Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Myślę, że propozycja @pitta jest nieodzownym elementem zestawu z koszulką  :D  Bez tego ani rusz...

Świetny pomysł!

Dla mnie też poproszę koszulkę (rozmiar L), a jak będą w ofercie czapaczki to nawet dwie.

czesc

na poczatku powiem ze jestem nowy na forum i jeszcze sie nie przywitalem wiec zrobie to teraz, witam wszystkich serdecznie :) 

robie to w tym temacie bo mam pytanie o koszulke. forum bardzo mi sie spodobalo a ze idzie lato zapragnalem miec t-shirta z jerkbaitowym niebieskim okoniem i tu sie pojawia moje pytanie do tworcow/ wlascicieli jerkbait.pl

czy nikt nie bedzie powaznie obrazony jesli logo znajdzie sie na mojej koszulce oczywiscie tylko w celach zaznaczenia przynaleznosci do spolecznosci jerkow :)

widze ze na podobne gadzety jest duze zainteresowanie. logo ktore przygotowalem moze byc dowolnego rozmiaru, na koszulke, bluze byc moze nawet nada sie na czapke. z checia podziele sie plikiem z kazdym kto bedzie chcial, moge nawet pomoc w tworzeniu jednego wspolnego wzoru koszulki jesli taki pomysl sie przyjmie.

nizej wrzucam logo i przyklad koszulki ktory mi by sie podobal :)

co wy na to?

Janusz temat jest cały czas na tapecie, jesteśmy bardzo wybredni więc szukamy czegoś naprawdę dobrego ale w przystępnych pieniądzach.

Niestety większość firm oferuje odzież która wygląda że szybko się zużyje  :wacko:

Osobiście jestem bardzo zadowolony z:

Graff koszula 823-ko

http://www.graff.cil.pl/katalog.php?mod=prod&id=916&dzial1=62&nr_dz_gl=&lang=pl

zakup koszuli u producenta to około 90zł, można pomyśleć o zleceniu wyhaftowaniu loga lub ewentualnie pozostaje temat wszycia naszywek

A tam koszula... czapeczki full cap były by dobre... w kilku rozmiarach i kolor do wyboru...może bandama jakaś albo komin może z logiem ? Ja bym naklejki czarna z chęcią przytulił :D

No no. New Era z motywem Złów i Uwolnij, forumowym motywem, rzecz jasna ;)

Naklejka z miarą do łodzi,taka ponad metr z  napisem   CATH&RELEASE  z logo jerka oczywiście,fajny i przydatny gadżet.

Naklejka z miarą do łodzi,taka ponad metr z  napisem   CATH&RELEASE  z logo jerka oczywiście,fajny i przydatny gadżet.

Miarka i "napis" są potrzebne by wypuszczać ryby ? ;)

Jak gość ma przed oczami napis  10x50cm przez cały czas pływania  czyż nie jest to edukacja.

Jak gość ma przed oczami napis  10x50cm przez cały czas pływania  czyż nie jest to edukacja.

Czyli będziesz pożyczał swoją łódkę ? :D

Żeby przy mierzeniu, kogoś nie korciło do zatrzymania ryby ;)

Ilu z nas posiada własne łódki ?. Kilka osób na sto pewnie. Na gumiaka pewnie taka naklejka sie nie nada.

Nie chodzi mi o to aby ograniczać, Tylko, że jeżeli wybór ma byc miedzy koszulką czy czapką a naklejką na łódkę to koszulkę czy czapkę założysz na siebie podczas pływania własną łódką a inni nie okleją się naklejką....

Ew. przy wędowaniu w towarzystwie jeden może się poświęcić i nosić nalepkę na plecach robiąc krzesełko przy okazowych pomiarach ;)

Nie bardzo rozumiem twojego toku rozumowania. Chyba jestem zbyt niedorozwinięty.

Proszę o nakierowanie mnie. Czy jak bedzie miarka to nie będzie czegoś innego? Ma by tylko jedna rzecz?

Nie bardzo rozumiem twojego toku rozumowania. Chyba jestem zbyt niedorozwinięty.

Proszę o nakierowanie mnie. Czy jak bedzie miarka to nie będzie czegoś innego? Ma by tylko jedna rzecz?

Pewnie nie. Jestem za tym by były naklejki , breloczki, zapalniczki, czapki, koszulki, slipy czy torby na przynęty. Ale na bank tak się nie da . Wszystkim nie dogodzisz.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...