Guest Horn Report post Posted December 30, 2013 ...nie mozna publikowac co kto chce i jak chce(jak napisal jeden z uzytkownikow) Właśnie miałem o to zapytać - dlaczego są czasami edycje bez śladu po edycji? ....zauwazylem ostatnio wzmozony ruch w dziale... Jak pójdę jutro na dłuższy urlop to ruch spadnie :D @Daro1963 co do tych wanienek na żywe ryby. Czy pompa pracuje cały czas goniąc wodę z jeziora do wanny i przelewem na zewnątrz? Jak długo wytrzymuje akku? Share this post Link to post Share on other sites
kapi81 62 Report post Posted December 31, 2013 To ja mam propozycje do producentów łodzi jest opcja odpłatnego testu sprzętu wiec Panowie producenci podstawcie swoje łodzie to takich testów wszyscy równocześnie osoby testujące niech napiszą gdzie i kiedy takie testy będą miały miejsce żeby każdy zainteresowany mógł przyjść i popatrzeć , pomacać łódeczki, następnie relacja z testów(obiektywna). Myślę że z racji rożnych warunków najlepsze byłyby np Śniardwy. Myślę ze można byłoby zrobić jaką ankiety wśród użytkowników forum na co zwrócić uwagę podczas testów np. V max, jak łódka zachowuje się przy nagłych zwrotach, na wysokiej fali, przydatność gadżetów, łatwość slipowania itp. itd.P.S. w nadchodzącym roku wszystkiego naj dla wszystkich , wyrozumiałości i cierpliwości dla modów, samych okazów dla kolegów o kiju a dla niektórych po prostu więcej czasu dla naszego hobby. Share this post Link to post Share on other sites
Gumofilc 202 Report post Posted December 31, 2013 Pewien rodzaj "ruchu" (wlasnie taki, jaki wynikal z postow/ fragmentow, ktore znikaja) jest zbedny. Przy okazji przypomne - dyskusja z moderatorem na forum jest zabroniona. Przypomne rowniez, ze portal ten propaguje zasade C&R wiec ostroznie opisujcie pewne aspekty (bakisty na ryby, zbiorniki na zywe ryby). A jako, ze watek poszedl w jakas zupelnie inna strone niz temat łodzi wedkarskiej, pozwole sobie go zamknac.. Gumo P.s. Sorry @kapi, napisalismy chyba jednoczesnie. Proponuje zalozyc nowy watek. Share this post Link to post Share on other sites