Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Baza sprzętu wędkarskiego - MULTIPLIKATORY

Recommended Posts

zmeinione - zajme sie reszta bo tak naprawde chyba tylko morumu i tpowoe revo mialy icvb - tylko niech mi gardlo zacznie pracowac :D

jak by nie patrzec jest to system hamulca odsrodkowego, podobnie jak konkurencyjny svs, moim zdaniem wystarczyloby dodac icvb bez podawania generacji, wedlug mnie zbyt duzy wybor to kolejna komplikacja i ewtl. zrodlo bledow

Pitt , przecież w necie a nawet w instrukcji danego multika jest ładnie napisane jaki typ hamulca posiada :) Myśle że żadych niedomówień nie będzie.

Abu Revo Toro 51

Szpulka:

masa                    29           gr

zewnatrz             39           mm

wewnatrz           11-12,5 mm(w środu węższa niż po bokach)

szerokosc           32,5       mm

Dobry pomysł z tą bazą, tylko szkoda że nie ma linków do najkorzstniejszych cen w sklepach internetowych. Ja wiem, że musielibyście mieć z tego jakąś korzyśc finansową - bo to promocja produktów danego sklepu. Użytkownicy byliby wdzięczni za podsunięcie pod nos dobrej cenowo oferty. Wiem że to tylko tak prosto napisać :)

Miło Cię powitać oraz, że się przedstawiłeś w odpowiednim dziale.

Nawiązując do cen, jest tam tak dużo młynków, które jako nowe ciężko kupić w polsce doliczając różnicę cen u nas oraz cenę tam i ryzyko importu, że podanie właściwej ceny lub źródła mija się z celem, to tak jakby chcieć podać najlepszy komis z używanymi samochodami, trzeba po prostu trafić na swój model, ot co :)

Niestety byłoby bardzo trudne do realizacji - chodzi o utrzymanie aktualnej bazy danych.

Ja bym prosił o uzupełnienie revo toro 51 danymi, które podawałem 2 posty wyżej

Dodałem do bazy nowe cu201hg ale chyba coś nie poszło dobrze, dziś widzę, że już nie mogę nic dodać. Tam gdzie był przycisk dodania teraz jest "Nie możesz napisać tematu" trochę nie wiem teraz jak to się robi :)

@slawek

to normalne, po wyslaniue wpis musi byc zatwierdzony, dlatego nie ma do niego dostepu nikt poza osobami opiekujacymi sie baza :)

:excl: uwaga, wazne  :excl:

mam prosbe do wszystkich wstawiajacych wpisy i zdjecia, prosze, nie wstawiajcie wlasnych zdjec, pozostawcie to teamowi, podczczas zatwierdzania zostana wstawione zdjecia odpowiedniej jakosci, dziekuje w imieniu krystiano, meme, remka i wlasnym :)

chronarch 51e poszedł, schematu tylko nie znalazłem on line, bo w pudełku jest.

Gotowy schemat dużo lepiej wygląda niż skanowane ogryzki dlatego poczekałem aż jakiś specjalista wklei schemat odnaleziony w czeluściach internetu albo twardym dysku i nie pomyliłem się ;)

Jakieś 2 tyg. temu wysłałem wpis multika do bazy i do tej pory się nie pojawił, tak się zastanawiam czy czeka na akceptację osób odpowiedzialnych za bazę czy usunął się razem z postami i mam wysłać ponownie.

• Create New...