Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Notabene profesjonalnych fishermannów u nas nie brak, rzekłbym, że jerkbait jest swoistym ich skupiskiem :)

Tak zwani moderatorzy, a może nawet sam właściciel tego sieciowego zakątka - w odwiecznym dylemacie być czy mieć - wybrał, i wolał mieć wielu użytkowników, w duchu miłości, tolerancji i zrozumienia ulepionych, na potrzebę chwili i bieżącej sprawy - niźli Robertową retorykę znosić, często jasną i dosadną, z rzadka tylko "przymiotnikami" okraszoną, ale jakże celną, a zabawną też czasem...

Tak więc zamiast profesjonalisty mamy kafejkowych mędrków, przekonanych o swej mądrości i wielkim znaczeniu tutaj. A wędkowanie i ryby - kto by się tym przejmował!!!???

PS. Sławek; jeśli chodzi Ci o ukleję RH - to oczywiście do opadu też się nadaje, kij wiem że masz  :D

Nie da się zaprzeczyć , że jest tu bardzo duże skupisko ludzi inteligentnych , perfekcyjnych i nadzwyczaj biegłych w hobby . Ale Robert to prócz  tego jest  jak wzór z Sevres - boleniowy .. I od czego mają się teraz odmierzać ludzie zabłąkani ? Od wykładowców PSS ? :rolleyes:

Tomaszu , wielu łowiących uważa , że łowią tylko dla siebie , a nie dla innych . Stąd może to wrażenie . Wpadałby do cafe , tak samo jak wpadaliby modowie  .. gdyby nie ta funkcja .. :)

Wbrew pobożnym życzeniom niektórych to raczej Robert „zabanował” to forum a nie odwrotnie. Clou problemu znakomicie oddaje ten film.

http://www.youtube.com/watch?v=jKZPGSSW-TQ

...dokladnie jak prawi @tymon. Czasami nie warto się kopać z koniem i lepiej zejść ze ścieżki...
Ma się dobrze i robi swoje...rh lures rulez...

Chyba wystarczy wejść na fot.bloga RHlures żeby wiedzieć co się dzieje. Dalej łowi zajebiste ryby wymyśla nowe przynęty, a że mówi co myśli i to w zasadzie zawsze.. pewnie dlatego się wypisał z JB.

A kto to jest Robert Hamer? To jakiś guru , że tak mu pokłony bijecie?

Tak, Robert Hamer to guru łowców boleni.

Zapracował sobie na to miano konstruując skuteczne przynęty i łowiąc okazowe ryby.

Cieszę się, że mogłem pomóc.

Chyba tylko dla jemu podobnych, dla mnie ten człowiek nic nie znaczy. Ale to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.

A co może znaczyć wędkarz? Wędkarz to nie noblista ani, przepraszam za wyrażenie, celebryta, tfu... Tyle że gumy fajne robi i ma niejaką wprawę w posługiwaniu się wędką. Nic więcej. 

A kto to jest Robert Hamer? To jakiś guru , że tak mu pokłony bijecie?

Chyba tylko dla jemu podobnych, dla mnie ten człowiek nic nie znaczy. Ale to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.

Widzę, że masz jakieś skrzywienie i coś Cię mocno boli, ale to Twoja sprawa, a skoro nie masz nic ciekawego do napisania to po co się idiotycznie odzywać nie wnosząc nic do tematu???

TomCast - tu raczej nie chodzi o dumę -  a o ton Twojej wypowiedzi - ale że z Ciebie inteligentny człowiek, wiec zapewne to rozumiesz, a jedynie szukasz zaczepki w późnojesienny warszawski wieczór...

EOT

Nie szukam żadnej zaczepki. Mamy wolności słowa i ma prawo wyrazić swoją opinie. Nie ma przymusu lubienia wszystkich, a tym bardziej szanowania ludzi, którzy dla zaspokojenia swoich ambicji przetrzymują ryby na sznurkach, linach czy innym powrozach. Tyle ode mnie. Życzę mile spędzonego wieczoru :)

Nie ma przymusu lubienia wszystkich, a tym bardziej szanowania ludzi, którzy dla zaspokojenia swoich ambicji przetrzymują ryby na sznurkach, linach czy innym powrozach. Tyle ode mnie. Życzę mile spędzonego wieczoru :)

A mogłeś tak od razu. Tylko teraz wypaliłeś, że coś wiesz, ale nie powiesz. 

Nie szukam żadnej zaczepki. Mamy wolności słowa i ma prawo wyrazić swoją opinie. Nie ma przymusu lubienia wszystkich, a tym bardziej szanowania ludzi, którzy dla zaspokojenia swoich ambicji przetrzymują ryby na sznurkach, linach czy innym powrozach. Tyle ode mnie. Życzę mile spędzonego wieczoru :)

Proponuję założenia wątku o antypati do RH i zbierania lajków. Może poczujesz się z tym lepiej.

Nie wiem jaki trzeba mieć poziom wstrętu do kogoś, by taki posrany wpis robić w kierunku osoby nieobecnej.
Totalny brak szacunku. Edited by tymon

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...