Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
j-23

Polowanie na okonia

Recommended Posts

Panie Wojtku po co te spinki :-) w przeciwieństwie do Pana nie onanizuje się sprzętem a tym bardziej przynetami i bez zazdrości podziwiam efekty kolegów po kiju,więcej luzu :-) Edited by hm62

Kolego do wątku wniosłem coś od siebie,i nie robię ironicznych wstrzyków.Moim zdaniem te gumy to żadna rewelacja ,lepsze sprzedawałeś na giełdzie,ale może Tobie pomogą poprawić wyniki w tym sezonie ,bo jak na znawcę okoniowego tematu to w zeszłym nie miałeś się za bardzo czym pochwalić .

Ps.I żebyś dawał 100 euro za gumę,to niestety łowić to trzeba umić

Pozdrawiam.

Wojtek, wydaje mi się, że gumy Irka nie potrzebują aż tak regularnej i rzetelnej promocji :)

jeśli są dobre, obronią się wynikami.

Ja korzystam, nie narzekam, ale też pod niebiosa wychwalać nie zamierzam.

Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze . :good:

Spiny  mam w szafie  :doh:to po pierwsze , po drugie nie onanizuję się wyrosłem z tego :highfive: ,  po trzecie naciąg gumy mam dobrze wyregulowany , sprawdzany codziennie . :good:

Ale to nie są gumy Irka,ww.są jakimiś słabymi kopiami ,jeżeli wogóle można je porównywać

Wojtek, wydaje mi się, że gumy Irka nie potrzebują aż tak regularnej i rzetelnej promocji :)

jeśli są dobre, obronią się wynikami.

Ja korzystam, nie narzekam, ale też pod niebiosa wychwalać nie zamierzam.

To nie są gumy Irka i żadnej promocji mu tu nie robię , zadałem sobie trochę trudu i prześwietliłem cały temat wstawiałem jakieś fotki Irka - wynik jest jedna fotka z gumą na dalszym planie :doh: , wiec nie ma mowy o jakiejś reklamie i rzetelnej promocji .

Jego gumy nie potrzebują reklamy i pomocy z  mojej strony . Ci co chcą je kupić wiedzą gdzie ich szukać . :D  :good:

Ale to nie są gumy Irka,ww.są jakimiś słabymi kopiami ,jeżeli wogóle można je porównywać

Ech polskie piekiełko , potraficie tylko skrytykować i wsadzić komuś szpilkę , szkoda że nie mogę edytować i wyciąć tych fotek , wstyd mi za takie wpisy przed moim znajomym . 

Taa, jak guma to tylko Dragon :D :D :D

Zaglądnij na forumsumowe i zobacz co te słabe i nieudolne kopie robią :)

Ale, kłócił się nie będę, za wąski w uszach jestem i za mało ryb złowiłem...

Edited by Prawie30

j-23 mi po prostu te gumy nie kojarzą się z kilerami na okonia.Iras 1975 robi kapitalne gumy okoniowe na mój gust ,Tomy i fish28 też robią gumy które do mnie przemawiają.A te wyglądają jakoś tak sentetycznie.Ale o gustach się nie rozmawia ,a i tak wszystko zweryfikują ryby.

Pozdrawiam.

Kolego do wątku wniosłem coś od siebie,i nie robię ironicznych wstrzyków.Moim zdaniem te gumy to żadna rewelacja ,lepsze sprzedawałeś na giełdzie,ale może Tobie pomogą poprawić wyniki w tym sezonie ,bo jak na znawcę okoniowego tematu to w zeszłym nie miałeś się za bardzo czym pochwalić .

Ps.I żebyś dawał 100 euro za gumę,to niestety łowić to trzeba umić

Pozdrawiam.

No faktycznie łowić to trzeba umieć ;) , znawcą nie jestem i po to został założony ten temat żeby poszerzyć wiedzę  :good:

No ale skoro pojawił sie nowy dyrygent to zostawiam batutę dla Ciebie , potrafisz skutecznie obrzydzić komuś temat .

Czy fotki są miarą tego jak kto umie łowić ? Pokaż swoje , bo ja pokazywałem jak byłem mały  :highfive: .

Temat uważam za rozwiązany, przynajmniej mniej czasu stracę na czytanie takich bredni i herezji . :doh:  

Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze . :good:
Spiny mam w szafie :doh:to po pierwsze , po drugie nie onanizuję się wyrosłem z tego :highfive: , po trzecie naciąg gumy mam dobrze wyregulowany , sprawdzany codziennie . :good:

A widziałeś co jest napisane na końcu gumy jak ją rozwiniesz? Edited by Maciej1979

Ech polskie piekiełko , potraficie tylko skrytykować i wsadzić komuś szpilkę , szkoda że nie mogę edytować i wyciąć tych fotek , wstyd mi za takie wpisy przed moim znajomym .

Tak jak pisałem wcześniej, nikomu nie zazdraszczam, talentu i wędkarskich efektów, ciekawi mnie tylko po co tyle obiektów ,dawców formy musiało to przypłacić życiem?

Taa, jak guma to tylko Dragon :D :D :D

Zaglądnij na forumsumowe i zobacz co te słabe i nieudolne kopie robią :)

Ale, kłócił się nie będę, za wąski w uszach jestem i za mało ryb złowiłem...

Hm  , te nieudolne kopie łowią sumy , sandacze i szczupaki o jakich niejeden z nas śni , zastosowane tam farby UV spełniają swoje zadanie . 

I to byłby ostatni mój wpis w tym temacie , są lepsi  poeci jak ja .

Dalej cukrujcie twórcom przynęt żeby tylko dostać w gratisie jakąś gumkę do testów za wpis jakie to cudo wyszło tym razem a jakie łowne i piękne  ;)

Temat został zgłoszony do usuniecia bądź zablokowania .

J-23 przestał nadawać w tym temacie  .

Pozdrawiam i połamania kija oraz okoni 40 + dla wszystkich  :good:

Amen.

Edited by j-23

Hm  , te nieudolne kopie łowią sumy , sandacze i szczupaki o jakich niejeden z nas śni , zastosowane tam farby UV spełniają swoje zadanie . 
I to byłby ostatni mój wpis w tym temacie , są lepsi  poeci jak ja .
Dalej cukrujcie twórcom przynęt żeby tylko dostać w gratisie jakąś gumkę do testów za wpis jakie to cudo wyszło tym razem a jakie łowne i piękne  ;)

Temat został zgłoszony do usuniecia bądź zablokowania .
J-23 przestał nadawać w tym temacie  .
Pozdrawiam i połamania kija oraz okoni 40 + dla wszystkich  :good:
Amen.

Pewnie masz racje ,łowią sumy ,sandacze i szczupaki o jakich nie jeden z nas śni.

Tylko że to jest temat ,POLOWANIE NA OKONIA.

Ps.Widziałeś co jest napisane na tej ,,gumie"jak ją rozwiniesz do końca czy nie?

A wracając do okoni... :)  W wodzie sporo zeszłorocznej drobnicy, moje pasiaki preferują teraz albo plemniki 1,5cm albo smukłe gumisie 6-8cm. Pewnie zależy czy wolą podjadać robactwo, czy poganiać za czymś konkretnym...? :)

Paniowie nie ma co bić tu piany :)

Powiem tyle J-23 miał dużo przynęt handmade od wszystkich i wie co pisze. Z Irasem ramie w ramie łowił ryby , nie jest laikiem :)

Zamiast się gryźć to dajcie plan jak w tym okresie gdzie okonie skonczą tarło je przechytrzyc ?? Ja osobiscie leniwie na jaskółke będe probować :)

Na dropsa łów. Wszystko można do tego zainstalować. Na leniwe ryby to najskuteczniejsze .

Dadajowy chudzielec 35 cm na gumkę Irka ; :D

Z braku specjalnych haków do czeburaszki z dużym oczkiem zastosowałem klasycznego ownera z tradycyjnym oczkiem ,  :good:

18620115_1579069645445488_32650753038755

18620197_1579069455445507_75848839339615

Edited by j-23

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...