samwieszkto 288 Report post Posted November 27, 2013 Zachodzę w głowę i nie mogę wyjść z podziwu nad fenomenem zjawiska " rozpoznawania Wilka " Zdradźcie mi proszę jak to się dzieje że gdy tylko Wilk pojawi się na forum to nie zdąży jeszcze się dobrze usadowić a już ktoś go rozpoznaje i dostaje Bana. Żebyśmy się dobrze zrozumieli to nie chodzi mi tutaj o obronę czy krytykę Wilka , nie znam kolesia i po prawdzie , mi osobiście za skórę nie zaszedł ( No może raz mi tam coś odpyskną ). Interesuje mnie tylko to , jakim cudem za każdym razem zostaje tak szybko zdemaskowany. Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted November 27, 2013 Czyżby, powołując się na teorię jednego z forumowiczów, Wilk znów się ujawnił, badając tym razem, czego uniknąć w przyszłości, celem dłuższego trollowania? Bo zostać zdemaskowanym po pierwszej wypowiedzi, to definicja obciachu :lol: Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 27, 2013 jezeli zdradzimy tajemnice, to wilk to przeczyta i ... a tak wroci jak herpes i znowu wyjedzie w worku B) wiec mysle, ze nikt nic nie napisze :) Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted November 27, 2013 Też jestem tego ciekaw. Zwłaszcza tej sytuacji kiedy zdemaskowano go po pierwszym poście. Co on takiego wtedy napisał? Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 27, 2013 jestescie gorsi niz firmy przenoszace produkcje do chin :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted November 27, 2013 Im mniej napiszemy, tym Herpes będzie miał więcej radochy w kolejnych próbach wyprowadzenia forumowiczów w pole. Nieugięta istota żeruje na rzucanych mu pod stół wyzwaniach. Niechaj ma coś od życia. Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted November 27, 2013 Mnie się wydaje że ten temat to taka tłusta owieczka dla Wilka i lada chwila pojawi się tutaj :) Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted November 27, 2013 Nieugięta istota żeruje na rzucanych mu pod stół wyzwaniach. Niechaj ma coś od życia. :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted November 27, 2013 Też jestem tego ciekaw. Zwłaszcza tej sytuacji kiedy zdemaskowano go po pierwszym poście. Co on takiego wtedy napisał? Nie wkleil przypadkiem zdjecia wedki? Jak kazdy czlowiek z nazwilmy to problemami natury psychicznej nie potrafi stworzyc nowego konta nie demaskujac sie przypadkiem. St Scoix Extreme, Phenix, Stradic i inny sprzet z najwyzszej polki plus pierdzielenie od rzeczy.Ja go rozpoznalem w ostatnim wcieleniu ze Stradikiem i odkrecaniem czegos tam. Auuuuu Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted November 27, 2013 Nie wkleil przypadkiem zdjecia wedki? Jak kazdy czlowiek z nazwilmy to problemami natury psychicznej nie potrafi stworzyc nowego konta nie demaskujac sie przypadkiem. St Scoix Extreme, Phenix, Stradic i inny sprzet z najwyzszej polki plus pierdzielenie od rzeczy.Ja go rozpoznalem w ostatnim wcieleniu ze Stradikiem i odkrecaniem czegos tam. Auuuuu I jeszcze słynny sx :lol: Share this post Link to post Share on other sites
samwieszkto 288 Report post Posted November 27, 2013 Diemekes chyba nie myślisz że ja ........... ? Napewno Bóg cię na chwilę opuścił ;-) Brrr . Aż mi się sierść na plecach zjeżyła . Ile to już Wilków padło na Jerku ? i kto prowadzi w statystyce ujawnień ? Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted November 27, 2013 No i ładnie, Bujo. Następna inkarnacja tej łódzkiej zołzy nie napisze już nic o powyższych. Właśnie podniosłeś nam poziom trudności Z ultra easy na funny easy :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted November 27, 2013 Jak rozpoznać Wilka ? Ciemny płaszcz, biceps jak u pudziana i twarz jak Grucha z Chłopaki nie płaczą ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted November 27, 2013 Pomarańczowa opalenizna, karnet na depilację klaty i tęcza uformowana z pasów odpowiadających wtajemniczeniu w różnych sztukach walki. Nie zapuszcza się na stołeczny bruk, coby mu jej nie spalili :lol: Share this post Link to post Share on other sites
samwieszkto 288 Report post Posted November 27, 2013 Bardzo zły musi być ten Wilk . Z pobieżnych poszukiwań wynika że wszelkie ślady po jego obecności zostały wybanowane razem z nim . Jak jakiś Herostratos conajmiej. Share this post Link to post Share on other sites
czocho 1,744 Report post Posted November 27, 2013 Zima idzie...kwestia czasu jak wolf wysypie się znowu...tacy ludzie nie patrafią odejść z godnością ;) ...i pamietajcie, żeby nie siadać na betonie :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
-YAN- 60 Report post Posted November 27, 2013 Ciężki przypadek .Pierwszy z nim kontakt jak dobrze pamiętam to 7-8 lat wstecz na Haczyku identycznie przebiegał jak tu. :D Share this post Link to post Share on other sites
Popeye 1,657 Report post Posted November 27, 2013 Wilku to taki forumowy celebryta jak el'testosteron Najman zawodnik MMA :D duzo ze soba wspolnego maja. Share this post Link to post Share on other sites
Jano 4,021 Report post Posted November 27, 2013 "Jak rozpoznać Wilka?" Umm, po kroku? :-) Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 27, 2013 Lata przerwy w aktywności to zapewne spacery po parku w sweterku zawiązanym na plecach. Niestety nic nie trwa wiecznie... Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted November 27, 2013 [attachment=141354:tnt24.info_Nu_Pogodi_-_Wilk_i_Zaj_c_-_Yes_Hare_I_39_l_will_show_you_19681973_part_2_BRRip_X264_AAC-alE13_RUS_.9368__428655.jpeg] Nie wiem jak Wam, ale dla mnie "Wilk" stał się maskotką tego miejsca. Wcale mnie nie drażni, widocznie była luka, nisza którą zapełnił i Nam się to podoba. :) Popatrzcie ile miejsca zajmują tematy dot. jego wirtualnego bytu. Prawdziwy Wilk może być tylko jeden i nie da się go zniszczyć. :D Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 2,715 Report post Posted November 27, 2013 Eeee, tam. Petrus był fajniejszy. Mięsem się obrzucał z Cezoratorem... Wesoło było :) Share this post Link to post Share on other sites
skippi66 715 Report post Posted November 27, 2013 Panowie, mnie gra w " Polowanie na wilka " zaczyna coraz bardziej wciągać. Przyznam że zapomniałem o tej istocie i nie śledziłem uważnie jego nader charakterystycznej pisaniny, ale od teraz już będę. Może ustanowić jakąś forumową nagrodę dla najskuteczniejszego łowcy? Np. zdjęcie z konta jednego punktu karnego jeśli basior zawyje w zastawionych na niego wnykach? Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted November 27, 2013 Chłop musi przewieźć na drugi brzeg rzeki kozę, wilka i kapustę. Niestety, posiada łódkę, która może pomieścić tylko jego i jedno z trzech (kozę, wilka albo kapustę). Na jednym brzegu nie mogą zostać bez opieki chłopa: wilk z kozą (bo wilk zje kozę), ani koza z kapustą (bo koza zje kapustę). Pytanie: Co ma zrobić chłop? :P Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted November 27, 2013 ... Może ustanowić jakąś forumową nagrodę dla najskuteczniejszego łowcy? Np. zdjęcie z konta jednego punktu karnego jeśli basior zawyje w zastawionych na niego wnykach? Rozwaliłeś mnie. :D :D :D Dużo Ci się już uzbierało? :P ;) Share this post Link to post Share on other sites