Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Krystek ale ta buźka na rewersie to chyba nie Twoja ;)

Nie Rafał ,nie moja .Kto by takie coś ;) chciał na koszulce :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Chodziło mi o bużkę łybki z logo Jerkbaita :wub:

Edited by Krystekwolf

czapeczki z dużym logo j.pl...łatwiej będzie się rozpoznać nad wodą. Na koszulkę zazwyczaj się coś nakłada np. kamizelkę. Logo na czapeczce będzie dobrze wyeksponowane.

Wspomniano o naklejkach. Jeśli będą chętni na nie to proponuję takie na łódkę w formie miarki z logiem, na szybę samochodową od środka lub zewnątrz, same logo sporej wielkości na łodź (wielkość do ustalenia).

W zależności od ilości chętnych tymi naklejkami i błogosławieństwem redakcji mogę się zająć. Oczywiście koszty takich naklejek są niższe im więcej zamowimy.

Dla zobrazowania naklejka na łodź w formie naszej bandery o rozmiarach 20 x 32 cm (1 sztuka) kosztuje 6 zł. Na łodzi mam po obu stonach po jednej.

Też chętnie przyodziałbym koszulkę z logo J.pl :)

Co do koszulek taniich i dobrych jakościowo smiało mogę polecić produkty JHK.

W tamtym roku drużyną zamówiliśmy model TSRA-190 jako koszulki treningowe i spisują sie świetnie.

Na stronie producenta za 11,65zł 

A naszywki wrócą? Koszulką też byłbym zainteresowany.

Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie :). Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! :)

Edited by skippi66

po ostatniej lekturze, niektorych tematow, stwierdzilem, ze takie tez by sie przydaly :P

rollenspiel-ritterhelm-silbern-aus-karto

Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie :). Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! :)

O ile właściciel wyrazi na to zgodę ;)  :ph34r:  :ph34r:

Naklejki od @darogryf podoba mi się ten pomysł.

Czapeczki z daszkiem i wyraźnym logiem to jest to - tylko rozmiarówka  też do  wyboru oczywiście większe rozmiary  :D

Tak na serio, zbierzemy Wasze propozycje i coś wybierzemy, na raz na pewno wszystkiego nie da się zrobić ale... :)

Postawcie na t-shir. Raczej ten pierwszy z trzech pomysłów. Bo będzie pasował każdemu i na zlot i nad wodę i do kościoła ;), a takie wielkie logo na plecy to może ja i kilku młodszych założy  :lol:

Jak tam ,ruszy się cos w temacie koledzy??

No ja się "czaję" na czapeczkę z daszkiem i może ,może  ,może??? :D :D

Koszulkę jak najbardziej, tylko nie białą... jakoś mi nie pasuje biała koszulka na ryby... Khaki/oliwka/zielona, szara, czarna to są kolory na ryby:)

Koszulka fajna sprawa i naszywki .

Dla niektorych majacych parcie oprocz nicka z przodu ilosc postow i lajkow :) zebysmy wiedzieli ze to gosc i miszcz :) a tak na serio moze nie tylko koszulka ale zrobic "sklepik jerkbait" od odziezy po dlugopisy :)

edycja

koszulki z nickami moglyby na gieldzie wtornej miec rozne wartosci :)

np: "sprzedam koszulke przepocona przez...." 

Edited by grunwald1980

Chińczyki już zaczęli podrabiać nasze logo także już  nie długo do kupienia w sklepach adidas..;D

Edited by puszek7

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...