Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
tofik

Się król Julian polskiego lurebuoldingu wk..wi.

Recommended Posts

Otóż jest,ona najnowsza ,choć stara jak świat ,niczym Jugole od zawsze robione z dwóch połówek korpusu,tak teraz Rapala pokazuje że wie o co chodzi w myszkowaniu,mykach itp.:http://www.youtube.com/watch?v=CywGY49m0mg :P Radować się trzeba ,bo nie wyskoczy nad wodę ,jest produkowana seryjnie i to na cały świat,czyli nigdy nie braknie w pudełku,tylko co na to Julian król,samozwańczy najlepszy polski trout hunter,,,,,,,,,,,,? :o

Zapytać musisz Juliana,bo my tu raczej nie kompetentni :huh:

Jak już, to zazwyczaj z kimś piję ;) Wrogów nie mam,więc do nikogo pić nie muszę,a to że ktoś mnie co najwyżej śmieszy ,to już moja sprawa :)

Tofik :-) ktoś cię śmieszy i zakładasz po to wątek :-)

Wątek ,który ma za zadanie kogoś rozśmieszyć czy ośmieszyć :-)

Chciałbyś żeby ktoś założył wątek np. "TOFIK ogrom wiedzy i doświadczenia" ?

Chcesz?

Pisząc takie rzeczy uwierz mi że na pewno masz już wrogów :-):-):-) i obyś przez pomyłkę nie wypił połówki z którymś :-).

Kielo- mam wrażenie ,że źle odczytałeś zamysł tego wątku.Osoba Juliana jest bardzo specyficzna,nie będę używał tu porównań,bo znowu pójdzie foch .Zasadniczo Jegomość ma dziwną przypadłość przypisywania sobie zasług intelektualnych w dziedzinie lurebiuldingu,tylko że to trochę słabe jest,bo niestety wszystko już było "gdzieś grane".Temat cudownych myków,cykad,dwóch połówek itp.-wszystko już było.Wierzę że to naprawdę jest spoko człowiek,a przede wszystkim mądry lurebuilder,ale mam wrażenie że to co wypisuje jest pisane by wzmóc sprzedaż ,i nic w tym dziwnego,ale ceny które proponuje za jego woblery pewien portal zajmujący się sprzedażą ,to już przegięcie ,i myślę że sam SS sprzedając bezpośrednio swój produkt nie wołałby tyle kasy.

I tak już poza tym,nie wiem co masz do mnie,bo ja do Ciebie nic nie mam ,ale wszelkie ewentualne dyskusje proponuję przenieść na priv,oczywiście te nie związane z tematem. :)

Ja dziś zrobiłem połówke i troszke drugiej.

Ide spać :wacko:

Nie do końca Ci wierzę, zbyt poprawnie napisałeś ;)

Tofik,

nie tylko Rapala, ale Salmo też ma coś w swojej ofercie z mykami: http://www.salmo.com.pl/whacky/.

Z tego co widać, to Rapala wprowadziła później do sprzedaży, ale zrobili więcej modeli. Zauważ tylko, że najmniejszy wobek z mykami u Rapali to 7 cm.

Chłopaki z naszego jerka potrafią robić mniejsze wobki z mykami i za to chociażby należy ich chwalić. A że doszli inną drogą to fajnie. Jak widać, reguła się potwierdza, że do oczekiwanych efektów można dojść na wiele sposobów, nawet robiąc dwie połówki (0.5l) :).

Tomku nie napinaj się tak, nie warto.

Tylko teraz w wątku nie piszcie samych   
"poszedł priv"

"Poszła dop na priv"

"Poszedł priv"

"Odp na priv""

"Poszedł priv"

........................................itd

Jak poszedł priv to odbiorca to widzi :ph34r:

Z tego co pamiętam, to Jarosław Boberek ;)

Guzik mnie obchodzą jakieś zaszłości i niesnaski tego czy innego obywatela z innym obywatelem. Wolny kraj. Ale gdy w temacie mamy "król Julian" (autor wyraźnie puszcza oko do czytających - "wiecie co to za groteskowa postać, nie trzeba precyzować"), a później pada nazwisko konkretnego CZŁOWIEKA...bez względu na wszystko uważam to za chamstwo! Po polityku można tak sobie pojechać, ba!, nawet po biskupie, jeżeli zasłuży (jeden taki ostatnio zasłużył, a jest nawet arcy), ale po osobie prywatnej - wara!!!

No, ale przecież Królowi Julianowi głosu naprawdę użyczył Jarosław Boberek (to ten śmieszny policjant z "Rodziny zastępczej", a także głos "Serca" z reklamy pewnego operatora sieci telefonii komórkowych)  :D .

Pozdrówka

Kamil

Cristavo-leć lepiej po drugą połówkę ,bo po jednej ,masz za ostre myki.A,no,świąt w to nie mieszaj ,bo jestem osobą nie wierzącą w żadnego boga(także żadnego od lurebuildingu), i dla mnie ten czas jest zwykłym czasem. Poza tym,król lemurów,dużo bardziej ubliża mi ,czy innym ,niż my jemu.Porównaj daty wpisów tu (naszych) i jego (na zadupiu) .Wytrzeźwieć,zrozumieć ,polecam przede wszystkim .Jako producent przynęt ,Julian jest dla mnie tym samym ,co Jaxon,Dragon ,Shimano ,Daiwa czy wreszcie cały wachlarz producentów z Chin,poseł czy jakiś tam arcybiskup.Nikt nie zabroni mi pisać źle czy dobrze o jego wyrobach,a tym bardziej drwić z zasług które sobie zapisuje .Mamy wolność słowa.Biorąc pod uwagę to, że jednak to on bardziej nas obraża ,jako społeczeństwo,niż my Go tutaj...........daruj sobie po prostu ,będzie dla Ciebie zdrowiej i spokojniej w te święta.Holly night,silent night........... ;)

A gdyby tak Juliana zdetronizować, kto na Jego miejsce? Maurice? Mort?

Kim są, skoro Julian już znany? ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...