Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Dlatego myślę, że redakcja ma kilka pomysłów i nie należy drwić z czegoś co innym może się przydać. Jak pisałem na początku wątku, jest możliwość wykonania naklejek różnego typu w niewielkich ilościach (kilka sztuk). Oczywiście koszt jednostkowy bedzie większy, ale być może dla zaakceptoania przez chętnych. Ponowię informację mój sąsiad wykonuje u siebie taie zlecenia i jak pisałem mogę zapytać o koszta przy konkretnych rozmiarach i ilościach. Oczywiśie muszę mieć akceptację redakcji, aby coś takiego zrobić. A jeśli ktoś myśli, że chcę na tym zarobić to niech myśli co chce.

Spoko,znalazłem już miaro-naklejkę o jaką mi chodziło,tylko logo jerka nie będzie  :(

Dlatego myślę, że redakcja ma kilka pomysłów i nie należy drwić z czegoś co innym może się przydać. Jak pisałem na początku wątku, jest możliwość wykonania naklejek różnego typu w niewielkich ilościach (kilka sztuk). Oczywiście koszt jednostkowy bedzie większy, ale być może dla zaakceptoania przez chętnych. Ponowię informację mój sąsiad wykonuje u siebie taie zlecenia i jak pisałem mogę zapytać o koszta przy konkretnych rozmiarach i ilościach. Oczywiśie muszę mieć akceptację redakcji, aby coś takiego zrobić. A jeśli ktoś myśli, że chcę na tym zarobić to niech myśli co chce.

Nie drwię. Jeśli tak pomyślałeś to przepraszam. Też jestem za tym , aby było dla każdego coś dobrego. Do wyboru, do koloru. Ale jeśli tak nie można, to trzeba zrobić coś takiego, co przyda się prawie każdemu.

Edited by godski

Jeśli chodzi o mnie to na pewno koszulki by były cool, nosiłbym z dumą ;)

No...jakieś czapencje też by się zdały! Trzeba pomóc jakoś w krzewieniu jerkbajtyzmu,niech ludzie widzą,co się nosi,i co się robi ;)

Noo taką fote wrzucic w koszylce i czapeczce jerkbaita ze zlowiona ryba zycia na woblera czy blache wlasnorecznie zrobiona to by bylo cos :D

Może niech włodarze forum zezwolą na wykorzystanie loga we własnym zakresie (udostępnią grafikę w dużej rozdzielczości), kto będzie chętny zapisze sobie na pendrivie, przejdzie sie do Decathlonu i wybierze sobie co chce (przynajmniej jeśli chodzi o odzież), na czym chce i na jakim kolorze: http://www.decathlon.pl/serwisowe-uslugi.html#pers-nadruk

Nie chce być natrętny ale kolejny sezon się rozpoczął a koszulek , czapek o naszywkach( może naszywka z rokiem - jerkabait 2015 i tak co roku ) już nie wspomnę nie widać ;( a miło by było promować i rozpoznawać kolegów z forum nad wodą ;)

Są jakieś postępy w tym temacie ???

Ja chętnie przytuliłbym jakąś naszywkę i czapkę:)

Chciałbym odświeżyć temat.

Rozumiem że chłopaki odpoczywają po powrocie i wracają do naszej polskiej rzeczywistości, ale Remku, kiedy można spodziewać się gadżetów ?

Nie ukrywam że przygarnął bym ze dwie koszulki. Niestety w sobotę wracam do Norwegii i boje się że nie załapię się na nie przed wyjazdem  :(

Edited by fish28

już chyba się nie doczekamy.... ;)

Doczekacie się, dajcie chłopakom chwilę odsapnąć po przyjeździe ze Szwecji.   

Doczekacie się, dajcie chłopakom chwilę odsapnąć po przyjeździe ze Szwecji.   

Tyle ryb nałowili :D :D :D, że trzeba odpocząć.

Tyle ryb nałowili :D :D :D, że trzeba odpocząć.

Chyba chciałeś powiedzieć... kto to teraz będzie skrobać ... ?   :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...