MateuszDDZ 124 Report post Posted April 1, 2014 I panowie nie zapomnijcie o najważniejszym catch & release Share this post Link to post Share on other sites
sacha 1,540 Report post Posted April 2, 2014 I panowie nie zapomnijcie o najważniejszym catch & release Znaczy co by pozostało żywe? Te ze zdjęcia czy ten z nas co wygra wycieczkę? A wiesz o czym myśli zawałowiec przed stosunkiem? -co mu pierwsze stanie :P Share this post Link to post Share on other sites
EMMS 283 Report post Posted April 2, 2014 Oczywiście, że szczęśliwy zwycięzca zostanie uwolniony na bezludnej wyspie, kiedy już wycieczka dobiegnie końca :P Przewodniczki są za to nie do zajechania i od razu przyjmują kolejnego spragnionego moczenia kija wędkarza ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted April 2, 2014 Nie do zajechania mówisz... ciekawe czy od nowości ząbkują i czy masełko jest? :lol: No chyba, że są jak Stella, do **** Share this post Link to post Share on other sites
makamba 1,214 Report post Posted April 2, 2014 A te laski z fotek - bzykają się czy trzeba z nimi chodzić? :whistling: Share this post Link to post Share on other sites
EMMS 283 Report post Posted April 2, 2014 Słyszałem, że trzeba z nimi pływać, żeby pobzykać :D Share this post Link to post Share on other sites
staszek 258 Report post Posted April 3, 2014 Dobrze ze tam ciepła woda , inaczej ( w zimnej...) mógłby być kłopot. Share this post Link to post Share on other sites
makamba 1,214 Report post Posted April 3, 2014 Fakt , w zimnej mi się kurczy i jest tylko nędzne 35cm... :lol: Share this post Link to post Share on other sites
sacha 1,540 Report post Posted April 3, 2014 Fakt , w zimnej mi się kurczy i jest tylko nędzne 35cm... :lol: Czy to nie jest poniżej wymiaru ? :o Share this post Link to post Share on other sites
makamba 1,214 Report post Posted April 3, 2014 Czy to nie jest poniżej wymiaru ? :o Ważne ,że już po tarle. :P Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted April 3, 2014 Prima Aprilis minął, pożartowali my - wystarczy ;) Share this post Link to post Share on other sites