Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
hlehle

Nowy rekord bolenia - wydzielone z Bolenie 2013

Recommended Posts

Piękna rybka mało takich w wodzie pływa szkoda tylko że już martwa :( .

Normalny wędkarz, jakich jest większość w PZW.

W takim wypadku ja  jestem nienormalny?! :wacko:  . Zaczynam się zastanawiać czy w takim wypadku nie zrobić sobie przeszczepu mózgu :blink: .

Chętnie odkupię takowy od wspaniałego "łowcy" , bo on ma nieużywany.

O czym tu gadać . Wielki żal i jeszcze większy wstyd :( :angry: .

Proponuje modowi zamknąć już ten wątek bo większość z nas już ma dość. Wiemy jak było i jak być powinno. Zmienić cokolwiek to można tylko zdecydowaną postawą nad wodą a i tak nie do każdego trafi.

Normalny wędkarz, jakich jest większość w PZW.

Mateusz chyba nie do końca normalny wędkarz bo mój kolega dobrze go zna, łowi przeważnie poniżej progu Łączany  .Łowi cały rok metodą bardzo tam popularną czyli stoi pod sama zaporą i napierdziela ile wlezie kołowrotkiem żeby podhaczać ryby przeciążoną wachadłówką albo twisterem .Jak to kolega stwierdził na 99 % pod haczony i na pewno pod zaporą bo znam tego jebakę :) .Świat jest mały i takie kwiatki prędzej czy później wyjdą na światło.

Nie jest to żaden wybitny wędkarz, raczej podglądaczo-szybkozwijacz.

Czy go złowił czy podhaczył, tego nie wiemy.

Spy, nie chcę namawiać do przemocy ale jak mawiał mój dziadek: na hama trzeba być hamem, a gęba nie szklanka

bardzo dobrze, bo ma rekord i nikt nie będzie cwelił jego ryby

..normalnie text roku !!! :unsure: :wacko: :blink: ..

Najgorsze jest to, że TAKIE ryby nie trafiają się etycznym, często "wyspecjalizowanym" w połowie danego gatunku..tylko padają (dosłownie!!!) z przypadku...

Szkoda, bo zdjęcie z wypuszczoną rybą byłoby bardziej wartościowe niż 20kotletów z jego tuszy...o przepraszam, dzwonków z przydomowej wędzarki...

Mateusz chyba nie do końca normalny wędkarz bo mój kolega dobrze go zna, łowi przeważnie poniżej progu Łączany  .Łowi cały rok metodą bardzo tam popularną czyli stoi pod sama zaporą i napierdziela ile wlezie kołowrotkiem żeby podhaczać ryby przeciążoną wachadłówką albo twisterem .Jak to kolega stwierdził na 99 % pod haczony i na pewno pod zaporą bo znam tego jebakę :) .Świat jest mały i takie kwiatki prędzej czy później wyjdą na światło.

..czyli pisemko do  gazety i podważyć/unieważnić rekord...

Z rybami jak z ludźmi trzeba szczególną opieką otaczać dzieci i starców. Jak ktoś tego nie kuma a zasłania się ideologiom bo regulamin pozwala znaczy, że nie ma grosz zdrowego rozsądku. Oprócz regulaminu jest też mózg.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...