Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
samwieszkto

Jak rozpoznać Wilka ?

Recommended Posts

Chłop musi przewieźć na drugi brzeg rzeki kozę, wilka i kapustę.
Niestety, posiada łódkę, która może pomieścić tylko jego i jedno z trzech (kozę, wilka albo kapustę).
Na jednym brzegu nie mogą zostać bez opieki chłopa: wilk z kozą (bo wilk zje kozę), ani koza z kapustą (bo koza zje kapustę).

Pytanie: Co ma zrobić chłop? :P

Z....ć  wilka :lol:  :lol: :lol:  :lol: . 

Rozwaliłeś mnie. :D  :D  :D

Dużo Ci się już uzbierało? :P  ;)

wystarczająco sporo by się zacząć nimi przejmować ;)

Chłop musi przewieźć na drugi brzeg rzeki kozę, wilka i kapustę.
Niestety, posiada łódkę, która może pomieścić tylko jego i jedno z trzech (kozę, wilka albo kapustę).
Na jednym brzegu nie mogą zostać bez opieki chłopa: wilk z kozą (bo wilk zje kozę), ani koza z kapustą (bo koza zje kapustę).

Pytanie: Co ma zrobić chłop? :P

Najpierw wiezie kozę (zostawia wilka z kapustą). Potem wraca po kapustę i wiezie kapustę. Zabiera kozę w kursie powrotnym, żeby nie zostawić jej z kapustą. Wysadza kozę i zabiera wilka. Wiezie wilka do kapusty, kurs powrotny robi na pusto a na koniec zabiera kozę (wyedytowałem, bo Kuba się wyzłośliwia :) ). Ufff.

Co wygrałem?

Edited by krzysiek

wystarczająco sporo by się zacząć nimi przejmować ;)

Dlatego od dłuższego czasu jestem potulny jak młody wilczek :)

Najpierw wiezie kozę (zostawia wilka z kapustą). Potem wraca po kapustę i wiezie kapustę. Zabiera kozę w kursie powrotnym, żeby nie zostawić jej z kapustą. Wysadza kozę i zabiera wilka. Wiezie wilka do kapusty, kurs powrotny robi na pusto a na koniec zabiera kapustę. Ufff.

Co wygrałem?

nic, przewiózł 2x kapuste a koza zostala w punkcie wyjścia :D

A za cóż to taki miły, grzeczny i uprzejmy forumowicz , o ujmującej osobowości jak Skippi66 mógł dostać karniaka.
Ja nie mam żadnych karniaków i nie wiem czy nie powinienem czuć się w związku z tym w jakiś sposób "wykluczony".

attachicon.giftnt24.info_Nu_Pogodi_-_Wilk_i_Zaj_c_-_Yes_Hare_I_39_l_will_show_you_19681973_part_2_BRRip_X264_AAC-alE13_RUS_.9368__428655.jpeg

(...) ale dla mnie "Wilk" stał się maskotką tego miejsca.
Wcale mnie nie drażni, widocznie była luka, nisza którą zapełnił i Nam się to podoba.  :)
Prawdziwy Wilk może być tylko jeden i nie da się go zniszczyć.  :D

Krzysiek_W

Skoro już dałeś się zdemaskować, mógłbyś chociaż być nieco skromniejszy :P

Krzysiek_W

Skoro już dałeś się zdemaskować, mógłbyś chociaż być nieco skromniejszy :P

A wiesz? Prawda jest taka, że jak bym wpadł pierwszy na taki pomysł rozdwojenia awatara, to bardzo ciężko byłoby się oprzeć.  ;) Bo Fun musi z tego być niesamowity, pod warunkiem że traktuje się to jako przerywnik i nie na serio. 

A tak wracając do tematu - to jak zobaczysz majaczenie o docencie, co był doktorem 20 lat temu, o zepsutym wzroku od pożółkłych tekstów źródłowych, potem żale na głodowanie i rentę pracownika naukowego(po tym obowiązkowo wklejone zdjęcie Phenixa Karabeli) itp.

Aha. No i ten Avid.

Avid jest zły, Avid to badziew :lol:

Po tym poznasz Wilka. 

ps

Jest jeszcze styl wypowiedzi. Subtelność interpunkcji. Ale to wyższy stopień wtajemniczenia w odkrywaniu Wilka ;)

Panowie, Może ustanowić jakąś forumową nagrodę dla najskuteczniejszego łowcy? 

Ja proponuje aby była nagroda 2 złote na loda + dostanie asygntę na Szkocką kratę :P i jako dzielny łowca trolli dostanie prawo do sygnatury młota na trolle w podpisie

ablfzq.jpg

Moim skromnym zdaniem ten człowiek któremu poświęcono już bardzo wiele postów osiągnął swój cel. Bardzo lubi być w centrum zainteresowania którego z resztą niektórzy mu dostarczają.

Wilk był śmieszny :D Pamiętam jego teksty, że od małego musiał walczyć o swoje i ma pięści jak bochenki chleba :D

hjtytjyj.jpg

(...) Zdradźcie mi proszę jak to się dzieje że gdy tylko Wilk pojawi się na forum to nie zdąży jeszcze się dobrze usadowić a już ktoś go rozpoznaje i dostaje Bana. (...) Interesuje mnie tylko to , jakim cudem za każdym razem zostaje tak szybko zdemaskowany.

duze oczy, duze uszy i wielkie zeby ... ale chyba najlepiej bedzie, jak sobie zrobisz jeden z wielu workshopow u czerwonego kapturka  ^_^

aha, jeszcze mi do glowy przyszlo, ze nadal aktywny jest pierwszy, the first one, the one and only, the real one, the fucking account wilka (i jak mu tam ku@#$&! jeszcze bylo) http://jerkbait.pl/user/46164-pike/  i jak ktos bardzo chce sobie jakies notatki zrobic, screeny posciagac czy po prostu zebrac dobry material na studia z socjopatologii, to ma jeszcze szanse, dopoki admin sie nie obudzi i nie zrobi mu kilim

A ja mam jego adres. :lol:

Coś mu tam kiedyś wysyłałem.

Może ktoś z forum mieszka w Łodzi , ma za dużo czasu i wieczorkiem chadza z pieskiem w okolicach tego jego bloku na przeciw lumpexu (google earth) każdego wieczoru i mógłby wykręcić mu korki w piwnicy , albo drzwi zamurować???  :ph34r:

z lodzi  jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ...

nie wytrzymalby biedaczek :lol:

z lodzi  jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ...

Wilk by chyba w płomieniach stanął.  :lol:  :lol:  :lol: 

I do Media Markt ... a nieeee - zapomniałem - z wilkiem nie przejdzie... :(

[attachment=141364:imgres.jpg]

Guest tfurczy ekspiert

Brandzlujecie się na niego już w kolejnym wątku, jednak wędkarstwo w wydaniu netowym jest niestrawne.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...