Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
BadBujo

Wszystkie Stelle sa do d..y, wedlug mnie oczywiscie - czyli o wolności słowa i jakości informacji w internecie

Recommended Posts

Paweł, przecież Bujo wyraźnie napisał. W FC jak blank jest za długi to tną, jak za gruby to szlifują, a jak krzywy to prostują.

Swoją drogą spod palców mi wyjąłęś przykład P844-2, ciekaw jestem czy nowy wypust. który jest 'dowinięty' wymaga innego zbrojenia i czy szablon FC się do niego stosuje :)?

Zaloz swoja pracownie i uratuj nas wszystkich spod orlich szpon FC. 

Bujo

Paweł - przespałeś temat... Wszystkie na "S" i "H" są do d..y... :D

Dla bezpieczeństwa piję w chwili obecnej piwo na "Ż", ta literka jeszcze nie jest zagrożona... :P  :D

Michał to się okaże w praniu, wygląda solidnie i cholernie starannie wykonany... :)

Jak to nie jest zagrożona? - Żopa to co?

Protestuje przeciwko rusycyzmom na forum! Żop, a własciwie żopa:  жопа  to u słowian wschodnich ! U nas staropolska rzyć. Jak kto chce rzyci używać ( w mowie lub pismie, nie zaś w życiu seksualnym) polecem zapoznac się z prawidłową odmianą !

Wystarczy zamieścić dupę w temacie i popularność wątku gwarantowana. ;)

Z tą dupa nie tak prosto Panie Kolego! W przedwojennych bodaj "Wiadomościach Literackich" był dłuższy artykuł poświęcony owej d... gdzie analizowano owe słowo pod wzgledem morfologicznym, takoż zastanawino się na przyczynami, dla których u wielu wywołuje uśmiech na twarzy. Starałem się znależć jakiś link ale jakoś nie niesporo mi to idzie. Może ktoś pomoże?

U.

Może być i rzyć. Jak po staropolsku to po staropolsku. Więc może i w dziele rodbuildingowym pojawią się kije, które oprócz insertów, ringów, wyplatanych omotek będą ozdobione tak po staropolsku...kutasami.

...W przedwojennych bodaj "Wiadomościach Literackich" był dłuższy artykuł poświęcony owej d... gdzie analizowano owe słowo pod wzgledem morfologicznym, takoż zastanawino się na przyczynami, dla których u wielu wywołuje uśmiech na twarzy...

Z przyjemnością przeczytam, jeśli znajdziesz, pod warunkiem, że dla odmiany będzie o dupie Maryni bo o upychaniu w męskie zadki przedmiotów wędkarskiego kultu już dowiedziałem się więcej niżbym chciał. ;)  :blink:

Może być i rzyć. Jak po staropolsku to po staropolsku. Więc może i w dziele rodbuildingowym pojawią się kije, które oprócz insertów, ringów, wyplatanych omotek będą ozdobione tak po staropolsku...kutasami.

No co po niektórym po staropolsku przydało by się po Karnym Kuta.....e

Edited by Karol Krause

No tak, zaczelo sie od d..y, skonczylo na k....ie, chyba czas tego watku powoli nastal chociaz dalej uparcie i stanowczo bede twierdzil, ze wszystkie stelle sa do d..y, nowa SW jest do d..y i nawet nowa FW tez bedzie do d..y :) :) :)

@thymallus, 

Nic mnie tak dawno nie ubawilo na forum jak Twoj post wyzej :) Brzuch mnie teraz boli od smiechu :)

Edited by Bujo

No co po niektórym po staropolsku przydało by się po Karnym Kuta.....e

Ja tam wole spreje:

[attachment=129752:troll_spray.jpg]

(...) Więc może i w dziele rodbuildingowym pojawią się kije, które oprócz insertów, ringów, wyplatanych omotek będą ozdobione tak po staropolsku...kutasami.

Do znakomitej większości wędek, jakie widuję nad wodą, jest uczepiony jakiś...

Dobra Panowie, widze ze nic juz z tego nie bedzie. Jak chcecie kontynuowac to proponuje wątek "jerkbait się śmieje". Szkoda że nie daliśmy rady porozmawiać poważniej, za te kilka głosów sensownych w kilkustronnicowym wątku dziękuję ale widać że jest ciśnienie na robienie jaj i tym razem nic nie uda sie ustalić

Temat stary i zamknięty ale jak zobaczyłem to dziś w sklepie, nie mogłem się oprzeć.
Ta Stella nie jest do du.y, ona wyjdzie inną stroną ;)

[attachment=182902:2014-07-17 13.21.44.jpg]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...