Meme 1,992 Report post Posted April 29, 2014 [center][size=5]DAIWA MILLIONAIRE CV-Z 203L[/size][/center] [b]Pełna nazwa multiplikatora:[/b] DAIWA MILLIONAIRE CV-Z 203L [b]Producent:[/b] Daiwa[b]Model:[/b] Millionaire [b]Seria:[/b] CV-Z[b]Typ:[/b] R[b]Klasa:[/b] M, H[b]Masa [g]:[/b] 260[b]Typ hamulca:[/b] Magforce V[b]Przełożenie:[/b] 5.0:1[b]Liczba łożysk:[/b] 11[b]Moc hamulca [kg]:[/b] 5[b]Szpulka - pojemność:[/b] 150 m/0,32 mm[b]Szpulka - masa [g]:[/b] 18.6[b]Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]:[/b] 39[b]Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]:[/b] [b]Szpulka - szerokość [mm]:[/b] 26[b]Szpulka - typ:[/b] Ażurowana[b]Dokumentacja:[/b] Schemat[b]Narzędzia:[/b] N[b]Akcesoria:[/b] Brak[b]Kraj produkcji:[/b] Japonia[b]Opis:[/b] Millionaire CV series high-end, Z reels for Japan marketIf you want a quality performing reel, this is the answer for you. Equipped with 10+1ball bearings (export models are 6+1) and MagForceV brake system, CV-Z assures you the best fishing experience.Is this the same as CV-Z203A in the US or Europe? NO. This CV-Z Japan reels have more quality parts in spool, handle, drag knob, metal clutch bar, and etc.205 has a little shallower spool, and cast light rig better than 203.Spools of 103-253 are all drilled wiffle spool.[b]Schemat multiplikatora:[/b] [url=http://jerkbait.pl/uploads/476a1dbf38a41f2d4532ce63936e3ccd.pdf]SCHEMAT MULTIPLIKATORA[/url] [center][b]Zdjęcia multiplikatora[/b][/center] [center] [/center] [url=http://jerkbait.pl/page/index.php/multiplikatory.html/_/daiwa-millionaire-cv-z-203l-r33]Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis[/url] Share this post Link to post Share on other sites
Arturrr 62 Report post Posted May 12, 2015 witam, mam uboższą wersję w/w multika. Wizualnie nie tak atrakcyjna, ale użytkowo rewelacja. Pełna szpulka plecionki waży ok 22 gramy. Duża średnica szpulki. Wodzik sprzężony z hamulcem, nieruchomy przy rzucie - to rewelacyjne rozwiązanie. Hamulec bardzo płynny. Rzucam od 8 gram. Hamulec magForce V super. Mag Z mi nie podszedł w lunie 103L. Multik spokojnie wycholował sumka ponad 160 cm, mnogo szczupaków nie mówiąc o zwijaniu dużych obrotówek i innych przynęt stawiających potężny opór w wodzie. U mnie raczej ma dożywocie, Polecam. pozdr Share this post Link to post Share on other sites