Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Łukasz 050

Łukasz 050 - pytania o woblery

Recommended Posts

cały czas ćwicze moją produkcje a oto efekty proszę o rady co dalej mam robić co mógłbym zmienić co dodać

jak mam tą taśmę aluminiową wciskać ładnie w woblera(wczesniej skrzela i buzia były wyrzłobione)

p.s. mam nadzieję ze czekacie na efekty końcowe  :D PROSZĘ O RADY I POMOC

(...)proszę o rady co dalej mam robić co mógłbym zmienić co dodać

jak mam tą taśmę aluminiową wciskać ładnie w woblera(wczesniej skrzela i buzia były wyrzłobione)

(...)

Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć.

Nie poddawać się.

I ćwiczyć :)

nauka tomka nie wiem ale chyba w las nie poszła :D

Pewnie że nie poszła na marne, tylko moim zdaniem popraw troszkę stalarz z drutu... occzka na brzuszku prawie nie widoczne, działej dalej i życze powodzenia...

a dużo powinny być widoczne ile mm i czy wgl powinny duzo?

Kolego, robisz woblerki całkiem fajne . zwróciłem Ci uwage na stelarz że masz nie do pracowany  i tego sie bedę trzymał....

No teraz to ja sam nie wiem, (kilka piw wypiłem) czy to jest mój temat czy temat Łukasz 050?  :P Łukaszu tyle razy Ci tłumaczyłem,że już siły mi brak, jest dobrze ćwicz,ćwicz i jeszcze raz.... pewnego etapu ot tak nie przeskoczysz!

Łukasz , nabierają kształtu ale nie bałagań w cudzym wątku . Załóż swój wątek i pytaj do znudzenia .

Łukasz , nabierają kształtu ale nie bałagań w cudzym wątku . Załóż swój wątek i pytaj do znudzenia .

OK już stąd uciekam

OK potrzebje pomocy. Poszukuję osoby która zna się na woblerach bezsterowych otóż to zrobiłem 5 wobleró z czego 1 pływa machając sie na boki a 4 płyną na pałę prosto przed siebie bez zadnej pracy. I zrobiłem 3 woblery ze sterami i 1 z nich nie pływo.

Co mogłem zrobić źle.

Co mogło wpłynąć na złą pracę woblerów.

Jak bedzie trzeba wrzuce zdjęcia wobków. :D

OK potrzebje pomocy. (...)

Jak bedzie trzeba wrzuce zdjęcia wobków. :D

Wrzucaj.

Aha, notatki robiłeś? Bywają nieocenioną pomocą B) I bez proszenia innych ;)

Siema, dotarła dzisiaj paczka z Twoimi korpusami, mam tylko takie pytanie, dlaczego one są lepkie? Posklejały się wszystkie do kupy a po delikatnym oderwaniu niektóre odchodziły razem z kawałkami balsy :unsure: Dobrze,że w ogóle ten list doszedł biorąc pod uwagę, że był to zwykły list za 2zł a do tego znajdowały sie tam drobne dla mnie na wysyłkę :o Uczciwych mamy listonoszy na szczęście ;) Postaram się wysłać oklejone korpusy w przeciągu tygodnia.Pozdro.

dzięki one były lepkie wiesz czemu bo miałem ch.......y lakier ja te wobki lakierowałem gdy z Tb przez skejpa gadałem :D teraz mam już dobry lakier

postaraj się odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytania na góze w tym temacie na 4 stronie

Łukasz młody chłopak z Ciebie a tak ciężkimi wyrazami rzucasz na forum? Nie przystoi takiemu młodzieńcowi ;) Lepiej edytuj post bo za tego "wuja" dostaniesz punkcik od Pana moderatora :P

Edited by Tomek1988

szukam osoby która zajmuje się robieniem jerków do castingowania /opisze konstrukcje itp

jak je dociązać/ jak je robić

z góry serdeczne dzięki

szukam osoby która zajmuje się robieniem jerków do castingowania /opisze konstrukcje itp

jak je dociązać/ jak je robić

z góry serdeczne dzięki

Łukasz przerażasz mnie, tyle razy słyszałeś o wyszukiwarce na forum i nadal idziesz na łatwiznę.

Nawet przeglądając kilka pierwszych stron lurebuilding znajdziesz producentów jerków, a jak sięgniesz dalej to znajdziesz tematy o dociążaniu.

nie chce mi się :D

chcem tylko zeby ktoś dał linki do tych wątków bo tutaj tyle tego jest ze nawet nie wiem co i jak :O

nie chce mi się :D

chcem tylko zeby ktoś dał linki do tych wątków bo tutaj tyle tego jest ze nawet nie wiem co i jak :o

Gdybym napisał Ci co ja myślę o takim podejściu do forum i takim językiem jakim mam ochotę to zrobić, dostałbym bana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...