mifek 1,620 Report post Posted March 19, 2014 Krystek ale ta buźka na rewersie to chyba nie Twoja ;) Share this post Link to post Share on other sites
Krystekwolf 606 Report post Posted March 19, 2014 (edited) Nie Rafał ,nie moja .Kto by takie coś ;) chciał na koszulce :D :lol: :lol: :lol: :lol: Chodziło mi o bużkę łybki z logo Jerkbaita :wub: Edited March 19, 2014 by Krystekwolf Share this post Link to post Share on other sites
rower26 642 Report post Posted March 19, 2014 czapeczki z dużym logo j.pl...łatwiej będzie się rozpoznać nad wodą. Na koszulkę zazwyczaj się coś nakłada np. kamizelkę. Logo na czapeczce będzie dobrze wyeksponowane. Share this post Link to post Share on other sites
umarlypoeta 5 Report post Posted March 19, 2014 Pisałbym się na koszulkę, nie ważne czy polo czy zwykła, byle dobra. A i czapką też bym nie pogardził. Share this post Link to post Share on other sites
darogryf 150 Report post Posted March 20, 2014 Wspomniano o naklejkach. Jeśli będą chętni na nie to proponuję takie na łódkę w formie miarki z logiem, na szybę samochodową od środka lub zewnątrz, same logo sporej wielkości na łodź (wielkość do ustalenia). W zależności od ilości chętnych tymi naklejkami i błogosławieństwem redakcji mogę się zająć. Oczywiście koszty takich naklejek są niższe im więcej zamowimy. Dla zobrazowania naklejka na łodź w formie naszej bandery o rozmiarach 20 x 32 cm (1 sztuka) kosztuje 6 zł. Na łodzi mam po obu stonach po jednej. Share this post Link to post Share on other sites
darogryf 150 Report post Posted March 20, 2014 A koszulkę przygarnę i to nie jedną. Share this post Link to post Share on other sites
Bluzer 372 Report post Posted March 20, 2014 Też chętnie przyodziałbym koszulkę z logo J.pl :) Co do koszulek taniich i dobrych jakościowo smiało mogę polecić produkty JHK. W tamtym roku drużyną zamówiliśmy model TSRA-190 jako koszulki treningowe i spisują sie świetnie. Na stronie producenta za 11,65zł Share this post Link to post Share on other sites
kmb 148 Report post Posted March 20, 2014 A naszywki wrócą? Koszulką też byłbym zainteresowany. Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted March 21, 2014 (edited) Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie :). Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! :) Edited March 21, 2014 by skippi66 Share this post Link to post Share on other sites
ro-sz 22 Report post Posted March 21, 2014 I ja bym się pisał na czapkę oraz 2 koszulki Share this post Link to post Share on other sites
Joah12345 177 Report post Posted March 21, 2014 A myśleliście o czapce typu Tracker z siateczką z tyłu? Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted March 21, 2014 po ostatniej lekturze, niektorych tematow, stwierdzilem, ze takie tez by sie przydaly :P Share this post Link to post Share on other sites
kubaS 1 1,191 Report post Posted March 21, 2014 Tak pitt i logo na czole! :D Share this post Link to post Share on other sites
jackie01 36 Report post Posted March 21, 2014 A myśleliście o czapce typu Tracker z siateczką z tyłu? O to to to tak jest Share this post Link to post Share on other sites
El_Mariaczi 17 Report post Posted March 21, 2014 też chętnie przytulę koszulkę jak nie biała-czarna to może szara ?:D albo brązowa ? rozmiar L :) Share this post Link to post Share on other sites
Manniek66 677 Report post Posted March 21, 2014 Właśnie listonosz przyniósł nową kamizelkę, szytą na zamówienie na moje drobne minimum 140 w klacie :). Nie jest to Simms ani choćby Graff, ale przynajmniej jest luźna. W związku z tym lecę zaraz do haftu komputerowego gdzie każę sobie wydziargać na kieszeni logo Jerkbaita. O! :) O ile właściciel wyrazi na to zgodę ;) :ph34r: :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Aries 18 Report post Posted March 23, 2014 Naklejki od @darogryf podoba mi się ten pomysł. Czapeczki z daszkiem i wyraźnym logiem to jest to - tylko rozmiarówka też do wyboru oczywiście większe rozmiary :D Share this post Link to post Share on other sites
pickok 85 Report post Posted March 28, 2014 I co będzie ccoś z tych koszulek??? Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 28, 2014 Tak na serio, zbierzemy Wasze propozycje i coś wybierzemy, na raz na pewno wszystkiego nie da się zrobić ale... :) Postawcie na t-shir. Raczej ten pierwszy z trzech pomysłów. Bo będzie pasował każdemu i na zlot i nad wodę i do kościoła ;), a takie wielkie logo na plecy to może ja i kilku młodszych założy :lol: Share this post Link to post Share on other sites
bobesku 4,608 Report post Posted April 2, 2014 Jak tam ,ruszy się cos w temacie koledzy?? No ja się "czaję" na czapeczkę z daszkiem i może ,może ,może??? :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Patryk1125 1,030 Report post Posted April 2, 2014 Ja tez przygarne koszulke Share this post Link to post Share on other sites
Pasta 959 Report post Posted April 2, 2014 Koszulkę jak najbardziej, tylko nie białą... jakoś mi nie pasuje biała koszulka na ryby... Khaki/oliwka/zielona, szara, czarna to są kolory na ryby:) Share this post Link to post Share on other sites
Negra 3,114 Report post Posted April 2, 2014 (edited) Koszulka fajna sprawa i naszywki . Dla niektorych majacych parcie oprocz nicka z przodu ilosc postow i lajkow :) zebysmy wiedzieli ze to gosc i miszcz :) a tak na serio moze nie tylko koszulka ale zrobic "sklepik jerkbait" od odziezy po dlugopisy :) edycja koszulki z nickami moglyby na gieldzie wtornej miec rozne wartosci :) np: "sprzedam koszulke przepocona przez...." Edited April 2, 2014 by grunwald1980 Share this post Link to post Share on other sites
pickok 85 Report post Posted April 4, 2014 I jak postępy prac ?? Bo fajnie by mieć juz koszulki na sezon szczupakowy . Share this post Link to post Share on other sites
puszek7 520 Report post Posted April 6, 2014 (edited) Chińczyki już zaczęli podrabiać nasze logo także już nie długo do kupienia w sklepach adidas..;D Edited April 6, 2014 by puszek7 Share this post Link to post Share on other sites