Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
krystiano1981r

PERFIDNE OSZUSTWO...

Recommended Posts

No nie da rady  :P  :P  :P
Łożyska do Team Daiwy XiA- bedziemy robić z niej ''prawie turka''

Karol ale po co Ci jakiś tam taŁrÓs jak będziesz miał nibyTurka ;) wiesz że ja bym puszki nawet zbierał jakby mi brakło do Twojej tici :D moje trupy już lakier dostają, tylko jest rozkminka na temat bezbarwnego.

Karol prawie robi wielka roznice.........ha ha

Turków u mnie ci dostatek również  :P  :P  :P

Karol prawie robi wielka roznice.........ha ha

A ja bym tam powiedział, że różnica będzie "tak wielka", że ha, ha, ha... :P :P :P

Jednego takiego ostatnio nabyłem o ''ZGROZO'' o tego jego mościa   :angry:  :angry:  :angry:

http://allegro.pl/okazja-daiwa-turnament-z-2500sc-i4139906968.html

Przestrzegam przed tym delikwentem  :blink: ( albo ma wade wzroku i to bardzo dużą , a jak dla mnie to zwykły dziad i oszust)

U niego stan ''EXCELLENT'' wygląda tak jak by kołowrotek kopały dzieci po podwórku :(

Co najgorsze pokusiłem się po rzetelnej rozmowie przez telefon i zapewnieni ze stan jest wyśmienity o zakup poza Allegro. :doh:

No i wtopa , maszynka przyszła w stanie tragicznym

Jak przystało na pana sprzedającego - stwierdził w rozmowie telefonicznej ze nie przyjmuje zwrotów  :angry:

No i zostałem z rączkami w nocniku.....

Moze i tego bym nie pisał ale.....

Widze ze znowu ''jegomość '' wystawia kołowrotek jednak juz deko zmienił info na temat stanu.

Tak więc warto przemysleć i się zastanowić.

Edited by Karol Krause

....
wyczytałem że zakupiłeś poza allegro, jeśli masz na to dowody - korespondencję i uważasz że warte Twojego czasu i zachodu to śmiało możesz zawalczyć

Edited by Panek

Kupiłem poza Allegro 

Boczki ,dupka ,nakrętka zdarte prawie do ''żywego''

Sporo innych rys itp

Do samej kultury pracy też mozna mieć zastrzeżenia.

Mam kilka Turków w tym rozmiarze i wiem jak pracują.

Edited by Karol Krause

A ja Ci Karol wlasnie mowilem ze poluje na tego" turka 2500 jak nowka" ale aukcja skonczyla hmmmm o jak dobrze pewnie wtopa by byla :)

....
wyczytałem że zakupiłeś poza allegro, jeśli masz na to dowody - korespondencję i uważasz że warte Twojego czasu i zachodu to śmiało możesz zawalczyć

Dowód wpłaty w postaci przelewu posiadam jak i maile.

Rozmawiałem głównie telefonicznie.

Oczywiscie na konto prawdopodobnie małżonki lub kogoś z rodziny (kobiety dane)

Ne chce mi się szarpać z następnym gamoniem i udowadniać ze nie miał racji lub nazwyklej oszukuje ludzi.

Ludzie takiego pokroju się nie zmieniają - są zaslepieni chęcią zysku, zarobku za wszelką cene.

Kosztem nawet utraty własnego dobrego imienia , godności.

Najsmieszniejsze w tym jest to ze sprzedający odmówił przyjęcia kołowrotka  z powrotem i jak to powiedział ,,sprzedaj se go pan dalej'' -kupiec napewno się znajdzie.Nawet nic pan nie straci.

Nie miał bym nawet odrobiny odwagi żeby komuś wcisnąć taki chłam bez mrugnięcia okiem.

Edited by Karol Krause

Daj tylko znak na priv co nie zgadzało się z opisem żebym na debila nie wyszedł i obiecuje że podjadę, daleko nie mam ;) Edited by Qowax001

Dowód wpłaty w postaci przelewu posiadam jak i maile.

Rozmawiałem głównie telefonicznie.

Oczywiscie na konto prawdopodobnie małżonki lub kogoś z rodziny (kobiety dane)

Ne chce mi się szarpać z następnym gamoniem i udowadniać ze nie miał racji lub nazwyklej oszukuje ludzi.

Ludzie takiego pokroju się nie zmieniają - są zaslepieni chęcią zysku, zarobku za wszelką cene.

Kosztem nawet utraty własnego dobrego imienia , godności.

Najsmieszniejsze w tym jest to ze sprzedający odmówił przyjęcia kołowrotka  z powrotem i jak to powiedział ,,sprzedaj se go pan dalej'' -kupiec napewno się znajdzie.Nawet nic pan nie straci.

Nie miał bym nawet odrobiny odwagi żeby komuś wcisnąć taki chłam bez mrugnięcia okiem.

Karol weź te maile i idź do prawnika.Niech mu wyślę list adwokacki.Kasa będzie szybciutko zwrócona. 

Witam kolegów
Moze zaraz mod zamknie temat i nawet zastanawiam sie nad sensem pisania swojego komentarza ale przeczytałem całe 7 stron i chciałbym zabrać głos w tej podłej sprawie....
Uważam ze :
Jesteś kolego takim nowoczesnym oszustem w białych rękawiczkach i tu i na Allegro i powinno sie piętnować takich ludzi mam nadzieje ze zostaniesz usunięty z tego portalu raz na zawsze, ty już sie nie zmienisz, to twój sposób na życie.
Tyle w temacie.

Też nie zabierałem głosu bo ostatnio od jednego usłyszałem, że jestem jego cieniem bo zwróciłem uwagę nt. łamania regulaminu, jak zlewa i w dupie ma regulamin sprzedaży, po co ma przestrzegać on jest mądry i może w gumę walić.Obstawiam inaczej, Nasz Szlachetny Forumowy Kolega Tomasz musi od czasu do czasu zagwiazdorzyć :) .Może w szkole dzieci go biły, poniżały i obecnie musi się dowartościowywać i zaistnieć w gronie kolegów :) .Bardziej w tym kierunku bym obstawiał :lol: .No cóż ile ludzi tyle charakterów, może nie udał się rodzicom taki syn, ale jest i musi żyć w tym niepojmującym jego czynów społeczeństwie...

Edited by Jozi

Panowie , spokojnie .. Nie takie maciupeńkie szwindle się tu ludziom op.....ala . Ludzie to lubią , ludzie to wszystko i tak kupią . Ma chłop naprawdę tęgą kiepełe , marnuje się tylko w jakiejś pokątnej filantropii , albo handelku starzyzną  :)     

Panowie , spokojnie .. Nie takie maciupeńkie szwindle się tu ludziom op.....ala . Ludzie to lubią , ludzie to wszystko i tak kupią . Ma chłop naprawdę tęgą kiepełe , marnuje się tylko w jakiejś pokątnej filantropii , albo handelku starzyzną  :)     

Tiaaa.Myślisz Sławku, że bankierem powinien zostać?

Niechybnie, byłby to najbogatszy bank :) .

Tiaaa.Myślisz Sławku, że bankierem powinien zostać?

Niechybnie, byłby to najbogatszy bank :) .

Taaa... powiadasz bankierem Józek  :ph34r: chłop raz dwa by się zmarnował. 

Do rządu z nim  :angry:  :angry:  :angry:  tam na salonach tego dziadostwa pod dostatkiem , co nie potrafi rozróżnić  konia od krowy.  :blink:

Zauważyłem ze ostatnio - no może ciut dłużej ;) że w naszym schorowanym społeczeństwie potęguje się kult cwaniactwa i chęć wykiwania kogoś za wszelką cene choć by kosztem własnej reputacji. :(  

Ale o czym ja pisze ????

Jaka reputacja , jakie dobre imię.

Niestety albo stety  ;) dobre wzorce wynosi się z domu  :unsure:

Jednak jestem jakiś inny  :lol:   chyba matka żle mnie wychowałą  :lol:  :lol:  :lol:

Edited by Karol Krause

Za wpadki w tym i podobnym stylu, jeśli nie ban, to przynajmniej dożywotnia blokada na korzystanie z giełdy forum.

Zobaczycie ilu filantropów zostanie. ;)

Są już jakieś konkrety w całym tym bałaganie? Przynęty doszły? Pieniądze za nie trafiły gdzie trzeba?

Czy wystarczyło powiedzieć przepraszam?

Jaka reputacja , jakie dobre imię.

Niestety albo stety  ;) dobre wzorce wynosi się z domu  :unsure:

Jednak jestem jakiś inny  :lol:   chyba matka żle mnie wychowałą  :lol:  :lol:  :lol:

Że niby uczciwość i ciężka praca popłaca? W bajkach chyba. 

Za wpadki w tym i podobnym stylu, jeśli nie ban, to przynajmniej dożywotnia blokada na korzystanie z giełdy forum.

Zobaczycie ilu filantropów zostanie.  ;)

Giełda jest podstawą istnienia tego portalu. Nie wolno straszyć ludzi.  ;)

Edited by Krzysiek_W

Czy Ty @Sandokan jestes taki glupi czy tylko udajesz? Tlumacze Ci, ze mam potwierdzenie z dokładną wagą bo to list wiec skrupulatnie jest podana a Ty sie upierasz, że zostałeś oszukany. Byc moze ale przez poczte a nie mnie. Jedynie co to moge sobie zarzucić pomylke w kolorze jednego jerka. Nie prosiles o wymiane tylko zarządaleś calkowitego zwrotu kasy. Edited by brando

To prawda kiedyś slyszalem jak ojciec się chwalil i szkolil syna jak we ..bal klienta ..zgroza....ku.zwa a nasz rząd to same cwaniaki pokroju naszego bohatera tego tematu ,i dziwic się ze normalni ludzie spieprzaja z naszego kraju.

Obiecałem,że napiszę więc to robię.Kilka minut temu zawitał listonosz i rzeczone w temacie woblery dotarły do mnie.Oprócz wylicytowanych wabików w paczce znalazły się również dwa dodatkowe woblery.

Komentarz do tej całej sytuacji myślę,że jest zbędny ponieważ wszystko znajduje się w wątku.

Żywię nadzieję,że cały ten wątek stanie się przestrogą dla Nas Wszystkich...

Edited by krystiano1981r

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...