maicke82 4,759 Report post Posted April 3, 2014 Widzisz i nie grzmisz :D Share this post Link to post Share on other sites
krzychun 988 Report post Posted April 3, 2014 O Boże - gdzie jesteś moderatorze? :D W niebie, bo przecież nie na dole ;) Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted April 3, 2014 (edited) Skippi nie obrażam Ciebie i nie miałem takiego celu. teraz wpadło mi jeszcze jedno : podziękować że w tytule nie napisałeś per pan Karol Wojtyła - jak to wypowiadał Jaruzelski czy Miller. to na pewno ludzi nie razi - ty masz prawo wyrażać swoje zdanie więc i ja z tego też skorzystam. Z praktyki wiem że ogień najlepiej gasić w zarzewiu... Ależ wiem że nie obrażasz. :) Poza tym nie jestem komuchem, wiec wiem jak się należy zachowywać :D . Oczywiście że należy gasić w zarzewiu. Tyle że nie ja rozpaliłem, nie ja w gruncie rzeczy. Edited April 3, 2014 by skippi66 Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 3, 2014 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”. Kolego Skippi. Miarka się przebrała. Kolejnej szansy - nie będzie. Żegnam. Share this post Link to post Share on other sites