Jozi 3,478 Report post Posted November 27, 2013 Chłop musi przewieźć na drugi brzeg rzeki kozę, wilka i kapustę. Niestety, posiada łódkę, która może pomieścić tylko jego i jedno z trzech (kozę, wilka albo kapustę). Na jednym brzegu nie mogą zostać bez opieki chłopa: wilk z kozą (bo wilk zje kozę), ani koza z kapustą (bo koza zje kapustę). Pytanie: Co ma zrobić chłop? :P Z....ć wilka :lol: :lol: :lol: :lol: . Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted November 27, 2013 Rozwaliłeś mnie. :D :D :D Dużo Ci się już uzbierało? :P ;) wystarczająco sporo by się zacząć nimi przejmować ;) Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted November 27, 2013 Rozwaliłeś mnie. :D :D :D Dużo Ci się już uzbierało? :P ;) Sporo. :) Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 2,715 Report post Posted November 27, 2013 (edited) Chłop musi przewieźć na drugi brzeg rzeki kozę, wilka i kapustę. Niestety, posiada łódkę, która może pomieścić tylko jego i jedno z trzech (kozę, wilka albo kapustę). Na jednym brzegu nie mogą zostać bez opieki chłopa: wilk z kozą (bo wilk zje kozę), ani koza z kapustą (bo koza zje kapustę). Pytanie: Co ma zrobić chłop? :P Najpierw wiezie kozę (zostawia wilka z kapustą). Potem wraca po kapustę i wiezie kapustę. Zabiera kozę w kursie powrotnym, żeby nie zostawić jej z kapustą. Wysadza kozę i zabiera wilka. Wiezie wilka do kapusty, kurs powrotny robi na pusto a na koniec zabiera kozę (wyedytowałem, bo Kuba się wyzłośliwia :) ). Ufff. Co wygrałem? Edited November 27, 2013 by krzysiek Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 27, 2013 Sporo. :) Czyli gra warta świeczki, stawiaj wnyki. ;) Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted November 27, 2013 wystarczająco sporo by się zacząć nimi przejmować ;) Dlatego od dłuższego czasu jestem potulny jak młody wilczek :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted November 27, 2013 Najpierw wiezie kozę (zostawia wilka z kapustą). Potem wraca po kapustę i wiezie kapustę. Zabiera kozę w kursie powrotnym, żeby nie zostawić jej z kapustą. Wysadza kozę i zabiera wilka. Wiezie wilka do kapusty, kurs powrotny robi na pusto a na koniec zabiera kapustę. Ufff. Co wygrałem? nic, przewiózł 2x kapuste a koza zostala w punkcie wyjścia :D Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 2,715 Report post Posted November 27, 2013 Oj, już się nie czepiaj, na koniec zabiera kozę oczywiście ;) Share this post Link to post Share on other sites
samwieszkto 288 Report post Posted November 27, 2013 A za cóż to taki miły, grzeczny i uprzejmy forumowicz , o ujmującej osobowości jak Skippi66 mógł dostać karniaka. Ja nie mam żadnych karniaków i nie wiem czy nie powinienem czuć się w związku z tym w jakiś sposób "wykluczony". Share this post Link to post Share on other sites
Maynard 222 Report post Posted November 27, 2013 tnt24.info_Nu_Pogodi_-_Wilk_i_Zaj_c_-_Yes_Hare_I_39_l_will_show_you_19681973_part_2_BRRip_X264_AAC-alE13_RUS_.9368__428655.jpeg (...) ale dla mnie "Wilk" stał się maskotką tego miejsca. Wcale mnie nie drażni, widocznie była luka, nisza którą zapełnił i Nam się to podoba. :) Prawdziwy Wilk może być tylko jeden i nie da się go zniszczyć. :D Krzysiek_W Skoro już dałeś się zdemaskować, mógłbyś chociaż być nieco skromniejszy :P Share this post Link to post Share on other sites
samwieszkto 288 Report post Posted November 27, 2013 Krzysiek W. Ty Wilku. Dobrze się zamaskowałeś 2600 postów. Moderatorzy będą mieli dużo roboty . Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted November 27, 2013 Krzysiek_W Skoro już dałeś się zdemaskować, mógłbyś chociaż być nieco skromniejszy :P A wiesz? Prawda jest taka, że jak bym wpadł pierwszy na taki pomysł rozdwojenia awatara, to bardzo ciężko byłoby się oprzeć. ;) Bo Fun musi z tego być niesamowity, pod warunkiem że traktuje się to jako przerywnik i nie na serio. Share this post Link to post Share on other sites
wojciiech 420 Report post Posted November 27, 2013 A tak wracając do tematu - to jak zobaczysz majaczenie o docencie, co był doktorem 20 lat temu, o zepsutym wzroku od pożółkłych tekstów źródłowych, potem żale na głodowanie i rentę pracownika naukowego(po tym obowiązkowo wklejone zdjęcie Phenixa Karabeli) itp. Aha. No i ten Avid. Avid jest zły, Avid to badziew :lol: Po tym poznasz Wilka. ps Jest jeszcze styl wypowiedzi. Subtelność interpunkcji. Ale to wyższy stopień wtajemniczenia w odkrywaniu Wilka ;) Share this post Link to post Share on other sites
seiken 4,676 Report post Posted November 27, 2013 Panowie, Może ustanowić jakąś forumową nagrodę dla najskuteczniejszego łowcy? Ja proponuje aby była nagroda 2 złote na loda + dostanie asygntę na Szkocką kratę :P i jako dzielny łowca trolli dostanie prawo do sygnatury młota na trolle w podpisie Share this post Link to post Share on other sites
Piotr.B 550 Report post Posted November 27, 2013 Moim skromnym zdaniem ten człowiek któremu poświęcono już bardzo wiele postów osiągnął swój cel. Bardzo lubi być w centrum zainteresowania którego z resztą niektórzy mu dostarczają. Share this post Link to post Share on other sites
Matiz992 500 Report post Posted November 27, 2013 Wilk był śmieszny :D Pamiętam jego teksty, że od małego musiał walczyć o swoje i ma pięści jak bochenki chleba :D Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 27, 2013 (...) Zdradźcie mi proszę jak to się dzieje że gdy tylko Wilk pojawi się na forum to nie zdąży jeszcze się dobrze usadowić a już ktoś go rozpoznaje i dostaje Bana. (...) Interesuje mnie tylko to , jakim cudem za każdym razem zostaje tak szybko zdemaskowany. duze oczy, duze uszy i wielkie zeby ... ale chyba najlepiej bedzie, jak sobie zrobisz jeden z wielu workshopow u czerwonego kapturka ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 27, 2013 aha, jeszcze mi do glowy przyszlo, ze nadal aktywny jest pierwszy, the first one, the one and only, the real one, the fucking account wilka (i jak mu tam ku@#$&! jeszcze bylo) http://jerkbait.pl/user/46164-pike/ i jak ktos bardzo chce sobie jakies notatki zrobic, screeny posciagac czy po prostu zebrac dobry material na studia z socjopatologii, to ma jeszcze szanse, dopoki admin sie nie obudzi i nie zrobi mu kilim Share this post Link to post Share on other sites
makamba 1,214 Report post Posted November 27, 2013 A ja mam jego adres. :lol: Coś mu tam kiedyś wysyłałem. Może ktoś z forum mieszka w Łodzi , ma za dużo czasu i wieczorkiem chadza z pieskiem w okolicach tego jego bloku na przeciw lumpexu (google earth) każdego wieczoru i mógłby wykręcić mu korki w piwnicy , albo drzwi zamurować??? :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 27, 2013 z lodzi jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ... nie wytrzymalby biedaczek :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 27, 2013 z lodzi jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ... nie wytrzymalby biedaczek :lol: Wilk by chyba w płomieniach stanął. :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
makamba 1,214 Report post Posted November 27, 2013 A wilka potrafi zdemaskować nasz bohater narodowy ... Kloss ! :lol: 02:00 http://www.tvp.pl/seriale/archiwalne/stawka-wieksza-niz-zycie/brunner-ty-swinio/stawka-wieksza-niz-zycie-odc-18-gruppenfuhrer-wolf/2499280 Share this post Link to post Share on other sites
makamba 1,214 Report post Posted November 27, 2013 z lodzi jest np. slawek oppeln bronikowski ... moglby go odwiedzic, wziasc za reke, zaprowadzic do delikatesow a potem do desy ... nie wytrzymalby biedaczek :lol: I do Media Markt ... a nieeee - zapomniałem - z wilkiem nie przejdzie... :( [attachment=141364:imgres.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Marcin Rafalski 3,104 Report post Posted November 27, 2013 (edited) Wilk grasuje tu i ówdzie...na fejsie mozna go podziwiać w całej (no prawie ;) ) okazałości U. Edited November 27, 2013 by Ugly Share this post Link to post Share on other sites
Guest tfurczy ekspiert Report post Posted November 27, 2013 Brandzlujecie się na niego już w kolejnym wątku, jednak wędkarstwo w wydaniu netowym jest niestrawne. Share this post Link to post Share on other sites