Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 2, 2014 Pora rozpocząć głosowanie, na głosy czekamy do 15.01.2014 Darecki72 -1 [attachment=146545:Darecki72 - 1.jpg] Darecki72 - 2 [attachment=146546:Darecki72 - 2.jpg] Melanzyk [attachment=146549:Melanzyk.jpg] David [attachment=146550:David.jpg] Kuba Standera - 1 [attachment=146551:Kuba Standera - 1.jpg] Kuba Standera - 2 [attachment=146552:Kuba Standera - 2.jpg] Maciej G. - 1 [attachment=146553:Maciej G. - 1.jpg] Maciej G. - 2 [attachment=146554:Maciej G. - 2.jpg] rybak109 [attachment=146555:rybak109.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted January 2, 2014 Jak dla mnie to GT wymiata, i jako ryba, i jako foto. Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted January 2, 2014 Jak dla mnie to GT wymiata, i jako ryba, i jako foto. Tak jest ! A żeby "zaliczyć" GT nie trzeba tułać się przez pół świata ;) Kuba, może zamiast Kanarów Morze Czerwone? Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted January 2, 2014 Moze zamiast dumać - jedźmy ? :D Gdziekolwiek, byle nie na shady :D Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted January 2, 2014 Sprawy w Pl po domykam na wiosnę, na jesień możemy coś planować. A co masz do Shadów? Fajne łowienie, troszkę tłoczno, ale zabawa przednia ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maciej G. 395 Report post Posted January 2, 2014 (edited) Witam. Po pierwsze. Kuba bardzo dziękuję za agitację na rzecz GT! :) Mi nie wypada nic innego jak zachęcać do głosowanie .... na bardzo udane... zresztą , Twoje zdjęcie! Po drugie ... to w zasadzie do wszystkich forumowiczów ... jest mi bardzo miło ze względu na ciepłe przyjęcie moich relacji. Jesteście wszyscy bardzo mili! Zawsze sobie ceniłem jerbait.pl za jakość i wysoka kulturę! Poruszacie temat wyjazdu więc ze swojej strony tylko dodam, że na przełomie lutego i marca jadę tam ponownie. Za 2-3 dni będę widział czy mam obsadę. ( 3 osoby ) W razie czego będą miał wolne max. 2 miejsca na 4-5 dni łowienia w zależności od pogody i warunków na wodzie. W razie "W" odezwę się na forum. Temat tylko dla osób zdeterminowanych. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. Maciej G. Edited January 2, 2014 by Maciej G. Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted January 2, 2014 Ja niestety do czerwca jestem ukiszony na uczelni - zostaje jesień Share this post Link to post Share on other sites
*Hektor* 3,067 Report post Posted January 2, 2014 Maciej, na GT poszło ;) Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 2,715 Report post Posted January 3, 2014 (edited) Może technicznie nie jest doskonałe, ale uchwycenie tego momentu "wyrwania" ryby, to ociekające wodą cielsko, ta jedna jedyna szansa na "strzał" - wykorzystana: bezcenne :) Przemawiają do mnie takie foty. Edited January 3, 2014 by krzysiek Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 6, 2014 Zachęcam do głosowania, jeszcze 9 dni. Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted January 6, 2014 A dlaczego niektóre fotosy są takie "wielkie"? Ledwo co widać :( Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 6, 2014 A dlaczego niektóre fotosy są takie "wielkie"? Ledwo co widać :( Waldek wstawiałem fotki z tego wątku część było w bardzo małym rozmiarze, a przy przenoszeniu jeszcze się zmniejszyły :( http://jerkbait.pl/topic/31380-foto-konkurs-morski-drapie%C5%BCnik/ Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted January 6, 2014 Waldek wstawiałem fotki z tego wątku część było w bardzo małym rozmiarze, a przy przenoszeniu jeszcze się zmniejszyły :( http://jerkbait.pl/topic/31380-foto-konkurs-morski-drapie%C5%BCnik/ Rozumiem. Obstawiam jednak większy format ;) [attachment=147401:Bez_tytułu_1.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Baars 581 Report post Posted January 6, 2014 Powiem szczerze, że po tym powiększeniu to bym teraz inaczej zagłosował... Bravo Panie Waldku :) Share this post Link to post Share on other sites
Melanzyk 8,858 Report post Posted January 12, 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora ;) foch :D Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted January 12, 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora ;) foch :D Może dlatego, że nawet +1,5 nie pomaga :huh: ??? Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted January 12, 2014 Satysfakcja tym większa, ze fotka na która oddałem głos na chwile obecna wygrywa. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 16, 2014 Głosowanie zakończone - Zwycięzcą został Maciej G. ze zdjęciem GT - Gratuluję :) Zwycięzcę proszę o kontakt na priv w celu ustalenia szczegółów wysyłki nagrody. Share this post Link to post Share on other sites
Maciej G. 395 Report post Posted January 16, 2014 Cześć. Wysłałem już PW. Jest mi bardzo miło. :-) Chciałem Wszystkim bardzo podziękować, zwłaszcza tym którzy swój głos oddali na moje zdjęcie. Duże brawa dla wszystkich uczestników, agitujących oraz głosujących! Pozdrawiam. Maciej G. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 16, 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora ;) foch :D Zachowałem swój głos na ostatnią chwilę, więc żebyś nie czuł się osamotniony to jest twój ;) Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted January 16, 2014 No wiecie co żadnego głosu na mojego potwora ;) foch :D Maciek, musisz zdecydowanie popracować nad rozmiarem ;) Zapraszam na morskie wędkowanie do Dingle :) Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted January 16, 2014 Proszę Państwa, jakieś pomysły co do tegorocznej edycji konkursu foto "Morski Drapieżnik"? Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted January 16, 2014 Osobna kategoria - "Big Ass GT" :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 16, 2014 Jak dla mnie to powinien być konkurs długoterminowy, właśnie zakończony konkurs trafił na niefortunny czas silnego wiatru nad Europą i niestety rozpoczęty sezon jesienny całkiem poległ :( Share this post Link to post Share on other sites