krystiano1981r 3,001 Report post Posted April 29, 2014 [center][size=5]ABU C4 5601 (0901)[/size][/center] [b]Pełna nazwa multiplikatora:[/b] ABU C4 5601 (0901) [b]Model:[/b] C4 [b]Seria:[/b] 5601 (0901)[b]Producent:[/b] ABU[b]Typ:[/b] R[b]Klasa:[/b] M, H[b]Masa [g]:[/b] 310[b]Typ hamulca:[/b] Odśrodkowy[b]Przełożenie:[/b] 6.3:1[b]Liczba łożysk:[/b] 5[b]Moc hamulca:[/b] -[b]Szpulka - pojemność:[/b] 150 m/50 lb[b]Szpulka - masa [g]:[/b] 25[b]Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]:[/b] 40[b]Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]:[/b] [b]Szpulka - szerokość [mm]:[/b] 27[b]Szpulka - typ:[/b] Ażurowana[b]Dokumentacja:[/b] Instrukcja, Schemat, Inne[b]Narzędzia:[/b] T[b]Akcesoria:[/b] Oliwka[b]Kraj produkcji:[/b] Szwecja[b]Opis:[/b] Rama multiplikatora wykonana całkowicie z aluminium,przekładnia główna Duragear,hamulec Carbon Matrix,łożyska ze stali nierdzewnej HPCR.[b]Schemat multiplikatora:[/b] [url=http://jerkbait.pl/uploads/ce7642932a6afe161ef8db85b7dc0c54.pdf]SCHEMAT MULTIPLIKATORA[/url] [center][b]Zdjęcia multiplikatora[/b][/center] [center] [/center] [url=http://jerkbait.pl/page/index.php/multiplikatory.html/_/abu-c4-5601-0901-r27]Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis[/url] Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted May 15, 2014 OCENA: 4 + Świetny stosunek ceny do jakości + mocno i prosta konstrukcja + przy odpowiednim kiju można rzucać na prawde daleko + Dobra praca hamulca - regulacja hamulca rzutowego odbywa się po zdjęciu panelu bocznego Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted May 16, 2014 To był mój pierwszy multik. Za krótko użytkowałem aby oceniać. Teraz używam bliźniaczych konstrukcji C3 i C4 6601 do trolla. Mnie nie podpasował. Mam średni rozmiar dłoni i nie leżał mi. Chętnym polecam przymiarkę przed zakupem. Może się okazać, że niski profil będzie dużo bardziej odpowiadał. Share this post Link to post Share on other sites
Novis 1,871 Report post Posted May 31, 2014 Miałem takowego.Ale Bóg dał mi małą dłoń. Po dwóch godzinach rzucania nieźle czułem nadwyrężenie w dłoni. Dla mnie za duży. Ale do trolla ok. Zadziwiające jest, iż 4601 leży mi o wiele lepiej w dłoni, chociaż średnica polika ta sama. Tyle, że węższy, a więc łatwiej mi go objąć.Dla większości wędkarzy moja opinia nie jest funta kłaków warta, ponieważ to dobra konstrukcja, a ja jeszcze nie spotkałem wędkarza, który miałby mniejsze dłonie od moich. Share this post Link to post Share on other sites
bassy 141 Report post Posted June 19, 2014 Pojwił się fajny najnowszy model z wyprofilowana korbą. Share this post Link to post Share on other sites
sucks_one 831 Report post Posted June 20, 2014 Czy C4 ze zdjęcia mają rzeczywiście tylko dwa bloczki na hamulcu? Wydaje mi się że widziałem schemat i było ich 6. Statystycznie pewnie mam średnią dłoń a maszynka leży mi dobrze w dłoni i mam poczucie że trzymam coś solidnego w ręku w porównaniu z low profile. Share this post Link to post Share on other sites
Waldi 306 Report post Posted June 29, 2014 U mnie jest 6 bloczków. Ale mam odmianę JB. Pozdrawiam, Waldi Share this post Link to post Share on other sites
77robson 10 Report post Posted November 1, 2015 C4 bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.Przy przynętach 60-80 g świetnie się spisuje,ruchomy wodzik podczas rzutu bez oporu oddaje plecionkę. Nie miałem problemów z brodami na szpuli, mam włączone 3 z 6 bloczków. Share this post Link to post Share on other sites