Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Guzu

Ile razy można usuwać tego samego użytkownika

Recommended Posts

Cholerka,ja to nawet nie wiedziałem że @wilk dostał bana,ale tak mi jakoś tu ostatnio czegoś brakowało....teraz już wiem ;)

Jaja ktoś sobie z was robi ktoś z socjologicznym zacięciem, zakłada z kimś jakie będą reakcje, podpuszcza wstawiając znane zdjęcia, a wy działacie jak na pilota, dociekacie głupot, przejmujecie tym, czym inteligentny, zdystansowany człowiek nie powinien przejmować... :)
Ale Cze-Ka by nie miało z was pożytku, prędzej z podpuszczającego :)

O Wilku mowa a Wilk tuż tuż ...

Ktoś z administracji notorycznie gołym tyłkiem na zimnym siada, nie ma innego wytłumaczenia, znowu forum wilka złapało...

Myślę, że castomek nie przyjedzie na żaden zlot. obojętnie czy stchórzy czy z jakichś innych powodów, ale jakby jakimś cudem tam się zjawił, to będziecie zachowywali się tak samo, prawda? tomasz S "strzeli go w ryj", inni krzykną żeby sobie sprawił lustro bo jest narcyz - tak będzie honorowo.

Chyba jednak nasz @castomek to jednak Wilk.

Castomek pisze:

Napisano wczoraj, 21:43

Jozi, on 12 Oct 2013 - 21:04, said:

Faktycznie chłopie masz problem z osobowością .

E, nie jestem psychologiem, na studiach miałem psychologii raptem dwa lata - ale za to z prof. Szałkiem (wtedy jeszcze doktorem) i zapewniam cię, który nigdy jej nie miałeś, ale murarz zawsze uważa się za świetnego psychologa, że właśnie dałeś dowód, iż... masz ten problem Ty.
Wiedziałem, że się taki znajdzie, że nie wytrzyma, spieprzy wątek, zapoczątkuje chlew, chyba już po poradach, ale przeżyję

A teraz clu:

http://www.swps.pl/katowice/katowice-uczelnia/katowice-uczelnia-kadra/514-katowice/uczelnia-katowice/uczelnia-katowice-informacje-ogolne/5861-katowice-kadra-piotr-szalek

A jak powszechnie wiadomo nasz Wilk z miasta Łodzi pochodzi :lol:  :lol:  :lol:

Edited by Karol Krause

Oto te jego 120 kg mięsa bez tłuszczu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b3383322069658b7.html

:lol: :lol: :lol:

Wygląda na to że Tomasz S będzie miał z nim ciężką przeprawę. To będzie walka roku.

- Ladies and gentlemans! Booooob " Wooooolllllllfffff" Custooooooooomeeeeeeeeeeek!

Powinno być najpierw to:

http://www.youtube.com/watch?v=yPXoBnME1g0

Edited by Karol Krause

Wygląda na to że Tomasz S będzie miał z nim ciężką przeprawę. To będzie walka roku.

Tylko pod warunkiem, że wilk, czy którekolwiek z jego licznych wcieleń, to ten z lewej :lol: :lol: :lol:

Wilku, nie truj dupy w kolejnym wcieleniu (niach?).

Mieć tylko nadzieję, ze w końcu moderacja się ocknie i zadziała (moze używają internet explorera, stąd lag kilkudniowy ;) ) i odstrzeli tego smutnego jegomościa.

Jestem nowym użytkownikiem i mimo,że znam sytuację nie zabierałem w niej głosu.Więc zastanawiam sie czarnyscigany co Tobie do tego jak i z podjudzania ludzi,gdzie jako nowo zarejestrowanej osobie wszystkim innym bardziej a Tobie nic do tego.Potrzeba akceptacji w grupie,poparcia jak dla mnie wilk+castomek=czarnyscigany.Jezeli nie to zakończ te śmieszne teksty o wstawianiu czegoś na czyjegoś fejsa i sprawdzanie czy ktoś ma jaja.Nikt o zdrowym rozsądku nie uderzy nikogo publicznie a druga sprawa-nie po to jerkbait został stworzony żeby prowadzić tego typu rozmowy jak to się ma w Twoim przypadku.Pozdrawiam

Kuba Standera, nie wiem, co ci zrobił tej Wilk, (ciekawe czy on pamięta?), może i jest "smutny" (o "smutnych w sercu Mistrza" - gugluj, gugluj grafomanie! - pisał pięknie Staff). Za to ty na pewno jesteś mściwy, tchórzliwy i podły. Jeszcze ze trzystu by ci się przydało, by się przyłączyć. Czandala potrafi pamiętać dwieście lat, ludzie duzi zapominają w dwa dni ;-)

Ale niech tomasz s obije mi mordę, please!

Czas się zwijać. Powiem wam w tajemnicy, ale nikomu nie mówcie: nie jestem Wilk :)
Trzymajcie się ciepło :)

Edited by castomek

Kuba Standera, nie wiem, co ci zrobił tej Wilk, (ciekawe czy on pamięta?), może i jest "smutny" (o "smutnych w sercu Mistrza" - gugluj, gugluj grafomanie! - pisał pięknie Staff). Za to ty na pewno jesteś mściwy, tchórzliwy i podły. Jeszcze ze trzystu by ci się przydało, by się przyłączyć. Czandala potrafi pamiętać dwieście lat, ludzie duzi zapominają w dwa dni ;-)

Ale niech tomasz s obije mi mordę, please!

Czas się zwijać. Powiem wam w tajemnicy, ale nikomu nie mówcie: nie jestem Wilk :)
Trzymajcie się ciepło :)

Nieszczęśliwy człowiek jesteś.Współczuję :ph34r: .

Użytkownicy: @castomek, @Bob.W., @czarnyscigany - zablokowani. Usunęliśmy również większą część stworzonej przez nich treści (wątki, posty).

Myślę że wkrótce będziemy mieli reaktywację, ale w sumie blokowanie / usuwanie treści zajmuje 2 minuty ( tyle zajęło usunięcie 150 wypowiedzi castomka) więc możemy tak się bawić.

Odnosząc się to tytułowego postu, powiem szczerze że wolałem @petrusa od @wilka. Miał lepszy styl. A raz nawet spotkaliśmy się w realu i żeśmy sobie normalnie pogadali.

Wątek zamykam.

Brawo robas, snajper z Ciebie. Tomek - castomek powrocil :) tym razem jako @Ignash

Dekonspiracja po pierwszej wiadomosci ha ha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...