Karol Krause 2,804 Report post Posted November 28, 2013 Żeby się ci gimnazjaliści z nim w słoneczko ale w ciuchcię tylko nie chcieli zabawić :D Kuba niestrasz - bo była by watacha :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted November 28, 2013 Żeby się ci gimnazjaliści z nim w słoneczko ale w ciuchcię tylko nie chcieli zabawić :D słoneczko to jeszcze mógłby polubić ale ta ciuchcia to by mu normalnie z d....py zrobiła bardzo smutny widok,prawie jak jesień średniowiecza.... :blink: :blink: :blink: Share this post Link to post Share on other sites
Maynard 222 Report post Posted November 28, 2013 Po jednym poście to już nie zabawa. Obstawiamy w jakim dziale pojawi się następnym razem. Można typować nowy nick, temat wątku oraz czym się zdemaskuje. Oczywiście dyskretnie, żeby się nie dowiedział. -_- A potem "komora maszyny losującej jest pusta" i superkomputer wybierze zwycięzcę przetwarzając algorytm najtrafniejszego opisania przyszłego wcielenia. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 28, 2013 spoznilem sie :lol: a jaki mial nick? nastepnym razem wilk napisze post i sam sie zglosi do admina z prosba o bana, to juz bedzie pelna profeska ... no i nie do pobicia :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted November 28, 2013 (edited) @pitt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S. Dlaczego tak łatwo podsuwasz mu kolejny patent na zaistnienie i ponowne dokonanie rzeczy niemożliwej?! :lol: Edited November 28, 2013 by Maciek_7 Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 28, 2013 jestem dobrym czlowiekiem :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted November 28, 2013 Mam nadzieję, że to doceni i jakoś Ci się odwdzięczy :D Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 28, 2013 mama nadzieje, ze nie ... jestem altruista :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted November 28, 2013 Uważaj na siebie :lol: Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted November 28, 2013 nastepnym razem wilk napisze post i sam sie zglosi do admina z prosba o bana, to juz bedzie pelna profeska ... no i nie do pobicia :lol: :lol: :lol: ależ Piotr,Wilk mógłby jeszcze Cię zadziwić.... ;) wyjaśniam dlaczego... :ph34r: wyobraź sobie,że "władze" nasze wprowadzają tzw funkcję samo zbanowania...... :o Wilk wchodzi tylko po to aby się samemu zbanować.... :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Maynard 222 Report post Posted November 28, 2013 nastepnym razem wilk napisze post i sam sie zglosi do admina z prosba o bana, to juz bedzie pelna profeska ... no i nie do pobicia :lol: :lol: :lol: No jak to nie do pobicia? Mamy o totalitaryzmach w wątku obok, można skorzystać. Trzeba być tylko nieco szybszym od jego myśli i przeprowadzić demaskację wyprzedzającą. Ja tam palcem nie kiwnę, ale jak kto ma ambicję, to bez szans nie jest. B) Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 28, 2013 wyobraź sobie,że "władze" nasze wprowadzają tzw funkcję samo zbanowania...... :o normalnie staram sie, i ... no nie moge sobie wyobrazic :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted November 28, 2013 Właściwie to się wk@#$łem,bo już niby wiedziałem jakiego chcę psa ,już w hodowli byłem............a tu takie przymioty brzydkie wypisujecie o wilkach..........i teraz nie wiem ,bo jak ten mój wybranek odziedziczył w genach jakieś cechy nie chciane, po swoim protoplaście to leżę.....no nic prześpię się chyba z tym tematem,albo lepiej........ rozpędzę stado żubrów ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Czechos%C5%82owacki_wilczak Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted November 28, 2013 normalnie staram sie, i ... no nie moge sobie wyobrazic :lol: :lol: :lol: e tam,dla niego mogliby zrobić jeden wyjątek.... ;) :D ot tak,aby zdobył kolejny stopień wtajemniczenia.... :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 28, 2013 Ja jestem pewien, że by użył tego samozbanowania, siedziałby, patrzył się, palec by go swędział, kliknąłby w końcu bo to silniejsze od niego. tak ładnie się nam przecież podkłada, też nie do końca z własnej woli - natura. :) ;) Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted November 28, 2013 Ale Jaja! Śmiejmy się i nabijajmy... A pomyślał ktoś, że jeśli jako amatorzy psychiatrii choć trochę trafiliście z diagnozą to możecie wykończyć człowieka? Może jednak nie warto ciągnąć wątku, który może komukolwiek zaszkodzić. To nic nie wnosi do naszego hobby. To jest strona o wędkarstwie. Ktoś z Was pomyślał choć sekundę o tym ? Share this post Link to post Share on other sites
czocho 1,744 Report post Posted November 28, 2013 (edited) :D :D :D :D :D ty tak na serio ;) ....jak chcesz mu zaszkodzić....przecież ma łapy jak bochny :) Edited November 28, 2013 by czocho Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted November 28, 2013 :D :D :D :D :D ty tak na serio ;) ....jak chcesz mu zaszkodzić....przecież ma łapy jak bochny :) Tak. Absolutnie serio. Jaki emotikon wstawić dla "serio"? Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 28, 2013 (edited) Ale Jaja! Śmiejmy się i nabijajmy... A pomyślał ktoś, że jeśli jako amatorzy psychiatrii choć trochę trafiliście z diagnozą to możecie wykończyć człowieka? Może jednak nie warto ciągnąć wątku, który może komukolwiek zaszkodzić. To nic nie wnosi do naszego hobby. To jest strona o wędkarstwie. Ktoś z Was pomyślał choć sekundę o tym ? Racji trochę masz, wiem bo w jednym z poprzednich wcieleń zdarzyło mi się stanąć w obronie Wilka, by zatamować falę hejtu i komentarzy, szkoda mi się go zrobiło najzwyczajniej, ucichł, nie udzielał się, nie kłócił. Uznałem, że dość, że wstyd trochę i na co to komu... Napisałem co myślałem, ludzie jakoś przestali się go czepiać... Za dwa dni dopierdzielił wszystkim tak, że bana dostał. :) To była nauka dla mnie, nauka o nim samym, nie o ludziach w ogóle. Edited November 28, 2013 by Dagon Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted November 28, 2013 (edited) Inna sprawa odpowiedź w jakimś wątku, a zupełnie inna w wątku specjalnie komuś poświęconemu. Rozumiem, że opisuje to jakieś zjawisko, zdarzenie ale warto mieć na uwadze to, że przeradza się w nagonkę. Od czasów podstawówki nienawidzę tego zjawiska i zawsze staję w obronie tego zaszczuwanego. Czasy są takie, że część życia przeniosła się do sieci i trzeba być uważnym bo zupełnie bezwiednie można komuś zrobić krzywdę. Edited November 28, 2013 by pepso Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted November 28, 2013 (edited) Skoro o Łodzi była mowa Edited November 28, 2013 by minecjusz Share this post Link to post Share on other sites
samwieszkto 288 Report post Posted November 28, 2013 Pepso ma trochę racji. Przecież nie chcemy źle dla Wilka. Chcemy żeby się facet wyprostował , ogarną , znalazł prawdziwych przyjaciół i swoje miejsce na ziemi. Dlatego , może lepiej nie banować go już więcej. Niech sobie pisze , niech " filozuje " ... Można nawet pójść krok dalej i odtworzyć wszystkie dotychczasowe inkarnacje Wilka i niech sobie dyskutują między sobą , niech narzekają na sprzęty , wymieniają się fotkami , obrażają na siebie i wystawiają sobie " ignory ". Czy komuś to może przeszkadzać ? Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 28, 2013 Od momentu nieszczęsnej apologii Wilka jestem bardzo uważny, podobnie jak inni, a sporo już ludzi tutaj zmieszał z błotem i obraził. Wątek jak ten, ma dla mnie osobiście jedną zaletę - wiem, że go czyta. Liczę, że dzięki temu w końcu pojmie, że nie jest tu mile widziany (pewnie się mylę). I tak jak to ktoś już napisał, mam dość taksowania profilu nowego użytkownika, bo może to Wilk. A taka paranoja się tutaj rodzi powoli. Nie chcę już by się zmieniał, by się reformował i dostosował, niech sobie po prostu idzie w cholerę. Nie znalazłem emotki na "idzie w cholerę" ;) Share this post Link to post Share on other sites
pepso 741 Report post Posted November 28, 2013 O niejednym z nas można by było taki wątek stworzyć. Mamy swoje lepsze i gorsze dni, okresy w życiu. Zdarza nam się napisać o swoich uczuciach, opiniach tu i teraz. Nasze poglądy ewoluują.. Wszystko płynie... Powinniśmy mieć miejsce do wymiany myśli i poglądów, gdzie czujemy się bezpiecznie. Gdzie rozliczą nas z naszych poglądów i opinii ale nie urządzą na nas nagonki. Tak myślę i z tego mnie rozliczajcie. Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 28, 2013 O niejednym z nas można by było taki wątek stworzyć. Mamy swoje lepsze i gorsze dni, okresy w życiu. Zdarza nam się napisać o swoich uczuciach, opiniach tu i teraz. Nasze poglądy ewoluują.. Wszystko płynie... Powinniśmy mieć miejsce do wymiany myśli i poglądów, gdzie czujemy się bezpiecznie. Gdzie rozliczą nas z naszych poglądów i opinii ale nie urządzą na nas nagonki. Tak myślę i z tego mnie rozliczajcie. Nie chcę Ciebie rozliczać, nie ma takiej potrzeby, zresztą chyba nie było nigdy, nie na tym forum przynajmniej. (no i kim ja jestem, stary troll :P ) Historia Wilka jednak sięga głębiej. Nagonka piszesz? Może i tak, ale czy niesłuszna to obrona przed powstającymi ciągle multikontami a każde gorsze od poprzedniego. Zły dzień - każdy go miał, miewa i mieć nie raz będzie, w tym jednak przypadku, popisy jakie nam fundował adresat tego smutnego tematu, pozwalają śmiało postawić tezę o ciągłym paśmie złych dni, lub - co podejrzewam, działaniu z premedytacją na szkodę naszej społeczności, stąd taki odzew i kolejna strona, poświęcona osobie, która uwagi łaknie, lecz zabiega o nią w najgorszy z możliwych sposobów. Nie zrozum mnie źle, ja doskonale rozumiem Twoje zdanie, sam kiedyś miałem podobne w temacie Wilka, dzisiaj już nie. Share this post Link to post Share on other sites