remek 10,499 Report post Posted May 6, 2014 Klasa!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted May 6, 2014 Do kalendarza się na pewno nie nada, ale może nieco rozrusza wątek ;) [attachment=170777:C&R.jpg] Pozdrówka Kamil Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz Baran 759 Report post Posted May 6, 2014 uuu odpływający bolo... gratulacje Kamilu! ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted May 6, 2014 Miała być romantyczna kolacja z żonką i sashimi z bolenia, ale się wyrwał...to chociaż za aparat złapałem ;) Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz Baran 759 Report post Posted May 7, 2014 fajnie bo i tak widze, ze fotkami obrodzilo w tej edycji konkursu... bardzo duzo zdjec w watku o wiesciach z polowow, ale juz nie tak wiele z uwiecznionego odplyniecia rybki. Polecam, bo to tez moga byc wspaniale pamiatki. Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted May 7, 2014 Spotkamy się jak wrócisz do rzeki za rok ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted May 8, 2014 Baloo - zdjęcie z wypuszczania, jak łowisz samemu czasem trudno zrobić, szczególnie jak nie chcesz zrobić rybie krzywdy lub utopić sprzętu. [URL=http://s101.photobucket.com/user/Kuba_Standera/media/3_zpscabab461.jpg.html][/URL] Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz Baran 759 Report post Posted May 8, 2014 Nikt nie mowil ze jest latwo! ;-) Ja tez przedzierajac sie po krzaczorach dzwigam oprocz sprzetu aparat, dwa obiektywy, tripod, pilot do zdalnego sterowania aparatem i odbiornik. Na koniec na 100 fotek (nie mowie o jednej rybie), raptem kilka jest do pokazania. Ile ryb wypuscilem, zrobilem fotke, a jak juz rybka dawno poplynela sprawdzam aparat, a tam duuuuupa! nieostre, rybka nie w kadrze, ja wygladam jak ostatni gamon, itd, itp. Taka zabawa, taka cena! Pozniej jednak jak sie juz zrobi fajne foto, to sie je bardziej docenia! nie kazdy lubi sie bawic w fotografa, woli lowic, jego prawo. ktos takze powie, ze dla niego nie ma znaczenia czy fota bedzie z najlepszego Canona czy z byle komorki. Liczy sie wspomnienie pieknej ryby. To tez jest racja. TYm niemniej to wybor kazdego z nas. Jakis czas temu, zaczalem robic zdjecia i ogladajac kolegow z ktorymi lowilem chcialem miec te zdjecia coraz lepsze. Tak sie zaczela moja przygoda z fotografia i nadal sie ucze i nadal chce wiele poprawic. TYlko czasu coraz mniej na rybki, a w slad za tym na fajne wedkarskie zdjecia. bez dwoch zdan, jest duzo latwiej gdy aparat trzyma kumpel! Jeszcze lepiej, jak jakas zacna kumpela! ;-) Choc trzeba uwazac, bo kobiety bywaja przewrotne. Za to jak juz leza.... ;-) Wiec do boju chlopaki! Trzeba probowac, mamy tu juz wiele super fotek. Chyba nigdy nie bylo takiej frekwencji. Na koniec wiekszosc zdecyduje, co chce widziec na swojej scianie! Dekomratycznie! ;-) Share this post Link to post Share on other sites
TomSuw 3,752 Report post Posted May 8, 2014 Dodam coś od siebie może się coś nada. Jakby co oryginały wyślę jeśli będzie potrzeba ;) Share this post Link to post Share on other sites
MichałM 291 Report post Posted May 8, 2014 (edited) KALENDARZ CATCH AND RELEASE - JERKBAIT.PL 2015 Regulamin konkursu: REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO Zdjęcie C&R miesiąca marzec, kwiecień oraz maj na jerkbait.pl 7 1. Każdy Uczestnik konkursu może nadesłać nie więcej niż 5 zdjęć o tematyce wskazanej o tematyce Catch and Release. Pozdrawiam Remek Piękne fotki ale wybierz 5 i wrzuć pojedynczo to łatwiej będzie któreś "zalajkować" :) Mój faworyt to numer 2 ;) Edited May 8, 2014 by MichałM Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz Baran 759 Report post Posted May 8, 2014 Ciekawe grafiki, poddane solidnej obrobce, ale maja urok. Szkoda, ze w kilku miejscach ostrosc uciekła... tym niemniej fajne propozycje, ale tak jak pisał przedmówca, warto zgodnie z regulaminem wybrać top 5. ;-) Pozdrawiam i czekamy na więcej. Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted May 9, 2014 Toudinho - SUPER!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Monk 298 Report post Posted May 9, 2014 Czasami Złów i Wypuść to ciężki kawałek chleba... :) Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Z. 5,130 Report post Posted May 9, 2014 Pozostając w temacie rapiszonów... [attachment=171264:C&R.jpg] Pozdrówka! Kamil Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz Baran 759 Report post Posted May 9, 2014 Super Kamil! @Monk - samo Zlow i Wypusc to czysta przyjemnosc, ale jego promocja do latwych nie nalezy! Szczegolnie nad rodzimymi wodami. ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 9, 2014 pajkowatość [attachment=171291:pike.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
tasiek321 5,914 Report post Posted May 17, 2014 rapa... Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted May 18, 2014 Piękne! Jescze kilkanaście dni i zamykamy! Sent from my iPad using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
michcio 764 Report post Posted May 20, 2014 Majowo, zielono, okoniowo :) [attachment=173237:okonek.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted May 20, 2014 Extra! Takiego jeszcze nie było :) Share this post Link to post Share on other sites
TomSuw 3,752 Report post Posted May 20, 2014 Dziś trochę połowiłem pasiaków, i w sumie nie wiem czy wstawiać bo wstawiłem już trochę fotek, a są ładne ujęcia...a chyba już limit wykorzystałem :/ Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted May 21, 2014 Wstaw- wybierzesz na koniec finalną 5. Share this post Link to post Share on other sites
TomSuw 3,752 Report post Posted May 21, 2014 No to wstawię kilka z wczoraj ;) Share this post Link to post Share on other sites
Mateusz Baran 759 Report post Posted May 22, 2014 fajne fotki. Gratulacje... Share this post Link to post Share on other sites
Andan 6,277 Report post Posted May 24, 2014 Free Willy :) [attachment=173817:1.jpg] [attachment=173818:2.jpg] Share this post Link to post Share on other sites