, bo całkiem było by do bani. Share this post Link to post Share on other sites
biosteron 93 Report post Posted November 28, 2008 Witam. @PaNeK,a jaki jest przewidziany rozmiar tych naklejek??,wstępnie tez jestem zainteresowany . Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted November 28, 2008 Nie mam zielonego pojęcia, był bym za taką wielkością jaką widać na zdjęciu, bo nie jest za wielka a dobrze widoczna mi wygląda na około 20cm szerokości i z 6-7 wysokości. Share this post Link to post Share on other sites
Kubson 3 Report post Posted November 28, 2008 Kilka sztuk wezmę pewnie i Ja Najchętniej coś na samochód (trwałość-tak jak napisał standerus przedewszystkim) Może ktoś ma coś ze starych zapasów ? Pozdrawiam Kuba Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted November 29, 2008 O kurcze nie myślałem, że jest takie zapotrzebowanie Proszę zgłaszajcie się kto chce. Zobaczę ile jeszcze mam w domu tych dużych i ... najwyżej jeszcze zamówimy dodatkowe. Pozdrawiam Remek Share this post Link to post Share on other sites
Tomek_N 9 Report post Posted November 29, 2008 Ja bym jedna wzial, jezeli dojdzie do spotkania Remku we Frankfurcie Wysylac sie nie oplaca Share this post Link to post Share on other sites
Redzi 109 Report post Posted November 29, 2008 Ja również 2 bym wziął Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted November 29, 2008 4 sztuki to i ja bym wziął.... 2 małe i 2 duże,choć bardziej zależy mi na dużych. Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted November 29, 2008 I dla mnie z 4-5szt, tych dużych Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted November 29, 2008 Dla mnie 5 dużych i 5 małych (gdyby były). Share this post Link to post Share on other sites
OloPe 630 Report post Posted November 30, 2008 Ja bym był też chętny na przynajmniej 2 sztuki. Share this post Link to post Share on other sites
CLAUDIO 480 Report post Posted November 30, 2008 Witam zapiszcie i Mnie na 3 szt.te wieksze pokazemy im w hiszpani Share this post Link to post Share on other sites