Meme 1,992 Report post Posted October 8, 2015 A jak u niego panowie z mocą ? Duże przełożenie jakos nie przemawia do mnie... Ale szukam czegos z dc w rozsądnej cenie :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted October 8, 2015 A jak u niego panowie z mocą ? Duże przełożenie jakos nie przemawia do mnie... Ale szukam czegos z dc w rozsądnej cenie :D Z mocą nie jest najgorzej, dawało radę i spinnerbaity ciągać chociaż to nie jego przeznaczenie. Share this post Link to post Share on other sites
Meme 1,992 Report post Posted October 8, 2015 Tak mi coś chodzi dać jeszcze raz szanse dla castingu przy połowie bolków - tylko że z kijem jdm seabassowym pod casta i szukam maszynki z która mozna by było to połączyć :P Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted October 9, 2015 (edited) Tak mi coś chodzi dać jeszcze raz szanse dla castingu przy połowie bolków - tylko że z kijem jdm seabassowym pod casta i szukam maszynki z która mozna by było to połączyć :P Podpowiem tylko tyle, że każda gramatura z CC201DC leci mi lepiej niż z exsence dc, można rzucać nim z zamkniętymi oczami to fakt, ale czy to taki demon odległości...coś taniego na bolka chyba bym postawił na tatulę hlc. No i dc w exsence brzęczy niemiłosiernie, co mniej oblatani wypatrują nadejścia ufo :ph34r: Edited October 9, 2015 by Tomek88 Share this post Link to post Share on other sites
Radbraw 224 Report post Posted February 15, 2016 Panowie dostałem info iż przekładnia w exsence dc szybko się wysypuje. Teraz jest czas przed sezonowego smarowania więc proszę zerknijcie dokładniej na bebechy i proszę napiszcie co nieco. Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 7, 2016 Stalem sie szczęśliwym posiadaczem tego shimaniaka Mógłbym prosić o pomoc i wyjaśnienie dotyczące poszczególnych programów dc? Ktory do czego i o co chodzi ? Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
arturbukowski 319 Report post Posted July 7, 2016 min do max do plecionki F do floro karbonu BB do dużych przynęt SP do łowienia w nocy ,szczerze MIN plus 1 w górę a reszta nie potrzebna Share this post Link to post Share on other sites
Guzu 18,102 Report post Posted July 7, 2016 min do max do plecionki F do floro karbonu BB do dużych przynęt SP do łowienia w nocy ,szczerze MIN plus 1 w górę a reszta nie potrzebna Dzieki :) Wisze Ci PIWO :) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites