Meme 1,992 Report post Posted May 18, 2014 zmeinione - zajme sie reszta bo tak naprawde chyba tylko morumu i tpowoe revo mialy icvb - tylko niech mi gardlo zacznie pracowac :D Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted May 19, 2014 jak by nie patrzec jest to system hamulca odsrodkowego, podobnie jak konkurencyjny svs, moim zdaniem wystarczyloby dodac icvb bez podawania generacji, wedlug mnie zbyt duzy wybor to kolejna komplikacja i ewtl. zrodlo bledow Share this post Link to post Share on other sites
meth666 184 Report post Posted May 19, 2014 Pitt , przecież w necie a nawet w instrukcji danego multika jest ładnie napisane jaki typ hamulca posiada :) Myśle że żadych niedomówień nie będzie. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted May 20, 2014 Abu Revo Toro 51 Szpulka: masa 29 gr zewnatrz 39 mm wewnatrz 11-12,5 mm(w środu węższa niż po bokach) szerokosc 32,5 mm Share this post Link to post Share on other sites
Przychistal 0 Report post Posted July 25, 2014 Dobry pomysł z tą bazą, tylko szkoda że nie ma linków do najkorzstniejszych cen w sklepach internetowych. Ja wiem, że musielibyście mieć z tego jakąś korzyśc finansową - bo to promocja produktów danego sklepu. Użytkownicy byliby wdzięczni za podsunięcie pod nos dobrej cenowo oferty. Wiem że to tylko tak prosto napisać :) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 25, 2014 Miło Cię powitać oraz, że się przedstawiłeś w odpowiednim dziale. Nawiązując do cen, jest tam tak dużo młynków, które jako nowe ciężko kupić w polsce doliczając różnicę cen u nas oraz cenę tam i ryzyko importu, że podanie właściwej ceny lub źródła mija się z celem, to tak jakby chcieć podać najlepszy komis z używanymi samochodami, trzeba po prostu trafić na swój model, ot co :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 26, 2014 Niestety byłoby bardzo trudne do realizacji - chodzi o utrzymanie aktualnej bazy danych. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 26, 2014 Ja bym prosił o uzupełnienie revo toro 51 danymi, które podawałem 2 posty wyżej Share this post Link to post Share on other sites
Sławek.Sobolewski 2,386 Report post Posted July 28, 2014 Dodałem do bazy nowe cu201hg ale chyba coś nie poszło dobrze, dziś widzę, że już nie mogę nic dodać. Tam gdzie był przycisk dodania teraz jest "Nie możesz napisać tematu" trochę nie wiem teraz jak to się robi :) Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted July 28, 2014 @slawek to normalne, po wyslaniue wpis musi byc zatwierdzony, dlatego nie ma do niego dostepu nikt poza osobami opiekujacymi sie baza :) Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted July 28, 2014 :excl: uwaga, wazne :excl: mam prosbe do wszystkich wstawiajacych wpisy i zdjecia, prosze, nie wstawiajcie wlasnych zdjec, pozostawcie to teamowi, podczczas zatwierdzania zostana wstawione zdjecia odpowiedniej jakosci, dziekuje w imieniu krystiano, meme, remka i wlasnym :) Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 29, 2014 Super, że baza się rozrasta! O to chodzi! Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted July 30, 2014 i widzę, że dzisiaj kolejny przybył! super! Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 30, 2014 chronarch 51e poszedł, schematu tylko nie znalazłem on line, bo w pudełku jest. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted July 30, 2014 (edited) chronarch 51e poszedł, schematu tylko nie znalazłem on line, bo w pudełku jest. Skanuj kolego. Może to: http://www.shimanofish.com/media/fishing/SAC/techdocs/en/Low_Profile/12CH51E_v1_m56577569830796515.pdf Edited July 30, 2014 by godski Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 31, 2014 Skanuj kolego. Może to: http://www.shimanofish.com/media/fishing/SAC/techdocs/en/Low_Profile/12CH51E_v1_m56577569830796515.pdf Gotowy schemat dużo lepiej wygląda niż skanowane ogryzki dlatego poczekałem aż jakiś specjalista wklei schemat odnaleziony w czeluściach internetu albo twardym dysku i nie pomyliłem się ;) Share this post Link to post Share on other sites
seemoore 104 Report post Posted September 17, 2014 (edited) . Edited September 17, 2014 by seemoore Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted September 8, 2015 Jakieś 2 tyg. temu wysłałem wpis multika do bazy i do tej pory się nie pojawił, tak się zastanawiam czy czeka na akceptację osób odpowiedzialnych za bazę czy usunął się razem z postami i mam wysłać ponownie. Share this post Link to post Share on other sites