Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
remek

Kalendarz jerkbait.pl - Catch and Release 2015 - marzec, kwiecień i maj

Recommended Posts

Do kalendarza się na pewno nie nada, ale może nieco rozrusza wątek  ;)

[attachment=170777:C&R.jpg]

Pozdrówka

Kamil

Miała być romantyczna kolacja z żonką i sashimi z bolenia, ale się wyrwał...to chociaż za aparat złapałem ;)

fajnie bo i tak widze, ze fotkami obrodzilo w tej edycji konkursu... bardzo duzo zdjec w watku o wiesciach z polowow, ale juz nie tak wiele z uwiecznionego odplyniecia rybki.

Polecam, bo to tez moga byc wspaniale pamiatki. 

Spotkamy się jak wrócisz do rzeki za rok ;)

Baloo - zdjęcie z wypuszczania, jak łowisz samemu czasem trudno zrobić, szczególnie jak nie chcesz zrobić rybie krzywdy lub utopić sprzętu.

[URL=http://s101.photobucket.com/user/Kuba_Standera/media/3_zpscabab461.jpg.html]3_zpscabab461.jpg[/URL]

Nikt nie mowil ze jest latwo! ;-) Ja tez przedzierajac sie po krzaczorach dzwigam oprocz sprzetu aparat, dwa obiektywy, tripod, pilot do zdalnego sterowania aparatem i odbiornik. Na koniec na 100 fotek (nie mowie o jednej rybie), raptem kilka jest do pokazania. Ile ryb wypuscilem, zrobilem fotke, a jak juz rybka dawno poplynela sprawdzam aparat, a tam duuuuupa! nieostre, rybka nie w kadrze, ja wygladam jak ostatni gamon, itd, itp.

Taka zabawa, taka cena! Pozniej jednak jak sie juz zrobi fajne foto, to sie je bardziej docenia! nie kazdy lubi sie bawic w fotografa, woli lowic, jego prawo. ktos takze powie, ze dla niego nie ma znaczenia czy fota bedzie z najlepszego Canona czy z byle komorki. Liczy sie wspomnienie pieknej ryby. To tez jest racja. TYm niemniej to wybor kazdego z nas.

Jakis czas temu, zaczalem robic zdjecia i ogladajac kolegow z ktorymi lowilem chcialem miec te zdjecia coraz lepsze. Tak sie zaczela moja przygoda z fotografia i nadal sie ucze i nadal chce wiele poprawic. TYlko czasu coraz mniej na rybki, a w slad za tym na fajne wedkarskie zdjecia.

bez dwoch zdan, jest duzo latwiej gdy aparat trzyma kumpel! Jeszcze lepiej, jak jakas zacna kumpela! ;-) Choc trzeba uwazac, bo kobiety bywaja przewrotne. Za to jak juz leza.... ;-)

Wiec do boju chlopaki! Trzeba probowac, mamy tu juz wiele super fotek. Chyba nigdy nie bylo takiej frekwencji. Na koniec wiekszosc zdecyduje, co chce widziec na swojej scianie! Dekomratycznie! ;-)

Dodam coś od siebie może się coś nada.

DSC01555_fhdr_zps07627bf3.jpg
DSC01559_fhdr_zps758e3358.jpg
DSC01455_fhdr_zps2818345f.jpg
DSC01456_fhdr_zpsda53edc1.jpg
DSC01354_fhdr_zps84aaf7a8.jpg
DSC01352_fhdr_zps3df50751.jpg
DSC00949_fhdr_zps1d6ea429.jpg
DSC00957_fhdr_zpsf1ec795a.jpg

Jakby co oryginały wyślę jeśli będzie potrzeba ;)

KALENDARZ CATCH AND RELEASE - JERKBAIT.PL 2015

Regulamin konkursu:
REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO Zdjęcie C&R miesiąca marzec, kwiecień oraz maj na jerkbait.pl

7

1. Każdy Uczestnik konkursu może nadesłać nie więcej niż 5 zdjęć o tematyce wskazanej o tematyce Catch and Release.

Pozdrawiam
Remek

Piękne fotki ale wybierz 5 i wrzuć pojedynczo to łatwiej będzie któreś "zalajkować" :)

Mój faworyt to numer 2 ;)

Edited by MichałM

Ciekawe grafiki, poddane solidnej obrobce, ale maja urok. Szkoda, ze w kilku miejscach ostrosc uciekła...

tym niemniej fajne propozycje, ale tak jak pisał przedmówca, warto zgodnie z regulaminem wybrać top 5. ;-)

Pozdrawiam i czekamy na więcej.

Czasami Złów i Wypuść to ciężki kawałek chleba... :)

9zt5.jpg

Pozostając w temacie rapiszonów...

[attachment=171264:C&R.jpg]

Pozdrówka!

Kamil

Super Kamil!

@Monk - samo Zlow i Wypusc to czysta przyjemnosc, ale jego promocja do latwych nie nalezy! Szczegolnie nad rodzimymi wodami. ;-)

Piękne! Jescze kilkanaście dni i zamykamy!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Dziś trochę połowiłem pasiaków, i w sumie nie wiem czy wstawiać bo wstawiłem już trochę fotek, a są ładne ujęcia...a chyba już limit wykorzystałem :/

No to wstawię kilka z wczoraj ;)

DSC01684_fhdr_zpsbc1ec514.jpg

DSC01662_fhdr_zps7bd9fc30.jpg

DSC01659_fhdr_zps5978170b.jpg

DSC01683_fhdr_zps503f3125.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...