Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Tak,kolejny stracony wątek , niewygodny według jakiś dziwnych norm przeszedł do historii......jak długo jeszcze pisać będziemy po to, by to kasowano,ot tak, bo komuś się nie podoba? @friko- opanuj się chłopie ,mądry z Ciebie  gość,ale Twoje kryteria nie są współmierne dla ogółu,ogółu tej społeczności.

Nie wiem o co chodzi powiem szczerze, nic nie usuwalem - od dwoch dni siedze na woda....

Generalnie watki na jerkbaicie rzadko sa kasowane ( za wyjatkiem ogloszen na gieldzie naruszajacych regulamin ) - czesto natomiast moderatorzy przenosza watki do innych dzialow lub łączą ze soba watki zblizone tematycznie, co na pierwszy rzut oka moze wygladac jakby watek byl skasowany (podczas gdy w rzeczywistosci jest dalej tylko np w innym dziale)

Jak piszę,to wiem co piszę. W takim razie gdzie się podział wątek dziękczynny ,napisany przez któregoś z userów, w Twoją stronę @friko? Żenady pod postacią niektórych kłódek założonych na wątkach ,nie tylko przez Ciebie ,szkoda poruszać bo i klawiatury szkoda. Zasadniczo to całe "cafe" trzeba zablokować ,szczególnie zabronić tematów piłki nożnej ,bo blokady na "lidze mistrzów" nie pojmuję, akurat wątek był jak na nasze możliwości ,anielski. Chcesz to kasuj/blokuj - wolna amerykanka :D pod warunkiem że nie dotyczy PIS-u i FC -oczywiście :blink:

Edited by tofik

Ten wątek dziękczynny to zdaje się, z tego co pamiętam, moja niecna sprawka. Zresztą zaraz potem byłem zmuszony udać się na tygodniowe, zasłużone wakacje, celem nabrania dystansu i powrotu do pionu. Co się udało znakomicie, za co bardzo dziękuję Wielce Szanownemu Modowi. Honorem ręczę że już będę grzeczny, nie będę się brzydko wyrażał i zawsze będę wiosłował z prądem. Samym środkiem i w głównym nurcie.

Rzekłem. Howgh!

No a ja się zastanawiałem co się z Tobą Michał stało :P

Chłopina zapadł się pod ziemie czy cuś  ;)

Howgh :)

Edited by Karol Krause

wątek dziękczynny

aha, no cóź, skoro nawet Autor był w stanie przeboleć tę "niepowetowaną stratę" to nam nadzieję że uda się to i Tobie, tofiku ;)

Co do blokowania wątków to akurat od początku portalu prowadzimy w tej kwestii konsekwentną politykę - jerkbait jest portalem wędkarskim, służącym dzieleniu się wiedzą i doświadczeniem na tematy wędkarskie,  a nie miejscem gdzie wszelkiej maści frustraci mogą manifestować swoje negatywne emocje, czy to frustraci futbolowi czy inni. Oczywiście taka polityka może komuś odpowiadać lub nie, ale póki ktoś jest użytkownikiem tego portalu musi się do niej dostosować. Przypominam również iż decyzje moderatorów nie podlegają publicznej dyskusji ani komentarzom, stanowi to naruszenie regulaminu.

@skippi

kilka dni przerwy od forum czasem naprawdę dobrze robi wiem to po swoim przykładzie :)

Skoro wszystko i wszyscy się szczęśliwie "odnaleźli", kończę wątek.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...