Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
samwieszkto

Jak rozpoznać Wilka ?

Recommended Posts

Brandzlujecie się na niego już w kolejnym wątku, jednak wędkarstwo w wydaniu netowym jest niestrawne.

Zapytaj się na samosi czemu tak jest :D

Brandzlujecie się na niego już w kolejnym wątku

wolno nam, jest demokracja i hejt :)

Bo widzisz Tfu... rczy Ekspiert, za przeproszeniem, sprawa wygląda tak:

Przyjemny brandzel nigdy się nie nudzi

Kiedy trafia we Wilka a nie w innych ludzi...

:)

Edited by skippi66

Swoją drogą to ciekawe, jak jeden chory człowiek, mitoman i konfabulant, potrafi pobudzić do nadaktywności tylu rozumnych ludzi. Pewnie dlatego że inność jest interesująca a zarazem budzi obawę. Stąd obronna agresja w postach.

A wiesz? Prawda jest taka, że jak bym wpadł pierwszy na taki pomysł rozdwojenia awatara, to bardzo ciężko byłoby się oprzeć.  ;) Bo Fun musi z tego być niesamowity, pod warunkiem że traktuje się to jako przerywnik i nie na serio. 

Forów ci u nas dostatek, nic straconego. ;)
No nie wiem, czy byłoby ciężko mi się oprzeć i byłby taki Fun, chyba nie mam takiej natury. A tak poza tym, to taką gadką nie unieważnisz demaskacji, którą tobie poczyniłem w innym wątku, panie W. B)

Tak sobie czytam, i czytam, i doszedłem do wniosku:

Wilk jest kobietą!!! Żoną, kochanką lub dziewczyną spinningisty i odgrywa się na nas za kłopoty z facetem :ph34r:

Wadera? Powiadasz...

To by tłumaczyło cykliczne, comiesięczne nawroty, tej trapiącej forum przypadłości. ;)

Swoją drogą to ciekawe, jak jeden chory człowiek, mitoman i konfabulant, potrafi pobudzić do nadaktywności tylu rozumnych ludzi. Pewnie dlatego że inność jest interesująca a zarazem budzi obawę. Stąd obronna agresja w postach.

Nic w tym dziwnego ! Po prostu instynkt łowcy, (który wszyscy mamy dobrze rozwiniety) uaktywnił sie w innym kierunku. Huzia na wilka! Na dodatek samo nazwisko(pseudonim?) tego pana rozbudza to co drzemie gdzieś w głębokich pokladach naszej kultury i tradycji: wilk = wróg.  ;)

U.

Edited by Ugly

Wadera? Powiadasz...

To by tłumaczyło cykliczne, comiesięczne nawroty, tej trapiącej forum przypadłości. ;)

Ująłeś to lepiej niż ja :P

z lodzi  jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ...

po parówki w baraniej kiszce

ps. Roberta W. pod każdą jego postacią publicznie przepraszam za inwektywny post na forum pod jego adresem jakiś czas temu.

Edited by jersey

Forów ci u nas dostatek, nic straconego. ;)
No nie wiem, czy byłoby ciężko mi się oprzeć i byłby taki Fun, chyba nie mam takiej natury. A tak poza tym, to taką gadką nie unieważnisz demaskacji, którą tobie poczyniłem w innym wątku, panie W. B)

Pomyśl nad mechanizmem. Wpuszczasz ludzi w maliny, by skakali jak im zagrasz. Wbijasz z przytupem, żeby Cię szybko rozpoznano, pokrzyczysz a resztę show załatwiają użytkownicy. Kto tu kim gra i kto ma większy Fun?  :)

Wpuszczasz ludzi w maliny, by skakali jak im zagrasz. (...) Kto tu kim gra i kto ma większy Fun?  :)

Ty się polityką zajmujesz? Możesz zamierzasz? ;)

Ja tu nikomu funu nie odbieram z czytania naszych głupot, pewnie coś w tym jest, ale też większych hejtów obiektowi na W nie czynię, więc sam niezbyt czerpię "hejterską radość" z całego zajścia Ot gadam sobie luźno z Kolegami. No nie mam takiej żyłki manipulatorskiej i chyba szkoda by mi było czasu na takie takie. :rolleyes:

Nie zabierałem do tej pory głosu w temacie...swoją drogą ciekaw  jestem ile jeszcze alterego wilka funkcjonuje na forum...fakt,że był już dawno, a z jego chorą przypadłościa mogł rozmnożyć się jak karaluchy...albo szczury ;)

...ja miałem zgrzyty chyba  tylko z wersją castomek ;) obrażał, kozaczył, wk......ł,ale olałem łajze( chociaż na ulicy dostałby w pysk ;) ), a potem wyszła ta całą afera i zniknał :D ....teraz widze,że to większy problem socjologiczny ;)

ps. wilku widziałem twoje foty, ale te nowsze,a nie z czasów miami vice....i widze troche wyliniałeś :D

....straszny kozak jestes za kompem wiec jak nastepnym razem ogarnie cie czarne zło i bedziesz chciał rozłądowac negatywne emocje..uprzejmie zapraszam na ring....mate... do klatki ...czy gdzie tam cie jeszcze dostawałeś w p........l....z przyjemnością sprawdze czy jest ta wilcza zwinność ;) podbijaj na priv :D

Łeee, no nie. Jeśli spotkacie się gdzieś, to koniecznie na neutralnym gruncie. Sugeruję Poznań. Będzie profesjonalna oprawa i telewizyjne kamery. Nawet to zmontuję dla potomnych i oczywiście zamieszczę na Jerku. Odpłatnie! :lol: ;) :P ^_^ :D

Pozdrawiam
Grzesiek

Nie ma co demonizować marginalnej w rzeczy samej , fiksacji. Od "zawsze" chce tylko na chwilę zaistnieć w ten nietypowy sposób . Bo tak się z czasem stało ,  obustronnym wysiłkiem , że został naszą czarną owcą , żadnym tam groźnym wilkiem z czarnego lasu miasta Łodzi, a my teraz  tylko zapewniamy światło i dźwięk do tego lichego widowiska .. :D  

Wilku to taki forumowy celebryta jak el'testosteron Najman zawodnik MMA :D duzo ze soba wspolnego maja.

...nie ubliżaj zawodnikom MMA ;) ...

I do Media Markt ... a nieeee - zapomniałem - z wilkiem nie przejdzie... :(

attachicon.gifimgres.jpg

Media Markt-nie dla idiotow, wilk faktycznie nie przejdzie :) on ma jakies zaburzenia natury psychicznej i bardzo niska samoocene, stara sie wywolac burze narzucajac swoje zdanie po czym jak ochlonie to zaczyna sie gubic, wynikiem tego jest klikanie w "lubie to" kazdemu rozmowcy.Przynajmniej tak bylo w jednym watku.Juz wtedy mnie to zastanawialo, chlop sie kloci po chlopie jada a on like wali na lewo i prawo.

Pazura jest , k....a , zdecydowanie bardziej straszliwy . Łódź jest bez najmniejszej watpliwości miastem o trudnej urodzie :) Fascynował się nią Reymont , fascynuje się nią nią Lynch , choć po wielkich postaciach lodzermenschów nawet echo nie zostało . Tak jak po Polsce . . Ale plugawym  oszczerstwem jest twierdzenie , iż między Biedronkami , które są tak liczne jak wysypka na ciele chorego ,  tylko wilki się pałętają  ..

Oczywiście taka Warszawa , małe zażydzone miasteczko na pograniczu zaborów - to cytat ,  ma urodę łatwiejszą i zdecydowanie dostępniejszą dla prowincjonalnych Pazurów  :)

...oj ciężka zima będzie panowie...bez stringów :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LFbfpkl_WZA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...