tomtom71 4 Report post Posted December 16, 2013 Znalazłem profil na facebooku, który mnie zbulwersował. Wędkarstwo Moja Pasja ma 32 000 fanów. Właściciele strony wpletli w baner slogany c&r i no kill ale co z tego jeżeli ludzie w co trzecim poście chwalą się w ilości zdobytego mięsa i nikt na to nie reaguje ? Administratorzy chyba sami pałaszują. Zapraszam do bojkotu. W kupie siła, może coś do poniektórych dotrze. LINK DO PROFILU https://www.facebook.com/wedkarstwoMP?ref=stream Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted December 16, 2013 Niestety nie wesprę w bojkocie.....nie mam profilu na żadnym milicyjnym profilu Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted December 16, 2013 Mam podobną sytuację jak kolega wyżej Share this post Link to post Share on other sites
sacha 1,540 Report post Posted December 16, 2013 Może jakbyś się tomtom wczytał trochę to znajdziesz tam i o C&R, ja znalazłem. A że admin nie usuwa postów czy zdjęć? Może nie jest ortodoxem C&R a tylko umiarkowanym wyznawcą? Share this post Link to post Share on other sites
tomtom71 4 Report post Posted December 16, 2013 (edited) Fotka 83 centymetrowego truchła szczupaka zniknęła po komentarzu. Załączam fotki z WMP. Masakra!! Publikacja tych zdjęć narusza zasady obowiązujące na Jerkbait.pl, dodatkowo wątpię by autor wyraził zgodę na ich rozpowszechnianie. Proszę o przestrzeganie regulaminów jak i norm prawnych. Edited December 16, 2013 by milupa Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted December 16, 2013 No i ??????????????? Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted December 16, 2013 Wyprawa krzyżowa na fejsbuku? Share this post Link to post Share on other sites
MIGOTKA 977 Report post Posted December 16, 2013 A ja proponuje przywrócić stosy. Spalmy wszystkich co żrą ryby. Ech. A kamaszki ze skóry nie uwierają w nóżęta. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted December 16, 2013 Temat mimo może i słusznej idei zamykam - rozpowszechnianie cudzego wizerunku, dodatkowo zwierającego treści niezgodne z regulaminem Jerkbait.pl nie służy naszemu portalowi. Share this post Link to post Share on other sites