patu 8,491 Report post Posted April 23, 2013 ..wessał bym dwie wlepki co by widniały na lamiburcie ... Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted April 24, 2013 Ogłoście wreszcie, że już są, bo się proszący nie skończą. Przy okazji, poproszę :ph34r: Po sztuce. A lepiej po dwie :D Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted April 24, 2013 w takim razie zapomnijcie o moim poscie :) @pitt może ten przekaz jest bardziej przekonywujący ;) ? http://www.youtube.com/watch?v=j6LEdwX-YRU Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted April 24, 2013 Do tej pory brak akceptacji ze strony władz, nie gadam z fabrykami dopóki nie będzie jasnej deklaracji od Prezesa. Bartek Share this post Link to post Share on other sites
dawek1 72 Report post Posted April 25, 2013 Jakie są koszty naklejek i naszywek? Pewnie gdzieś przeoczyłem ale nie mogę znaleźć. :) Ps. Jeżeli będzie potrzeba mogę zająć się koszulkami, mój teściu robi w tej branży. Share this post Link to post Share on other sites
siwypike 1,044 Report post Posted April 25, 2013 A dla mnie 2 naszywki. Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted April 25, 2013 Kosztów nie przeoczyłeś, nikt ich nie podawał. Najpierw zgoda na wykonanie, potem projekt i oszacowanie ilości, a na końcu koszty. Odwrotnie nie działa. :D Bartek Share this post Link to post Share on other sites
BOSMAN 76 134 Report post Posted April 25, 2013 Do naszywek i naklejek poproszę kubek i 2 koszulki 2 razy XXL. Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted April 25, 2013 Jak będziecie tacy uparci to faktycznie trzeba sie będzie w końcu za to zabrać ;) Czas najwyższy bo jak nie to masz pacyfikację :lol: . Swoją drogą to chętnie na naszywki też się łapię :) . Froko trzeba by zrobić osobną listę na poszczególne elementy i będziesz wiedział jakie jest zapotrzebowanie. Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted April 25, 2013 Panowie, tak piszemy i piszemy a tu chyba nic z tego nie wyniknie. Naklejki, czapeczki, naszywki, kubki, itp. Nie wierze że nikt z forumowiczów nie ma konkretnych znajomości. Wiadomo koszty są ale może jakiś fundusz założyć na poczet tych gadżetów?, Co wy na to? Share this post Link to post Share on other sites
dawek1 72 Report post Posted April 25, 2013 (edited) To koledzy powiem tak, mogę się zająć koszulkami, naklejkami i kubkami (termiczne i zwykłe porcelanowe) jeżeli będzie taka potrzeba. Ceny na pewno będą dobre bo teściu zajmuje się tymi rzeczami od lat. Potrzebuje tylko projektów i przybliżonej ilości, wtedy będę mógł zobaczyć jakie to będą koszty. Jak by co poproszę o info na priv. Edited April 25, 2013 by dawek1 Share this post Link to post Share on other sites
deichkind 454 Report post Posted April 26, 2013 Na naszywki JERKBAIT.PL czy C&R chętnie również się piszę. Share this post Link to post Share on other sites
Rajfel 1,325 Report post Posted April 26, 2013 Inicjatywa oddolna - super. Tylko mały szczególik , chyba musi wypowiedzieć się właściciel loga i strony , czy wyraża zgodę. :ph34r: :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
zorro 1,191 Report post Posted April 26, 2013 A kto by tam pytał o takie pierdoły...? :D Share this post Link to post Share on other sites
zander58 25 Report post Posted April 26, 2013 Ja też poprosze 2 naszywki. Share this post Link to post Share on other sites
Przemek 341 Report post Posted April 26, 2013 O te tematy uderzyć do Frika należy, On tu teraz miesza...:) Share this post Link to post Share on other sites
Robas 920 Report post Posted April 26, 2013 O te tematy uderzyć do Frika należy, On tu teraz miesza... :) Friko już sie wypowiedział , że coś zrobi , pozostaje tylko czekać :( a grupa upartych i zniecierpliwionych narasta i narasta .... ;) Share this post Link to post Share on other sites
niedzwiecki 76 Report post Posted April 26, 2013 To i ja wezmę 2 naklejki ,będe kupował nowy pontonik to się przyda. Warto wiedzieć na wodzie z kim się rozmawia .Myslę ,że chłopakom z Jerka można ufać ,choć znam przypadki ........ . Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted April 26, 2013 Tylko naszywek nie naszywaj ;) W tak dużym stadzie niejedna czarna się znajdzie. Nie uniknie się tego. Sam na swojej skórze kilka razy poczułem. Share this post Link to post Share on other sites
strary 1,607 Report post Posted April 27, 2013 Eeeeeee, ale o czym kolega bo nic a nic nie rozumiem :blink: Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted May 10, 2013 Wracając do tematu - mam rozumieć "rupta se sami, jeśli chceta, bo Nam się nie chceta"? Ruszy ktoś z "decyzyjnych" (no nie napiszę o kilku literach :) ) ruszy ktoś temat, czy mamy obsłużyć się sami? Bo jest tu kilku dużych chłopców, którym dwa razy powtarzać nie trzeba... Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted May 10, 2013 Friko Wracając do tematu - mam rozumieć "rupta se sami, jeśli chceta, bo Nam się nie chceta"? Ruszy ktoś z "decyzyjnych" (no nie napiszę o kilku literach :) ) ruszy ktoś temat, czy mamy obsłużyć się sami? Bo jest tu kilku dużych chłopców, którym dwa razy powtarzać nie trzeba... Sami to raczej nie, temat jest wzięty na tapetę tylko jak pewnie się domyślacie doba jest za krótka żeby wszystko pogodzić. Jak już będą zagęszczone ruchy w temacie to napewno o tym będzie informacja podana. Piotrek Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted May 11, 2013 Friko Sami to raczej nie, temat jest wzięty na tapetę tylko jak pewnie się domyślacie doba jest za krótka żeby wszystko pogodzić. Jak już będą zagęszczone ruchy w temacie to napewno o tym będzie informacja podana. Piotrek :) :) :) Te uśmieszki, to (jak sądzę) nie tylko w moim imieniu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Rheinangler 4,851 Report post Posted May 11, 2013 No to uważaj Janusz bo za to co w domyśle można też upomnienie dostać jak i mnie się przytrafiło ;) Share this post Link to post Share on other sites
szczupak2518 39 Report post Posted May 17, 2013 Naklejki jeszcze dostępne jeżeli tak to jedną bym poprosił Share this post Link to post Share on other sites