Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Panek

Naklejki Jerkbait.pl - archiwum

Recommended Posts

..wessał bym dwie wlepki co by widniały na lamiburcie ...

Ogłoście wreszcie, że już są, bo się proszący nie skończą.

Przy okazji, poproszę :ph34r:

Po sztuce.

A lepiej po dwie :D

w takim razie zapomnijcie o moim poscie :)

@pitt może ten przekaz jest bardziej przekonywujący ;) ?

http://www.youtube.com/watch?v=j6LEdwX-YRU

Do tej pory brak akceptacji ze strony władz, nie gadam z fabrykami dopóki nie będzie jasnej deklaracji od Prezesa.

Bartek

Jakie są koszty naklejek i naszywek? Pewnie gdzieś przeoczyłem ale nie mogę znaleźć. :)

Ps.

Jeżeli będzie potrzeba mogę zająć się koszulkami, mój teściu robi w tej branży.

Kosztów nie przeoczyłeś, nikt ich nie podawał. Najpierw zgoda na wykonanie, potem projekt i oszacowanie ilości, a na końcu koszty.

Odwrotnie nie działa. :D

Bartek

Jak będziecie tacy uparci to faktycznie trzeba sie będzie w końcu za to zabrać ;)

Czas najwyższy bo jak nie to masz pacyfikację :lol: .

Swoją drogą to chętnie na naszywki też się łapię :) .

Froko trzeba by zrobić  osobną listę na poszczególne elementy i będziesz wiedział jakie jest zapotrzebowanie.

Panowie, tak piszemy i piszemy a tu chyba nic z tego nie wyniknie. Naklejki, czapeczki, naszywki, kubki, itp.

Nie wierze że nikt z forumowiczów nie ma konkretnych znajomości. Wiadomo koszty są ale może jakiś fundusz założyć na poczet tych gadżetów?, Co wy na to?

To koledzy powiem tak, mogę się zająć koszulkami, naklejkami i kubkami (termiczne i zwykłe porcelanowe) jeżeli będzie taka potrzeba. Ceny na pewno będą dobre bo teściu zajmuje się tymi rzeczami od lat.

Potrzebuje tylko projektów i przybliżonej ilości, wtedy będę mógł zobaczyć jakie to będą koszty. Jak by co poproszę o info na priv.

Edited by dawek1

Inicjatywa oddolna - super. Tylko mały szczególik , chyba musi wypowiedzieć się właściciel  loga

i strony , czy wyraża zgodę. :ph34r:  :ph34r: 

A kto by tam pytał o takie pierdoły...? :D

O te tematy uderzyć do Frika należy, On tu teraz miesza... :)

Friko już sie wypowiedział , że coś zrobi , pozostaje tylko czekać :(   a grupa upartych i zniecierpliwionych narasta i narasta .... ;) 

To i ja wezmę 2 naklejki ,będe kupował nowy pontonik to się przyda. Warto wiedzieć na wodzie z kim się rozmawia .Myslę ,że chłopakom  z Jerka można ufać ,choć znam przypadki ........ . Pozdrawiam

Tylko naszywek nie naszywaj ;)   

W tak dużym stadzie niejedna czarna się znajdzie. Nie uniknie się tego. Sam na swojej skórze kilka razy poczułem.

Wracając do tematu - mam rozumieć "rupta se sami, jeśli chceta, bo Nam się nie chceta"? Ruszy ktoś z "decyzyjnych"                 

(no nie napiszę o kilku literach :) )

ruszy ktoś temat, czy mamy obsłużyć się sami?

Bo jest tu kilku dużych chłopców, którym dwa razy powtarzać nie trzeba...

Friko

Wracając do tematu - mam rozumieć "rupta se sami, jeśli chceta, bo Nam się nie chceta"? Ruszy ktoś z "decyzyjnych"                 

(no nie napiszę o kilku literach :) )

ruszy ktoś temat, czy mamy obsłużyć się sami?
Bo jest tu kilku dużych chłopców, którym dwa razy powtarzać nie trzeba...

Sami to raczej nie, temat jest wzięty na tapetę tylko jak pewnie się domyślacie doba jest za krótka żeby wszystko pogodzić.
Jak już będą zagęszczone ruchy w temacie to napewno o tym będzie informacja podana.
Piotrek

Friko
Sami to raczej nie, temat jest wzięty na tapetę tylko jak pewnie się domyślacie doba jest za krótka żeby wszystko pogodzić.
Jak już będą zagęszczone ruchy w temacie to napewno o tym będzie informacja podana.
Piotrek

:)  :)  :) 

Te uśmieszki, to (jak sądzę) nie tylko w moim imieniu ;)

No to uważaj Janusz bo za to co w domyśle można też upomnienie dostać jak i mnie się przytrafiło  ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...