darogryf 150 Report post Posted June 30, 2014 Dlatego myślę, że redakcja ma kilka pomysłów i nie należy drwić z czegoś co innym może się przydać. Jak pisałem na początku wątku, jest możliwość wykonania naklejek różnego typu w niewielkich ilościach (kilka sztuk). Oczywiście koszt jednostkowy bedzie większy, ale być może dla zaakceptoania przez chętnych. Ponowię informację mój sąsiad wykonuje u siebie taie zlecenia i jak pisałem mogę zapytać o koszta przy konkretnych rozmiarach i ilościach. Oczywiśie muszę mieć akceptację redakcji, aby coś takiego zrobić. A jeśli ktoś myśli, że chcę na tym zarobić to niech myśli co chce. Share this post Link to post Share on other sites
traperczłopa 28 Report post Posted June 30, 2014 Móże wystarczy JERKBAIT złów i wypuść . Skromnie i fajnie Share this post Link to post Share on other sites
Sebalos 2,295 Report post Posted June 30, 2014 Spoko,znalazłem już miaro-naklejkę o jaką mi chodziło,tylko logo jerka nie będzie :( Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted June 30, 2014 (edited) Dlatego myślę, że redakcja ma kilka pomysłów i nie należy drwić z czegoś co innym może się przydać. Jak pisałem na początku wątku, jest możliwość wykonania naklejek różnego typu w niewielkich ilościach (kilka sztuk). Oczywiście koszt jednostkowy bedzie większy, ale być może dla zaakceptoania przez chętnych. Ponowię informację mój sąsiad wykonuje u siebie taie zlecenia i jak pisałem mogę zapytać o koszta przy konkretnych rozmiarach i ilościach. Oczywiśie muszę mieć akceptację redakcji, aby coś takiego zrobić. A jeśli ktoś myśli, że chcę na tym zarobić to niech myśli co chce. Nie drwię. Jeśli tak pomyślałeś to przepraszam. Też jestem za tym , aby było dla każdego coś dobrego. Do wyboru, do koloru. Ale jeśli tak nie można, to trzeba zrobić coś takiego, co przyda się prawie każdemu. Edited May 6, 2015 by godski Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted July 13, 2014 To jak z tymi gadzetami ? Share this post Link to post Share on other sites
meth666 184 Report post Posted July 13, 2014 No wlasnie Piotrze, gdziw tam pomysly utknely? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek88 1,843 Report post Posted July 13, 2014 Jeśli chodzi o mnie to na pewno koszulki by były cool, nosiłbym z dumą ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted July 13, 2014 No...jakieś czapencje też by się zdały! Trzeba pomóc jakoś w krzewieniu jerkbajtyzmu,niech ludzie widzą,co się nosi,i co się robi ;) Share this post Link to post Share on other sites
suhhar 210 Report post Posted July 13, 2014 tez mi sie marzy jakas fajna koszuleczka na wyprawy. Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted July 13, 2014 Noo taką fote wrzucic w koszylce i czapeczce jerkbaita ze zlowiona ryba zycia na woblera czy blache wlasnorecznie zrobiona to by bylo cos :D Share this post Link to post Share on other sites
pickok 85 Report post Posted September 16, 2014 I jak są jakieś postępy ? Czy temat umarł?? Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted September 16, 2014 Włodarze forum chyba na rybach. Szarzy uczestnicy zostali. Share this post Link to post Share on other sites
Pasta 959 Report post Posted September 16, 2014 Może niech włodarze forum zezwolą na wykorzystanie loga we własnym zakresie (udostępnią grafikę w dużej rozdzielczości), kto będzie chętny zapisze sobie na pendrivie, przejdzie sie do Decathlonu i wybierze sobie co chce (przynajmniej jeśli chodzi o odzież), na czym chce i na jakim kolorze: http://www.decathlon.pl/serwisowe-uslugi.html#pers-nadruk Share this post Link to post Share on other sites
pickok 85 Report post Posted May 4, 2015 Nie chce być natrętny ale kolejny sezon się rozpoczął a koszulek , czapek o naszywkach( może naszywka z rokiem - jerkabait 2015 i tak co roku ) już nie wspomnę nie widać ;( a miło by było promować i rozpoznawać kolegów z forum nad wodą ;) Są jakieś postępy w tym temacie ??? Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted May 4, 2015 Są i to wielkie, jak wróci Remek po 10.05 będzie wszystko ogłoszone :) Share this post Link to post Share on other sites
BOSMAN 76 134 Report post Posted May 6, 2015 Z miłą chęcią i ja kilka gadżetów zakupię. Share this post Link to post Share on other sites
Qcyk 6,326 Report post Posted May 6, 2015 Ja chętnie przytuliłbym jakąś naszywkę i czapkę:) Share this post Link to post Share on other sites
kmb 148 Report post Posted May 21, 2015 10.05 minął :) to jest co czy nima :) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted May 21, 2015 Tutaj Remek dał odpowiedź http://jerkbait.pl/topic/57702-mega-konkurs-relacje-rozstrzygnięcie-konkursu/page-2#entry1681303 Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted June 15, 2015 (edited) Chciałbym odświeżyć temat. Rozumiem że chłopaki odpoczywają po powrocie i wracają do naszej polskiej rzeczywistości, ale Remku, kiedy można spodziewać się gadżetów ? Nie ukrywam że przygarnął bym ze dwie koszulki. Niestety w sobotę wracam do Norwegii i boje się że nie załapię się na nie przed wyjazdem :( Edited June 15, 2015 by fish28 Share this post Link to post Share on other sites
TomekSudety 1,613 Report post Posted June 15, 2015 już chyba się nie doczekamy.... ;) Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted June 16, 2015 Trzeba być optymistą :) Jestem przekonany, że się doczekamy :) :) Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted June 16, 2015 już chyba się nie doczekamy.... ;) Doczekacie się, dajcie chłopakom chwilę odsapnąć po przyjeździe ze Szwecji. Share this post Link to post Share on other sites
mariuszwf 179 Report post Posted June 16, 2015 Doczekacie się, dajcie chłopakom chwilę odsapnąć po przyjeździe ze Szwecji. Tyle ryb nałowili :D :D :D, że trzeba odpocząć. Share this post Link to post Share on other sites
TomekSudety 1,613 Report post Posted June 16, 2015 Tyle ryb nałowili :D :D :D, że trzeba odpocząć. Chyba chciałeś powiedzieć... kto to teraz będzie skrobać ... ? :) Share this post Link to post Share on other sites