Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Friko

Ankieta - ile jestem w stanie zapłacić za Konto Premium

Ankieta - ile jestem w stanie zapłacić za Konto Premium  

26 members have voted

1. 1. Jak w tytule, chodzi o podanie ceny maksymalnej. Założenia: abonament Konta Premium obejmuje 12 miesięcy, uprawnienia dotyczą: brak wyświetlanych reklam, większy limit skrzynki komunikatora, wyróżnienie użytkownika na forum (np. grupa premium member)

• max . 200 zł (brutto)
    • max. 150 zł (brutto)
    • max. 100 zł (brutto)

Recommended Posts

Tak sobie czytam,nie pasuje w żaden sposób to portretu premium membera przedstawiony przez @skippi-ego  ,a wyraziłem chęć płacenia z j.pl.Nie odnoszę wrażenia również żeby ktoś tu chciał golić frajerów,raczej koledzy się trochę zapędzili z czarno widzeniem.Wychodzi też na to,że jeśli nie chcę sobie założyć blokady na reklamy to jestem co najmniej frajerem.Wychodzi też na to, że dobre może być tylko to ,co jest za darmo.........jakie to polskie :(

@tofik - chęć golenia frajerów, czy tam pacanów, jak to ujął @skippi to przytyk i czarnowidztwo wyłącznie w kontekście jego widzenia "zaspokajania żądz". :)

Nawet przez moment nie pomyślałem, że jest to zamiarem władz portalu, sam fakt powstania takiej ankiety, nietrafionej trochę - owszem, przeczy podobnym intencjom.

Na całe szczęście. ;)

Co do deklaracji płacenia abonamentu to nie tylko Ty się deklarowałeś i jakkolwiek różne byłyby pobudki tych, którzy w ankiecie głosowali myślę, że większość z nich wynika wyłącznie z chęci wsparcia dla społeczności, którą razem tworzymy. Reszta, niegłosująca, najzwyczajniej w świecie uznaje inne możliwości pomocy finansowej, co zresztą przewijało się wyżej w wielu wypowiedziach.

Edited by Dagon

@tofik, bo nie musisz pasować ;)

Jestem ZA ogólnoforumową "ściepą" w razie takowej potrzeby, jednocześnie mając w głębokim poważaniu "premiumy", "laurki", "wieńce" i tego typu wyróżnienia. Betonem z tego XXX zjazdu zajeżdża...

Piątala? Hmm... nie, dychacza chętnie co miesiąc chłopakom odpalę za frajdę jaką mam na Dżerkbejcie. Więcej nie, bo za cały internet chyba ze 40 płacę, więc była by przesada. Niech mi tylko żadnego durnego statusu nie przyznawają.

Znaczy, dychacza. Za takie "antypremium" :lol:

PS.

Jestem za ;)

Edited by popper

A autor tej ankiety powinien przyznać sobie bana za sianie grozy i za sen zdjęty z powiek zatrwożonych forumowiczów. ;)  :lol:  :P

Ja to po prostu przeliczyłem sobie na cenę jakiejkolwiek gazety miesięcznie ............za internet muszę płacić ,bo ......żona bez FB =ciche dni,więc mi rachunek wyszedł raczej na zero ;)

A i świetnie wygląda liczba 25głosujących.............żenada jak na liczbę użytkowników.Widać wielu ludziom zależy na tym jerkbajcie :wacko:

Faktycznie nie ma. Podsumowanie.

Głos Ludu został wysłuchany :)

Z uwagi na małe zainteresowanie zgłoszonym przez kilku użytkowników pomysłem "Konta Premium"  (patrz: wyniki ankiety) oraz widoczną paniką jaką sam ten pomysł wzbudził wśród rzesz pozostałych forumowiczów :)  oczywiście nic z tego nie będzie. Wątek zamykam zatem.

Ale to było ciekawe i pouczające doświadczenie muszę powiedzieć, tak że dziękuję wszystkim którzy zechcieli zabrać głos w dyskusji. Od siebie nic nie napiszę bo to co musiałbym napisać napisali już koledzy @Dagon i @tofik więc nie będę po Nich powtarzał ;)

Życzę wszystkim spokojnego i bezstresowego weekendu.

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...