Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
woblery z Bielska

Myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy...

Recommended Posts

nie wiedzialem, ze libera to niemiec :rolleyes: a przy okazji zapytam namolnie (mam nadzieje, ze nie zlowieszczo): ten model kacetu to jakis specjalnie nisko-energetyczny jest, ze dotarl do watku ... prawie ze eko? :)

Bo wam Panowie, obóz koncentracyjny kojarzy się tylko z Auschwitz i jako taki rodzi mega negatywne odczucia. A przecież były obozy budowane w słusznej sprawie i zapełniane faktycznymi winnymi. Ot, choćby te tworzone przez Franco albo Salazara dla czerwonych przeciwników postępowego regimeu, albo te budowane przez Pinocheta, ojca opatrznościowego narodu chilijskiego przecież. Albo choćby nasza Bereza Kartuska, albo współczesne Guantanamo. Wszystkie te miejsca odosobnienia i kaźni dla bolszewii albo terrorystów mają jak najbardziej głębokie uzasadnienie. :)

Tu nie chodziło o wątek eko, a o zaskoczenie.....zresztą jak w tytule tematu.

Jak to zobaczyłem to przeżyłem szok.....normalnie szok. Niestety teraz nawet edukacja dzieci to makabra....bo kto to słyszał, żeby dziewczynki ubierały się w przedszkolu jak chłopcy i bawiły się autami klockami, a chłopaki w sukienkach...z lalkami :huh:  Mam nadzieję, że pomysł upadnie

@minencjusz, dopóki będziemy biernie przypatrywać się manifestacji zdegenerowanych potrzeb to lepiej na pewno nie będzie :unsure:.

Cały czas trwa urabianie społeczeństwa, muli-kulti, eco, limity CO2, adopcja dzieci przez gejostwo i inne bzdury.

Ostatnio "ubawiło" mnie jak duchowny muzułmański z  Belgii wypowiadał się że Oni (znaczy kozojebcy) przybyli tu aby wprowadzić prawo Szariatu, a jak się Belgom nie podoba to niech się wyprowadzą :lol:  :lol:  :lol:.

Płakałem ze śmiechu jak premier Anglii po morderstwie żołnierza brytyjskiego przez muzułmanina zalecał aby wojskowi po ulicach nie chodzili w mundurach - nosz k.... mać przecież wojsko nie może czuć się zaszczute we własnym kraju, mundur jest wyrazem pewnej dumy narodowej.

A tutaj lewacki premierzyna zaleca żołnierzom aby nie denerwowali mniejszości - śmiech przez łzy.

Zgnilizna toczy zachód, a tę zgniliznę próbuje się zaadoptować również na naszym poletku, niestety !

Cieszy mnie, że w Polsce tyle pijemy :ph34r: bo muzułmanie nie mają tu praktycznie prawa bytu, bo kto się nawróci? Polak to patriota z zamiłowania koneser trunków......a przecież tradycji narodowych nie można sprzeniewierzyć....zasłużyliśmy sobie na wpis, że dawka śmiertelna to ileś tam promil - nie dotyczy państw słowiańskich, gdzie ludzie kilkukrotnie przekraczają tą dawkę :lol:

Zaś winna temu wszystkiemu Europejska Konwencja Praw Człowieka, a dokładnie zapis gwarantujący różnym śniadym kozojeb... takie same prawa w moim kraju jakie mam ja. Nie bierze tylko pod uwagę zaborczości religijno - kulturowej w/w śniadych kozojeb...

Nie mogę napisać tego co chciałbym, bo punkty i ban pewne. ;)

W tym temacie jestem wyjątkowo mało tolerancyjny, można powiedzieć, że przewrażliwiony od czasu prób utworzenia Muslim Town w mieście, w którym mieszkam.

Pewne zagrożenia jednak, często bagatelizowane, powinny nieco bardziej nas absorbować, tak na wszelki wypadek.

Zainteresowanych odsyłam do przeszukania netu pod kątem "islamskie getto w Warszawie" czy też "wywiad z imamem Nezarem Charifem", reszta wyskoczy sama jako powiązane.

Miłej i niepokojącej lektury życzę. ;)

Bo wam Panowie, obóz koncentracyjny kojarzy się tylko z Auschwitz i jako taki rodzi mega negatywne odczucia. A przecież były obozy budowane w słusznej sprawie i zapełniane faktycznymi winnymi. Ot, choćby te tworzone przez Franco albo Salazara dla czerwonych przeciwników postępowego regimeu, albo te budowane przez Pinocheta, ojca opatrznościowego narodu chilijskiego przecież. Albo choćby nasza Bereza Kartuska, albo współczesne Guantanamo. Wszystkie te miejsca odosobnienia i kaźni dla bolszewii albo terrorystów mają jak najbardziej głębokie uzasadnienie. :)

Michał ..... jaja sobie z nas robisz czy piszesz poważnie ? Podane przez Ciebie przykłady wiązały się z masową izolacją prewencyjną, niekiedy także fizyczną eliminacją, opierającą się na domniemaniu winy. Guantanamo też nikomu chwały nie przyniesie. Co do zasady zgadzam się z Tobą, co do akceptacji metod ..... żadną miarą.

Zaś winna temu wszystkiemu Europejska Konwencja Praw Człowieka, a dokładnie zapis gwarantujący różnym śniadym kozojeb... takie same prawa w moim kraju jakie mam ja. Nie bierze tylko pod uwagę zaborczości religijno - kulturowej w/w śniadych kozojeb...

Michał odpuść trochę - proszę. Robert.

A dlaczego Michał miałby odpuszczać? Dlatego, że jego poglądy nie są proeuropejskie?

Każdy ma prawo do takich poglądów i ma prawo o nich mówić.

Michał ..... jaja sobie z nas robisz czy piszesz poważnie ? Podane przez Ciebie przykłady wiązały się z masową izolacją prewencyjną, niekiedy także fizyczną eliminacją, opierającą się na domniemaniu winy. Guantanamo też nikomu chwały nie przyniesie. Co do zasady zgadzam się z Tobą, co do akceptacji metod ..... żadną miarą.

Robert !

Mimo, że cztając to co piszesz, twoje posty, w wiekszości zagdzam sie z Twoimi pogladami tu nie masz racji. Jestes przesiąkniety poprawnoscia polityczną. Niestety ze wszelkim łajdactwem, zbrodniarzami,tym co stanowi zagrożenie kultury łacińskiej, a często wszelkiej kultury. trzeba walczyć najostrzejszymi metodami. Niestety, ale inaczej ta walkę z "ludźmi" którzy nie mają żadnych skrupułów się przegrywa  ! Prawa człowieka są dla ludzi nie dla masowych morderców.

U.

Edited by Ugly

Tu nie chodziło o wątek eko, a o zaskoczenie.....zresztą jak w tytule tematu.

Jak to zobaczyłem to przeżyłem szok.....normalnie szok. Niestety teraz nawet edukacja dzieci to makabra....bo kto to słyszał, żeby dziewczynki ubierały się w przedszkolu jak chłopcy i bawiły się autami klockami, a chłopaki w sukienkach...z lalkami :huh:  Mam nadzieję, że pomysł upadnie

Dyrekcja wyrzuciła z przedszkola trójkę dzieci z Rybnika za to, że ich rodzice sprzeciwili się seksualizacji dzieci na zajęciach z gender finansowanych przez UE! Jak widac brak zgody na feminizacje, deprawacje skutkuje relegacją 

U.

Rozmawiałem na Bałkanach z miejscowymi o sprawie Kosowa. Oni z rezygnacją stwierdzili, że wszystkie wojny wygra i tak muzułmańska macica.

temat niechybnie zmierza ku zagladzie :)

Cóż, prawda zawsze cieżko sie przebija i w swiadomości i w mediach tym bardziej  :) Ale jak sam kiedyś przyznałeś racje, krobla drąży skałę jeśli chodzi o zmiany w sposobie myślenia   :)

U.

Edited by Ugly

A dlaczego Michał miałby odpuszczać? Dlatego, że jego poglądy nie są proeuropejskie?
Każdy ma prawo do takich poglądów i ma prawo o nich mówić.

Moje poglądy też nie są proeuropejskie.... nie w sensie patologicznego wymiaru, który przybrała ostatnimi czasy owa "proeuropejskość".
Powody dla jakich poprosiłem Michała o "odpuszczenie" wyjaśniłem Mu osobiście na p/w i wybacz - nie chcę ich tu rozwijać.

Robert !
Mimo, że cztając to co piszesz, twoje posty, w wiekszości zagdzam sie z Twoimi pogladami tu nie masz racji. Jestes przesiąkniety poprawnoscia polityczną. Niestety ze wszelkim łajdactwem, zbrodniarzami,tym co stanowi zagrożenie kultury łacińskiej, a często wszelkiej kultury. trzeba walczyć najostrzejszymi metodami. Niestety, ale inaczej ta walkę z "ludźmi" którzy nie mają żadnych skrupułów się przegrywa  ! Prawa człowieka są dla ludzi nie dla masowych morderców.
U.

E.... Z tą moją poprawnością polityczną to pojechałeś. Moja dorosła córka ostatnio mi zarzuciła, że jestem skrajnie prawicowy i konserwatywny.
Widzisz - zasadniczo masz rację.... jest tylko jeden problem - katalogując tych złych jedynie według pewnych schematów - typu: religia, kolor skóry, narodowość....można się pomylić i narobić niezłego bałaganu. Sam już nie wiem...., a może robi się ze mnie stary pierdoła i charakter mi niebezpiecznie łagodnieje.....?

Dyrekcja wyrzuciła z przedszkola trójkę dzieci z Rybnika za to, że ich rodzice sprzeciwili się seksualizacji dzieci na zajęciach z gender finansowanych przez UE! Jak widac brak zgody na feminizacje, deprawacje skutkuje relegacją [/size]
U.[/size]

A to już jest zwykłe sk....stwo, przeciwko któremu należy walczyć, zwłaszcza, że osoby odpowiedzialne za te decyzję zapewne nie są anonimowe.

politykowanie i religia zawsze koncza sie zgrzytem, a ten klodka, szkoda watku, bo temat sam w sobie ciekawy byl i bardzo wydajny do momentu, no wlasnie, do momentu jak doszlismy do religii ...  a szkoda, bo kazda jedna zniewala, bez roznicy na symbol, ktory szerzy :)

Rozmawiałem na Bałkanach z miejscowymi o sprawie Kosowa. Oni z rezygnacją stwierdzili, że wszystkie wojny wygra i tak muzułmańska macica.

Niestety - potwierdzam. Mam kolegę - policjanta, który zaliczył dwie misje w Kosowie. Facet jest rozsądny....i wyważony - powiedział, że na własne oczy widział zniszczenia dokonane przez ludność muzułmańską w tym pięknym miejscu. Dewastacji dokonywano ot tak po prostu - dla zasady i nie miało to nic wspólnego z toczonymi tam walkami.

a widzial te zniszczenia, ktorych dopuscili sie chorwaccy katolicy lub prawoslawni serbowie? tak sie tylko pytam :)

No to jeszcze takie mi wpadło, na deser. :P

http://www.youtube.com/watch?v=InEnWwzCxcw

Pozdrawiam
Grzesiek

E.... Z tą moją poprawnością polityczną to pojechałeś. Moja dorosła córka ostatnio mi zarzuciła, że jestem skrajnie prawicowy i konserwatywny.
Widzisz - zasadniczo masz rację.... jest tylko jeden problem - katalogując tych złych jedynie według pewnych schematów - typu: religia, kolor skóry, narodowość....można się pomylić i narobić niezłego bałaganu. Sam już nie wiem...., a może robi się ze mnie stary pierdoła i charakter mi niebezpiecznie łagodnieje.....?

Może nie do końca wprost ale powiem tak: dlaczego R.Regan byl jednym z najlepszych prezydentow USA  ? Bo był kowbojem! Na dzikim zachodzie jak zastanawiałeś sie czy nacisnąc spust i jakie to może miec skutki to już nie żyłeś

U

No to jeszcze takie mi wpadło, na deser. :P

http://www.youtube.com/watch?v=InEnWwzCxcw

Pozdrawiam
Grzesiek

Świetne!  :lol: 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...