Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted May 4, 2014 Jaki lincz? Dostanie bana a później zaloguje się na nowo na inny nick. Mam tylko nadzieje że sprawa trafi do organów ścigania i jakoś nauczkę będzie miał. A moze wpadniemy do niego w kilka osób pomieszkać, tak z tydzień :D sezon grillowy akurat można by rozpocząć bez konieczności sprzątania po imprezie :D Share this post Link to post Share on other sites
francisco scaramanga 469 Report post Posted May 4, 2014 Ktoś wcześniej napisał, że ten diabełek otworzył wątek klenie 2013, zerknąłem że ten wątek otworzył FORECAST czy cała dyskusja toczy się o nim właśnie, czy o kimś innym? Bo średnio jestem w temacie. Share this post Link to post Share on other sites
prezes77 97 Report post Posted May 4, 2014 Ktoś wcześniej napisał, że ten diabełek otworzył wątek klenie 2013, zerknąłem że ten wątek otworzył FORECAST czy cała dyskusja toczy się o nim właśnie, czy o kimś innym? Bo średnio jestem w temacie. Przejdz do pierwszego wpisu to w linku zobaczysz kogo dotyczy ten wątek. Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted May 4, 2014 Ktoś wcześniej napisał, że ten diabełek otworzył wątek klenie 2013, zerknąłem że ten wątek otworzył FORECAST czy cała dyskusja toczy się o nim właśnie, czy o kimś innym? Bo średnio jestem w temacie. Watek otworzyl Ten o ktorym mowa w watku, jednak bylo to oszustwo i watek zniknal, aktualnie watek klenie 2013 otworzony jest przez najbardziej odpowiednia osobe na tym forum (moim zdaniem ) tak samo jak klenie 2014.Pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted May 4, 2014 (edited) Przed ogólnym linczem TMedics może uchrobić się beź problemu sam. Wystatczy żeby uderzył się w pierś i zachował jak na prawdziwego mężczyznę przystało. ... i palnął "se" w łeb.No chyba że miał jakiś wypadek albo coś.Takiego czegoś też nie można wykluczyć. Edited May 4, 2014 by Tomy Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted May 4, 2014 (edited) ... i palnął "se" w łeb.No chyba że miał jakiś wypadek albo coś.Takiego czegoś też nie można wykluczyć. No tyle tylko,że "ktoś" się loguje na jego koncie więc ten "ktoś" mógłby chociaż na priv-y odpowiedzieć... :huh: Edit;Sprawdziłem,że np wczoraj ok godz 10 się logował.. Edited May 4, 2014 by krystiano1981r Share this post Link to post Share on other sites
maicke82 4,759 Report post Posted May 4, 2014 Na szczęscie może w końcu ktoś kompetentny sprawi ,że typ przestanie się i logować.Oby jak najszybciej. Share this post Link to post Share on other sites
TMedic3hs 41 Report post Posted May 4, 2014 (edited) Cześć chłopaki ,tak jak napisał Kolega specyficzny ze mnie człowiek ale nigdy nie było tak by ktoś czegoś nie dostał wszystko związane jest z moją pracą ,Kolega dostanie gratis za bóle i wytłumacze dlaczego się tak wszystko przeciągnęło ,zwykłe problemy ludzkie , psów już nie wieszajcie bo pieniążków nie zabrałem a woblerki tak czy tak wyśle :) pozdr i przepraszam z całych sił za opóźnienia ! Edited May 4, 2014 by TMedic3hs Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted May 4, 2014 Ponieważ sprawa stała się już "publiczna" , chyba byłoby dobrze gdybyś i tłumaczenia zamieścił w wątku żeby zamknąc sprawę. :unsure: Share this post Link to post Share on other sites
TMedic3hs 41 Report post Posted May 4, 2014 (edited) Panowie wszystko wytłumaczę jeszcze blachy mam od Naszego Kolegi Formułowego na aukcje charytatywną (przekazał własnoręcznie zrobione) ale naprawdę na tą chwilę nie wiem w co ręce włożyć ... przykro mi ;/ koło poniedziałku ogarne zamieszanie ,na pewno nikt tu nie ma zamiaru kogoś oszukać ! Ja wiem że zawaliłem termin wysyłek ale boli trochę ważenie słów co niektórych osób bo na siłę bandytę z Kogoś nie można robić .... Edited May 4, 2014 by TMedic3hs Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted May 4, 2014 Cześć chłopaki ,tak jak napisał Kolega specyficzny ze mnie człowiek ale nigdy nie było tak by ktoś czegoś nie dostał wszystko związane jest z moją pracą ,Kolega dostanie gratis za bóle i wytłumacze dlaczego się tak wszystko przeciągnęło ,zwykłe problemy ludzkie , psów już nie wieszajcie bo pieniążków nie zabrałem a woblerki tak czy tak wyśle :) pozdr i przepraszam z całych sił za opóźnienia ! Pogratulować luzu i podejścia do sprawy... zatem wszystko co do tej pory się wydarzyło dziwić nie powinno :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted May 4, 2014 Ja wiem że zawaliłem termin wysyłek ale boli trochę ważenie słów co niektórych osób bo na siłę bandytę z Kogoś nie można robić .... Nikt z Ciebie bandyte na sile nie robi tylko oszusta. Nigdy sie nie dowiemy czy jakby temat nie powstal to raczylbys sie odezwac.Teraz mamy cie zalowac bo nie masz w co rece wlozyc, wloz w majtki, pobaw sie chwile i pozamykaj sprawy do konca. A mialem nadzieje, ze sie zmieniles chlopie, dorosnij. Pzdr Share this post Link to post Share on other sites
TMedic3hs 41 Report post Posted May 4, 2014 (edited) Panowie Przepraszam i naprawdę nie ma mowy o oszustwach,gdyby tak było to bym już chyba nie istniał ani na allegro ani na tym forum ,robię,listy z woblerkami w tym momencie i w życiu bym chłopaków nie oszukał ,a kubeł zimnej wody przyda mi się pozdr Tylko piszę , że nie było i nie będzie sytuacji w której coś ktoś płaci i nie dostanie .Zabieram się do paczek ... Edited May 4, 2014 by TMedic3hs Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted May 4, 2014 Cześć chłopaki ,tak jak napisał Kolega specyficzny ze mnie człowiek.... ...Panowie wszystko wytłumaczę jeszcze blachy mam od Naszego Kolegi Formułowego na aukcje charytatywną (przekazał własnoręcznie zrobione) ale naprawdę na tą chwilę nie wiem w co ręce włożyć ... przykro mi ;/ koło poniedziałku ogarne zamieszanie ,na pewno nikt tu nie ma zamiaru kogoś oszukać ! Ja wiem że zawaliłem termin wysyłek ale boli trochę ważenie słów co niektórych osób bo na siłę bandytę z Kogoś nie można robić .... Podziwiam bezczelność. Nie ze pozytywnie, co mi by chyba coś takiego do głowy nie przyszło. Jeszcze nas powinieneś zjebać, ze sprawa wyszła na jaw i komuś się nie podoba. Wielotygodniowy ślizg - nie ma problemu... Szkoda, ze patrząc się na komentarze jakie wystawiasz na allegro - nie masz takiego luzu w stosunku do nieszczęśników, którzy coś Tobie sprzedali... Modzie, ile akcji trzeba zrobić, by wreszcie otrzymać bana? Przecież to jest regularne lecenie sobie w siusiaka z ludźmi, a gdy sprawa się rypnie publicznie wychodzenie z tego "nic się nie stało" 4ta ściema, to tak na szybko... Share this post Link to post Share on other sites
atb69 1,506 Report post Posted May 4, 2014 TMedic3hs skoro niemasz czasu, jesteś zarobiony, masz problemy, "zamieszanie" w domu itp. To wytłumacz mi po hu...a jeszcze Ci jakieś aukcje harytatywne? Terminy, sprzedaż itp.? Słuchaj każdy pracuje, ma swoje sprawy,swoje życie ale jak się czegoś podejmujesz to to wykonuj. Dorosły i odpowiedzialny człowiek jak nie ma czasu to nie bieże dodatkowych obowiązków, zleceń. Nie dotrzymałeś terminów, kilka osób z tego forum się zawiodło na Tobie, czyli oszukałeś Ich, i nie pisz że nie jesteś oszustem. Share this post Link to post Share on other sites
Profil_Nieaktywny 3,133 Report post Posted May 4, 2014 każdy ma prawo do przemiany w lepszego człowieka . ! Share this post Link to post Share on other sites
TMedic3hs 41 Report post Posted May 4, 2014 Paczki przyszykowane na jutro,chłopaki dostaną gratisy w postaci woblerów.Przepraszam za zwłokę w wysyłce tyle z mej strony .Pozdrawiam Mogłem zaznaczyć od razu że będą opóźnienia w wysyłce nie zrobił bym Kolegą nie potrzebnych nerwów ... Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted May 4, 2014 No ale to nie miałeś czasu mimo logowania się odpisać na priv ? Ile by to zajęło czasu ? 30 sekund? Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted May 4, 2014 .Zabieram się do paczek ... Paczki przyszykowane na jutro,chłopaki dostaną gratisy w postaci woblerów. Widzisz temat da sie ogarnac w niecale 20 min.PZdr Share this post Link to post Share on other sites
AdasCzeski 3,492 Report post Posted May 4, 2014 Cóż... pozostaje tylko cytat z wieszcza: Tęskno mi jeszcze i do rzeczy innej, Której już nie wiem, gdzie leży mieszkanie, Równie niewinnej... Tęskno mi, Panie... Do bez-tęsknoty i do bez-myślenia, Do tych, co mają tak za tak - nie za nie - Bez światło-cienia... Tęskno mi, Panie... Share this post Link to post Share on other sites
TMedic3hs 41 Report post Posted May 4, 2014 Widzisz temat da sie ogarnac w niecale 20 min.PZdr Masz racje tylko zjębę porządną trzeba dostać,przyznaje się do błędu.Mam nadzieje,że mi wybaczycie ,nie chce uchodzić za najgorszego ... Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted May 4, 2014 ...nie chce uchodzić za najgorszego ... będzie ciężko... niewielu potrafi na tym forum tak bezczelnie lecieć w penisa... Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted May 4, 2014 I to nie jest pierwszy kwas z Tobą w tle !!! Ale nie nam o tym decydować ... przez Ciebie zakazano aukcji dla chorego a to w mojej ocenie Cię dyskwalifikuje definitywnie!!! Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted May 4, 2014 Masz racje tylko zjębę porządną trzeba dostać,przyznaje się do błędu.Mam nadzieje,że mi wybaczycie ,nie chce uchodzić za najgorszego ... Wszytsko zalezy od ciebie Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted May 4, 2014 Masz racje tylko zjębę porządną trzeba dostać,przyznaje się do błędu.Mam nadzieje,że mi wybaczycie ,nie chce uchodzić za najgorszego ... Niczego nie wyjaśniłeś,nic nie wytłumaczyłeś.I zachowujesz się jakby w zasadzie nic się nie stało?!!Koleś,czy ty masz wszystko po kolei w głowie?To nie jest zwykłe opóżnienie w wysyłce sprzedanego towaru,sprawa jest znacznie poważniejsza.Czego Ty nie rozumiesz?!Specyficzny k..rwa. Share this post Link to post Share on other sites