@slider@ 860 Report post Posted February 9, 2014 Witam wszystkich serdecznie!Dzięki uprzejmości Administracji portalu jerkbait.pl i wsparciu Michała (@slider), chciałbym zaprosić Was do udziału w krótkiej ankiecie. W trosce o Was i wszystkich klientów sieci sklepów Decathlon, chciałbym ustalić/przybliżyć sobie Wasze preferencje w kwestii dokonywania zakupów i poruszania się po zakładce "Wędkarstwo" na decathlon.plW załączniku dołączony jest widok obecnej struktury sportu na stronie, która zostanie zmodyfikowana. Pytanie jak i w jakim kierunku nastąpią zmiany? Bez wątpienia jesteście decyzyjni w tej kwestii :)!Ankieta prezentuje dwie wizje nowej odsłony wędkarstwa (jedna z nich jest anglojęzyczna- wierzę, że nie będzie to dla Was problemem). Proszę o oddanie głosu na jeden z widocznych powyżej wzorów, biorąc pod uwagę:-ergonomię-przejrzystość-czytelność-łatwość w lokalizacji asortymentu-Wasze nawyki zakupowe (zdaję sobie sprawę, że większość z nas pasjonuje się jedynie spiningiem/castingiem/muchą, dlatego proszę o spojrzenie na przedstawione wyżej podziały z szerszej perspektywy)etc.Wasza opinia będzie dla mnie bardzo ważna i na pewno nie pozostanie bez odpowiedzi. Wszelkie sugestie będą bardzo mile widziane.Ankieta będzie trwała 7 dni, dlatego proszę o zapał i odrobinę atencji :)Zdaję sobie sprawę, że najczęściej odwiedzaną obecnie zakładką są "Dobre okazje" :) Mimo wszystko, chciałbym to zmienić, zaczynając od budowy właściwej struktury sportu na stronie.Myślę, że po tygodniu, temat jest w stanie nabrać sensownych rumieńców, z których dokonam ekstrakcji. Nie omieszkam podzielić się również podjętą decyzją.Dziękuję serdecznie wszystkim za oddane głosy i proszę o pełną mobilizację!Aktualny podział kategorii Pozdrawiam,Wojtek Share this post Link to post Share on other sites
meth666 184 Report post Posted February 9, 2014 Wojtek , to nie fair . Jedno zestawienie czarno/białe drugie kolorowe ;p Wiesz jak to jest :) PRZYKUWAĆ uwagę musi! Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted February 9, 2014 Każdy stworzył własny podział. Excel jest zawsze taki sam :) Głosujmy! Share this post Link to post Share on other sites
meth666 184 Report post Posted February 9, 2014 Ty dzisiaj miałeś głowę to napisać i zrobić :o :lol: :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted February 10, 2014 UP :) Głosujemy :) Share this post Link to post Share on other sites
Pasta 959 Report post Posted February 11, 2014 Możemy sobie wybierać a na woblerach i tak będzie napisane "zanęta na sandacza" :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted February 11, 2014 Możemy sobie wybierać a na woblerach i tak będzie napisane "zanęta na sandacza" :ph34r: Mariusz, możesz być spokojny :) Wszystko zostanie uporządkowanie (włącznie z nazewnictwem produktów). Jeszcze raz proszę o oddawanie głosów. To dla mnie bardzo ważne. Dziękuję! Share this post Link to post Share on other sites
Pasta 959 Report post Posted February 11, 2014 (edited) Mariusz, możesz być spokojny :) Wszystko zostanie uporządkowanie (włącznie z nazewnictwem produktów). Jeszcze raz proszę o oddawanie głosów. To dla mnie bardzo ważne. Dziękuję! Czekam na to odkąd pracowałem w magazynie decathlonu w 2008r :) Edited February 11, 2014 by Pasta Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted February 11, 2014 Mariusz! Sam czekam na lepszą służbę zdrowia, podwyżkę płac minimalnych itp. ... E-commerce w polskim Decathlonie działa dopiero od roku. Nie mam wpływu na wszystkie zmiany, we wszystkich aspektach, a na to na co mam wpływ, będę zmieniał i udoskonalał. Proszę oddaj głos w ankiecie :) Hejtowanie to też opinia. Share this post Link to post Share on other sites
Pasta 959 Report post Posted February 11, 2014 Nie mialem zamiaru hejtowac:) glos juz oddany, fajnie ze ktos sie tym zainteresowal i bedzie to zmienione Share this post Link to post Share on other sites
piotrek245 301 Report post Posted February 12, 2014 Panowie ponad "pińcet"odsłon a raptem 40 głosów,pomóżcie Wojtkowi troszkę :) Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted February 13, 2014 Panie i Panowie! Proszę o mobilizację :) Niech będzie choć setka głosów! Każdy jest tak samo ważny. Share this post Link to post Share on other sites
Pasta 959 Report post Posted February 14, 2014 Nie każdy zagląda w ten zakątek forum, może ktoś z Twórców zareklamował by go w swoim wątku? Na pewno byłby odzew :) Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted February 15, 2014 Up :) ! Ostatnie 2 dni do oddania głosu! Share this post Link to post Share on other sites
seiken 4,676 Report post Posted February 15, 2014 Hehe u mnie w Decathlonie w dziale wedkarskim sa dwie wedki pudełko i kilka badziewnych przynet a wedkarze z mojego miasta liczyli ,ze bedzie lepiej :P no ale zagłosowałem :D Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted February 15, 2014 Hehe u mnie w Decathlonie w dziale wedkarskim sa dwie wedki pudełko i kilka badziewnych przynet a wedkarze z mojego miasta liczyli ,ze bedzie lepiej :P no ale zagłosowałem :D Michał. Ankieta dotyczy jedynie odsłony internetowej wędkarstwa na stronie decathlon.pl :) Niestety nie każdy sklep stacjonarny posiada odpowiednią powierzchnię do sprzedaży artykułów wędkarski. W internecie zaś wszystkie chwyty są dozwolone :) Oczywiście pełna oferta sportu również! Dziękuję za oddany głos! W. Share this post Link to post Share on other sites