Jozi 3,478 Report post Posted May 6, 2014 nie zamykać, mamy czas jak "kolega" ;) Oj Dareczku, mówisz kopiemy jeszcze koleżkę za te zagrywki :) . Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted May 6, 2014 A jak ;) Zasłużył sobie na to. Nie wierzę w te jego przeprosiny. Poprostu okazał skruchę tylko z powodu nadchodzącego bana. Share this post Link to post Share on other sites
drag 2,275 Report post Posted May 6, 2014 to co? zamykamy? czy linczujemy dalej...? :huh: Nic mnie do decydowania o zamykaniu,ale ja powodów do tego nie widzę,wręcz przeciwnie.Z linczem(przynajmniej z mojej strony)nie ma to nic wspólnego. Tym bardziej,że kolega na wszystkie pytania i wątpliwości,moje i innych,nie odpowiedział. Są już jakieś konkrety w całym tym bałaganie? Przynęty doszły? Pieniądze za nie trafiły gdzie trzeba? Czy wystarczyło powiedzieć przepraszam? Też już o to pytałem,przede wszystkim o pieniądze.Odpowiedzi,z tego co widzę,nadal nie ma. Smród jaki kolega po sobie pozostawił wymaga moim zdaniem czegoś znacznie konkretniejszego niż wymuszone przepraszam,ale najwyrażniej za dużo oczekujemy od dorosłego(!)człowieka.Który,nawiasem mówiąc,swoimi działaniami rzuca też przykry cień na portal jako całość. Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted May 6, 2014 Napiszcie do Hasiora niech sprawdzi czy kasa wplynela od Tomka tylko wszyscy co zostali 'przekreceni"musza się zglosic do Hasiora bo wtedy tylko można to będzie zweryfikować. Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted May 6, 2014 Krystian nie boj sie ten chlopak tak sie boi kompromitacji ze wysle jeszcze z gratisem :) tylko po to abys mogl powiedziec jaki on zajebisty jest :) bedzie dobrze. Obiecałem,że napiszę więc to robię.Kilka minut temu zawitał listonosz i rzeczone w temacie woblery dotarły do mnie.Oprócz wylicytowanych wabików w paczce znalazły się również dwa dodatkowe woblery. Komentarz do tej całej sytuacji myślę,że jest zbędny ponieważ wszystko znajduje się w wątku. Żywię nadzieję,że cały ten wątek stanie się przestrogą dla Nas Wszystkich... :) Share this post Link to post Share on other sites
robert67 570 Report post Posted May 6, 2014 Napiszcie do Hasiora niech sprawdzi czy kasa wplynela od Tomka tylko wszyscy co zostali 'przekreceni"musza się zglosic do Hasiora bo wtedy tylko można to będzie zweryfikować. Myślę że Hasior jest ostatnią osobą którą, należy poinformować o takim "syfie". Nie sądzę by, miał teraz i w przyszłości ochotę babrać się w takich "dyskusjach" Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted May 6, 2014 :) W rzeczy samej :good: Share this post Link to post Share on other sites
PocoLoco 249 Report post Posted May 6, 2014 Robert racja, starszy mądrzejszy ,trzeba starszych sluchac ,a my młodsi tacy narwani. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted May 6, 2014 Myślę że temat jest do zamknięcia, co nie znaczy że to jest finał tej sprawy. Jaki będzie finał - poinformuję. edit: informuję zatem: TMedic3hs - ban na Giełdę. Co będzie dalej, zobaczymy. Share this post Link to post Share on other sites