Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Guzu

Ile razy można usuwać tego samego użytkownika

Recommended Posts

Pytanie lub prośba do administracji.
Moze ranking najbardziej nieprzejednanych i zalosnych ?
Byl petrus co wracał i wracał...az przestal.
Teraz jest niejaki
Wilk customek bob w. I ile on jeszcze mial wcielen podczas swojej zalosnej kariery na naszym forum.
Przebil petrusa ?

To pewne, że mamy kolejne multikonto fifosofa z Łodzi? Kolejny raz sam siebie broni i wspiera?

To już nie tylko rozdwojenie jaźni ale może roztrojenie, rozczwornienie albo po prostu rozwolnienie jaźni... :wacko:

Jeśli ma ktoś problem ze sobą, polecam iść na kozetkę do odpowiedniej instytucji która zajmuje się leczeniem problemów z  zachwianą osobowością niż zakładanie bezmyślnego multikonta.

A może go żona zdradza i szuka zajęcia ? :P

To tak jak z tym powiedzeniem sam se umrze i sam sobie na pogrzeb pójdzie.

Edited by Rajfel

Wilka customka juz kiedyś rozgryzlem... ale jakoś nikt nie zareagował. .. a farmazony z obu kont lecą podobne. ..

.

Chyba na PS3 :D HAHA

:lol:  :lol: :lol:  :lol:  

A nie lepiej  poprostu zignorować klienta :)

Wilka customka juz kiedyś rozgryzlem... ale jakoś nikt nie zareagował. .. a farmazony z obu kont lecą podobne. ..

Ta aaa....i obiecał dać Ci w nos  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Tego rodzaju ludzie ignorowanie odbierają jako milczącą formę akceptacji dla ich poczynań. Banować, nie widzę innej rady.

Dla mnie to jednak patologia
Skoro im zależy na poczuciu przynależności to po co kłamstwo z kilkoma kontami ? Edited by Guzu

Dla mnie to jednak patologia
Skoro im zależy na poczuciu przynależności to po co kłamstwo z kilkoma kontami ?

Gość musi porozmawiać z kimś kto go zrozumie - wiec zakłada kilka kont :)

A dla mnie to smeagol... nie wie co robi... po prostu musi... myśli, że ratuje świat, a niestety go psuje. jego posty doprowadzały mnie od szału już od dawna. A może trzeba mu współczuć a nie krytykować. Ponoć choroby psychiczne są trudne do wykrycia...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e0/Gollum.PNG

Edited by irekmisiak

Współczułem jego poprzedniemu wcieleniu, nawet broniłem, teraz to recydywa. Mam szczerą nadzieję, że jeśli faktycznie to kolega od "babciu czemu masz takie duże uszy...." to jutro wraz ze słońcem poranka powitam radośnie niusa o jego zasłużonym banie. :)

Ponoć choroby psychiczne są trudne do wykrycia...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e0/Gollum.PNG

Nie znam się na medycynie, ale mam dalekiego wuja psychiatrę. Ów onegdaj, wypiwszy pół litra wódki gatunkowej, twierdził że zarówno przed współczesna nauką jak i przed nim, żaden psychol nie przysymuluje. Takie mają ponoć akuratne testy. Może jest wśród nas fachowiec, który zaprosi Customka na priv, pogada chwilkę i zdiagnozuje?

Zaburzenia dysocjacyjne tożsamości bywają niezwykle ciężkie w diagnozowaniu, może wódki zabraknąć.  ;)

Edited by Dagon

Nie znam się na medycynie, ale mam dalekiego wuja psychiatrę. Ów onegdaj, wypiwszy pół litra wódki gatunkowej, twierdził że zarówno przed współczesna nauką jak i przed nim, żaden psychol nie przysymuluje. Takie mają ponoć akuratne testy. Może jest wśród nas fachowiec, który zaprosi Customka na priv, pogada chwilkę i zdiagnozuje?

Po co diagnoza ;) 

Tego się już nie wyleczy :P

Jaja ktoś sobie z was robi ktoś z socjologicznym zacięciem, zakłada z kimś jakie będą reakcje, podpuszcza wstawiając znane zdjęcia, a wy działacie jak na pilota, dociekacie głupot, przejmujecie tym, czym inteligentny, zdystansowany człowiek nie powinien przejmować...:)
Ale Cze-Ka by nie miało z was pożytku, prędzej z podpuszczającego :)

Jaja ktoś sobie z was robi ktoś z socjologicznym zacięciem, zakłada z kimś jakie będą reakcje, podpuszcza wstawiając znane zdjęcia, a wy działacie jak na pilota, dociekacie głupot, przejmujecie tym, czym inteligentny, zdystansowany człowiek nie powinien przejmować...:)
Ale Cze-Ka by nie miało z was pożytku, prędzej z podpuszczającego :)

Gardluj Gardluj
Przyjdziesz pod nowym nickiem pisać ze avidy to dno
Ze multiki maja sprężyny wyskakujace przy serwisie. ..
I inne wtornoty.
Ryby bys pokazał rydwaniarzu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...