EMMS 283 Report post Posted January 10, 2014 Co do "ahabowania" większość wypowiedzi w kontekście C&R, przynajmniej w wątkach które przeczytałem, miała z nim więcej wspólnego niż z wyważoną i merytoryczną wypowiedzią (mówię o ogóle, nie o wszystkich). Raczej było to "wioskowe filozofowanie" niż rozmowa zmierzająca w jakimś konkretnym kierunku... "nie znosić organicznie" - nie czepiam się, jednak zastanawia mnie co miałoby tu znaczyć słowo organiczny :) Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted January 11, 2014 "nie znosić organicznie" - nie czepiam się, jednak zastanawia mnie co miałoby tu znaczyć słowo organiczny :) Czy naprawdę muszę tłumaczyć? Źródłosłów jest przecież oczywisty. :) Share this post Link to post Share on other sites
Jerzy Kowalski 370 Report post Posted January 13, 2014 Może się jeszcze odnajdzie, bywało tak przecież, oczyszczony ładnie na zielono. ;) Ostatnie strony to właściwie tylko oczy ze zdumienia przecierałem, ale początek i rozwinięcie pozostają w pamięci jako wartościowe, szkoda tematu. No i najwyraźniej, mimo nadziei i wręcz oczekiwań wyrażanych w niektórych optymistycznych komentarzach, najwyraźniej "zagubił się" na dobre ... a szkoda ... Pozdrawiam serdecznie Jerzy Kowalski Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted January 13, 2014 Pogrążyła go kłótliwa puenta, ze złotego środka zrobił się żółty środek, to i wycięto, Bez obaw jednak, takie tematy wracają jak bumerang, będą kolejne odsłony. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jerzy Kowalski 370 Report post Posted January 13, 2014 Pogrążyła go kłótliwa puenta, ze złotego środka zrobił się żółty środek, to i wycięto, Bez obaw jednak, takie tematy wracają jak bumerang, będą kolejne odsłony. ;) Wiem doskonale, że wracają, ale jednak szkoda czasu na pisanie istotnych rzeczy o ważnej sprawie jaką jest C&R, wciąż "w powijakach", które łatwo mogą zostać spuszczone wraz z kloaką do szamba, bez rozróżniania ... Pozdrawiam serdecznie Jerzy Kowalski Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted January 13, 2014 (edited) Skoro kłótliwość jako naturalna skłonność jest wpisana w nasze jestestwo, podobnie jak cała gama innych uczuć, może pozwolić luckości czasami trochę zaszaleć? Dla higieny i dobrego samopoczucia. Z czasem z balonika i tak zejdzie powietrze i oklapnie. Przy okazji temat główny, lajtmotiw, się nie zatraci. Co najwyżej będzie dumnie pływał po powierzchni forumowego gówienka. Edited January 13, 2014 by skippi66 Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted January 13, 2014 Z niektórych baloników zdaje się schodzić dość długo. ;) Zresztą, czy forum to właściwe miejsce na uwalnianie gazów? Zwłaszcza w wątkach ciekawych, by nie powiedzieć z misyjnym przekazem? Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted January 13, 2014 Wiem doskonale, że wracają, ale jednak szkoda czasu na pisanie istotnych rzeczy o ważnej sprawie jaką jest C&R, wciąż "w powijakach", które łatwo mogą zostać spuszczone wraz z kloaką do szamba, bez rozróżniania ... Pozdrawiam serdecznie Jerzy Kowalski Słuszna uwaga. Podobnie nieodpowiedzialne działania, bez choćby słowa informacji co, jak i dlaczego niestety kastrują ten portal coraz bardziej. Fatalnie zostało to rozegrane a nieobecność w wątku moda wygląda jest zupełnie nie halo, by określić to politycznie. PR trochę na levelu "pani przedszkolanka", jesteście niegrzeczni, zabieram klocki ;) Coraz częściej zadaję sobie pytanie - warto rozmawiać? I coraz częściej wybieram inne rozrywki. A dla lżejszego klimatu, Panowie, jaka żyłka na klenia? :D Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted January 13, 2014 Zero szewernaście, planxton ultra turbo strąg pstrąg. ;) Dobrze napisane Kuba, mam bardzo podobne, mocno mieszane, niewstrząśnięte, uczucia. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz K 345 Report post Posted January 13, 2014 Na klenia 0,18. Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted January 13, 2014 Ja zaś ostatnio do śniadania znowu zacząłem pijać kakao. :) Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bugajski 4,504 Report post Posted January 13, 2014 Siekiera zamiast lancetu? Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted January 13, 2014 Możliwe, stąd początkowa nadzieja, że po odkrojeniu zakalca, temat przywrócą. Płonna, jak widać. Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted January 14, 2014 Siekiera zamiast lancetu? prawdopodobnie tak, ale czemu sie tu sie dziwic? skoro bylo co najmniej miliard zgloszen B) Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted January 14, 2014 Ja nawet rozumiem Dyrekcję że wywaliła w piz... ten temat bez prawa powrotu. Dyskusja o jakimś " złotym środku " z samego założenia jest bezsensowna na portalu mającym w logo napis C&R. Temat sprowokowany przez rybożerców, których jak się okazuje znakomita większość na JB.pl i którym bardzo przeszkadza świetlisty napis C&R nad głowami i którzy ze wszystkich sił starają się usprawiedliwić własne, niecne czyny. Tylko dlaczego siedzą akurat tu? Niech idą dzielić się przepisami kulinarnymi na inne internetowe łamy. Tych przecie dostatek. Będę wnioskował do Adminów żeby wywalili całą mięsiarską zgraję a wyłuskać ich z tłumu łatwo: " po wpisach ich poznacie " przecież... Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted January 14, 2014 ...a 99 % z nich wystosowano w związku z idiotycznymi wpisami o denaturacie. Typowe "krokodyle łzy" :lol: dotyczy to zapewne, niestety juz wyedytowanych, personalnych pyskowek do kuby standery w tym watku http://jerkbait.pl/topic/34112-japo%C5%84ska-metoda-po%C5%82owu/#entry1374774 B) Share this post Link to post Share on other sites