Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
godski

SHIMANO EXSENCE DC

Recommended Posts

A jak u niego panowie z mocą ? Duże przełożenie jakos nie przemawia do mnie... Ale szukam czegos z dc w rozsądnej cenie :D

A jak u niego panowie z mocą ? Duże przełożenie jakos nie przemawia do mnie... Ale szukam czegos z dc w rozsądnej cenie :D

Z mocą nie jest najgorzej, dawało radę i spinnerbaity ciągać chociaż to nie jego przeznaczenie.

Tak mi coś chodzi dać jeszcze raz szanse dla castingu przy połowie bolków - tylko że z kijem jdm seabassowym pod casta i szukam maszynki z która mozna by było to połączyć :P

Tak mi coś chodzi dać jeszcze raz szanse dla castingu przy połowie bolków - tylko że z kijem jdm seabassowym pod casta i szukam maszynki z która mozna by było to połączyć :P

Podpowiem tylko tyle, że każda gramatura z CC201DC leci mi lepiej niż z exsence dc, można rzucać nim z zamkniętymi oczami to fakt, ale czy to taki demon odległości...coś taniego na bolka chyba bym postawił na tatulę hlc. No i dc w exsence brzęczy niemiłosiernie, co mniej oblatani wypatrują nadejścia ufo  :ph34r:

Edited by Tomek88

Panowie dostałem info iż przekładnia w exsence dc szybko się wysypuje. Teraz jest czas przed sezonowego smarowania więc proszę zerknijcie dokładniej na bebechy i proszę napiszcie co nieco.

Stalem sie szczęśliwym posiadaczem tego shimaniaka
Mógłbym prosić o pomoc i wyjaśnienie dotyczące poszczególnych programów dc?
Ktory do czego i o co chodzi ?
Dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

min do max do plecionki  F do floro karbonu BB do dużych przynęt SP do łowienia w nocy ,szczerze MIN plus 1 w górę a reszta nie potrzebna      

min do max do plecionki F do floro karbonu BB do dużych przynęt SP do łowienia w nocy ,szczerze MIN plus 1 w górę a reszta nie potrzebna

Dzieki :)

Wisze Ci PIWO :)

Pozdrawiam

• Create New...