Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
krystiano1981r

PERFIDNE OSZUSTWO...

Recommended Posts

Medic,

Pamietasz jak u mnie kupiłeś woblery na bolka ?! Wysyłka ekspres  ! i gratis dostałeś - (żyłka Toray za 4 dyszki) a Ty mnie w konia zrobiłeś że, woba wysłałeś.. oj nieładnie ale ja koledze daruje ale zapamiętam sobie... 

Przepraszam Cie Mariusz za tak długie opóźnienia ! I bardzo mi przykro,że Cie tak zawiodłem ,mam nadzieje,że choć troszkę się zrekompensuje jak dostaniesz przesyłkę .

No ale to nie miałeś czasu mimo logowania się odpisać na priv ? Ile by to zajęło czasu ? 30 sekund?

Zapewne klawiatura sie zaciela albo jakis kon trojanski wskoczyl i nie chciak wyskoczyc a moze ktos sie wlamal na konto kolego i sie specjalnie logowal...

Nie wnikam, nie osadzam ale mogles wszystkich bioracych udzial poinformowac, ze brakuje Ci czasu. A tak teraz zrobiles z siebie...

777a2456_gdy_nic_sie_nie_dzieje.jpg Edited by Popeye

Osobiście to nic niemam do kolegi  Tomka vel TMedic3hs, nawet robiliśmy kiedyś jakiś handel i było wszystko ok. Ale cała ta sytuacja z aukcją śmierdzi z daleka. Dla mnie dno i wodorosty.

Cześć chłopaki ,tak jak napisał Kolega specyficzny ze mnie człowiek ale nigdy nie było tak by ktoś czegoś nie dostał wszystko związane jest z moją pracą ,Kolega dostanie gratis za bóle i wytłumacze dlaczego się tak wszystko przeciągnęło ,zwykłe problemy ludzkie , psów już nie wieszajcie bo pieniążków nie zabrałem a woblerki tak czy tak wyśle :) pozdr i przepraszam z całych sił za opóźnienia !

Naprawdę chciałbym wierzyć,że"skrucha" jest szczera (ocenę zostawiam Twojemu sumieniu) i nie wynika z groźby bana itp

Z mojej strony to wszystko w tym temacie i wiedz,że nie mniej niż Ty żałuję,że ten temat musiał powstać...

Sławku. Raz jeszcze - masz jakieś dowody, czy to takie besserwisserstwo i prawicowe "wishful thinking"?

Ja rozumiem, ze samemu osadziłeś się w miejscu jedynie słusznego autorytetu, który ma zawsze rację, bo skoro Ty tak mówisz to tak jest i to głos rozsądku...

Tutaj jednak chyba trochę prz**ebawszy. Naprawdę tego nie czujesz?

Kuba , ku mojemu zdumieniu  samoistnie zniosło mnie w to dziwne miejsce , a przecież tylko mówię - nie ... dla wydobycia konturów z mroków iluzji  :) 

A dobroczynność albo charytatywność od dawna niestety nie są głosem serca i czystych rąk wianuszkiem . To w moim mniemaniu jest biznes identyczny jak leczenie chorych , zmiana płci , czy poprawianie urody . I zarówno ci pełni miłosierdzia pośrednicy którzy mają na to systemową koncesję   , jak i ci którzy jej nie mają , dobroczynność traktują tak właśnie beznamietnie kalkulacyjnie , czy w tle są studnie do Abisynii , koce dla  Czeczenii , albo kasa dla skrzywdzonego przez los dziecka .  

A dopiero przyłapani na gorącym uczynku przez bystrzejszego darczyńcę , tłumaczą się , albo kajają ..

Chociaż jak jest rzecz politycznie poprawna , albo medialnie słuszna to każdy niezależny sąd cnotę jej bez najmniejszej zwłoki przywróci ..  :) 

Tomku Ty masz czas ale brat Hasiora go nie ma ...........nie wnikam ale mogę się zalozyc ze kasa dla brata naszego kolegi "jeszcze nie wplynela z braku czasu" od tyle a Administracja forum powinna zrobić co trzeba, o ile się myle tp hmmm, ale raczej się nie myle, pozdrawiam.....

Mariusz na siłę z Kogoś złodzieja też nie można robić,gdy ktoś winien jest tylko opóźnień w wysyłce.

Od (x) czasu wrzucają filmy z Moim wizerunkiem robiąc oszusta na skale światową ,bawi mnie to,ale ileż można naczytać się steku bzdur wysnutych z nadmiaru czasu.

Dla rozwiązania problemu podam numer telefonu gdyby były kiedyś dalsze dywagacje na temat "wziął pieniądze a towar ukradł " :]  (ps.jeszcze się nie zdarzyło )

Może imię,nazwisko,miejscowość oraz telefon uczynią mnie mniejszym złodziejobatmanem... i w końcu nikt nie będzie ze mnie robił chama co jest tu by Was okradać ...

Co nie znaczy,że nie widzę swojej winy i nie jest mi przykro z tego powodu ;/

Edited by TMedic3hs

Mariusz na siłę z Kogoś złodzieja też nie można robić,gdy ktoś winien jest tylko opóźnień w wysyłce.

Od (x) czasu wrzucają filmy z Moim wizerunkiem robiąc oszusta na skale światową ,bawi mnie to,ale ileż można naczytać się steku bzdur wysnutych z nadmiaru czasu.

Dla rozwiązania problemu podam numer telefonu gdyby były kiedyś dalsze dywagacje na temat "wziął pieniądze a towar ukradł " :]  (ps.jeszcze się nie zdarzyło )

Może imię,nazwisko,miejscowość oraz telefon uczynią mnie mniejszym złodziejobatmanem... i w końcu nikt nie będzie ze mnie robił chama co jest tu by Was okradać ...

Co nie znaczy,że nie widzę swojej winy i nie jest mi przykro z tego powodu ;/

Po pierwsze nikt z ciebie na sile nie robi zlodzieja, podaj przyklad zlodzieja , ktory zlpanay na oszustwie, powie "jestem zloedziejem", raczej powie "chcialem pozniej zaplacic" i taka sytuacja tu ma miejsce.

Po drugie, piszesz o skali swiatowej, nie pochlebiaj sobie, nikt cie tu nie postrzega jako gwiazdy, raczej typa spod ciemnej gwiazdy.

Po trzecie, ty chcesz podawac nr telefonu?Odwrotnie, to ty powinienes poprosic o nr telefonu osoby , ktore wykreciles.

Po czwarte, nie rob z siebie niewinnej sieroty, w twoich wypowiedziach nie widze zadnej skruchy a raczej chec wywolania poczucia winy wsrod forumowiczow, ze nazwali cie tak jak sobie zasluzyles.

Wiesz co ty sie nie zmieniles ani nie zmienisz, jestes typem czlowieka, ktory zrobi zle, a przyzna sie tylko do tego po to aby go po plecach poklepac.Twoje kolejne wpisy tylko cie pograzaja, czy ty kiedykolwiek okazales szczera skruche? Nie w stylu "jestem winny, a teraz odje...bcie sie odemnie".

Po co te nerwy, drugi raz do tej samej rzeki koledzy wejdą w gumofilcach.

...raczej chyba w OP-1 :lol:

A ja mam pytanie do moderatora Milupa

Dlaczego mój wątek "jak zostałem oszukany przez kolegę Bran.. "został w mgnieniu oka usunięty a ten ma się całkiem dobrze.

Może równie ktoś też mógłby napisać cos w temacie

Grunwald jest mi wstyd że zawiodłem w takiej sprawie i przykro mi również . Więcej nic już nie dodam bo jest to zbyteczne za wyjątkiem Przepraszam Koledzy za opieszałość !

Tyle i az tyle.Ponaprawiaj bledy, nie powtarzaj ich i do przodu.

A ja mam pytanie do moderatora Milupa

Dlaczego mój wątek "jak zostałem oszukany przez kolegę Bran.. "został w mgnieniu oka usunięty a ten ma się całkiem dobrze.

Może równie ktoś też mógłby napisać cos w temacie

Przez kolegę Brando? Jeśli tak to niedobrze. Łożyska własnie zamówiłem.

Tomek bez urazy to jest ......... co mówisz, mydlisz oczy pewnie obrad z  Sejmu R.P... SIE NAOGLADALES, A NAS MASZ ZA CIEMNOGROD

Przez kolegę Brando? Jeśli tak to niedobrze. Łożyska własnie zamówiłem.

Ha ha ha ....ja też  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Moja rada jest taka aby przy listonoszu otwierać przesyłki i w razie gdyby coś się nie zgadzało świadek postronny jest razie sprawy

a tak to można tylko zacisnąć zębami fakt porażki

Sandokan, tylko żeby paczkę przy listonoszu otwierać, to trzeba sobie taka opcję zaznaczyć już przy wysyłce....a tak listonosz może, a nie musi poczekać za otwarciem paczki. Jeśli coś jest nie tak, to jest świadkiem "prywatnym", a nie jako pracownik P.P.

Grunwald jest mi wstyd że zawiodłem w takiej sprawie i przykro mi również . Więcej nic już nie dodam bo jest to zbyteczne za wyjątkiem Przepraszam Koledzy za opieszałość !

To ja może inaczej,bo myślę że coś jeszcze powinieneś dodać.
Jeśli dobrze zrozumiałem(jeśli nie proszę mnie poprawić)byli koledzy którzy nie przelewali pieniędzy na konto fundacji,tylko przelewali je Tobie,Ty zaś miałeś je póżniej przelać tam gdzie należy.Czy po tym całym smrodzie który odstawiłeś nie sądzisz,że powinieneś przedstawić jakieś dokumenty potwierdzające ten fakt.Bo jak na razie przepraszasz tylko za "opóżnioną wysyłkę",zresztą w tonie który wywołuje u mnie oburzenie.Teksty typu "bawi mnie to" z Twojej strony w takiej a nie innej sytuacji są bardziej niż nie na miejscu.Jeżeli w ogóle zamierzasz pracować na odzyskanie zaufania forumowiczów(jeśli to w ogóle możliwe),to wybierasz najgorszy z możliwych sposobów.
Możesz się do powyższego odnieść?

... Edited by drag

Witam kolegów
Moze zaraz mod zamknie temat i nawet zastanawiam sie nad sensem pisania swojego komentarza ale przeczytałem całe 7 stron i chciałbym zabrać głos w tej podłej sprawie....
Uważam ze :
Jesteś kolego takim nowoczesnym oszustem w białych rękawiczkach i tu i na Allegro i powinno sie piętnować takich ludzi mam nadzieje ze zostaniesz usunięty z tego portalu raz na zawsze, ty już sie nie zmienisz, to twój sposób na życie.
Tyle w temacie.

Karolu do tego taurusa co mi chcesz sprzedać ? :D

No nie da rady  :P  :P  :P

Łożyska do Team Daiwy XiA- bedziemy robić z niej ''prawie turka''

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...