Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
BadBujo

Wszystkie Stelle sa do d..y, wedlug mnie oczywiscie - czyli o wolności słowa i jakości informacji w internecie

Recommended Posts

Ot tak, takie sa moje przemyslenia, moje osobiste, subiektywne. Widzialem dwie, moze trzy, byly do d..y. Nie podobal mi sie kolor, odciski palcow, smar byl do d..y, znowu moja subiektywna opinia niczym nie podparta, korbki tez do d..y, subiektywnie zle mi sie trzymalo. Generalnie nie polecam, takie jest moja subiektywna opinia, mam do niej prawo ze wzgledu na obowiazujaca wolnosc slowa.

Bujo

Edited by Bujo

Witram,

Wszystkie Stelle sa do d..y. Robimy cyrk w rodbildingu, tutaj tez sie przyda troche ''rzetelnych'' informacji. Stelle sa do d..y :) 

Hardy jest ok ale tylko ze specjalna czapka w kratke i duzym nosem angielskiego lorda o bialych ponczochach nie wspominajac. Inaczej wedle uznania. Moze byc do d..y :) 

@Bujo, uważaj bo Shimano poda Cię do sądu tak jak zrobiła to słynna firma z sokołowa;) Nie ma wolności słowa w dzisiejszych czasach ;)

Raczej do d..p. nie do sądu :P

Z resztą się zgadzam albo i nie ...... :lol:  :lol:  :lol:

Heh, a moja prababcia mawiała "wnusiu unikaj kategorycznych stwierdzeń, będziesz rzadziej wychodził na durnia..." Polecam.

Pozdrawiam

Arek

"jestem za a nawet przeciw"... :D

No tak, rzadziej nie znaczy wcale - 100 na 100 Andrzeju :)

Nie wiem co to było ale jak widzę za dużo...

Ci, co mnie znaja osobiscie doskonale wiedza, ze do takich rzeczy nie potrzebuje zadnych uzywek i moge tak bardzo dlugo :) :) :) 

Gdyby ktoś wziął sobie do serca słowa autora i stwierdził że jego Stelka jest do d**y i jest niegodna przykręcenia do uchwytów w jego wędkach i o kontakcie knoba z palcami nie wspominając. Cóż trudno ktoś musi, niech będę to ja, poświęcę się, dla dobra sprawy oczywiście. Przyjmę każdy rocznik i rozmiar, nawet jeżeli ząbkuje, żabkuje, stuka, puka. Opss... się zapędziłem ostatnie słowa przecież tyczą się Daiwy. Tą też przyjmę i zutylizuję jak Stelkę. Działkę mam dużą będzie gdzie składować to badziewie. A niech będzie polecę po bandzie, wszystkie Batsony, MHX, STC, Phenixy itp. jeżeli ktoś uzna że są do d**y też przyjmę, mam pomidory w tunelu tyczek do podpierania nigdy za wiele ;) :)

A Daiwa, o panie to już szkoda słów, jak siądę w nocy o północy w fotelu i zakręcę to słuchać takie szuuu.. i czasem nawet w palcach przekładnię wyczuję, i weź z tym idź nad wodę, no tym się łowić nie da. Zdecydowanie do d**y ;) :)

Edited by gajosik

Sprawdzimy w październiku jak z kondycją, a bufet mają piękny... ;)

Z kondycja bardzo kiepsko, brak praktyki. Sprawdzimy tez Twoje wedki czy nie sa do d..y :)  :) :)  

Sprawdzimy w październiku jak z kondycją, a bufet mają piękny... ;)

Sprawdzałem, nie chcesz sprawdzać :D :D :D

Skoro do doopy to czas Red Arców, Zauberów, Battle i Sargusów nadszedł czas. Ja nie skorzystam. Ale ja za mało wedkuję , aby dać dobry osąd. Widziałem tylko środki/bebechy.

Bujo. :) Zdecydowanie jestem gościem, który lubi robić jaja i poważny jestem tylko w sprawach poważnych. Fajnie pośmiać się z kolegami, na żywo, czy do monitora z braku lepszej możliwości. Jednak jeśli ten temat ma być jajcewną odpowiedzią na wątek o pracowni FC

http://jerkbait.pl/topic/28505-pracownia-fishing-center-opinie/page-2#entry1298285

to spaliłeś cały humorystyczny ładunek, jaki drzemie w możliwości obśmiania w jednym topicu zarówno sprzętowych fetyszystów, jak i technicznych lebieg oraz krytykantów, którym wszystko się nie podoba, a sądy wydają "bo tak".

Michał, no przykro mi, no nie masz Pan w tej konkretnej sprawie racji i tyle :)

Edycja: P.S.
Jako osoba zaprawiona w moderacji znasz pewnie funkcję działu Cafe i tam można umieszczać takie banialuki, bo nijak się mają do tego działu, do tematu w odpowiedzi na który powstały oraz do żartobliwego traktowania rozmaitych meandrów naszego wspólnego hobby.

Pozdrawiam
Grzesiek

Edited by Maynard

Ot tak, takie sa moje przemyslenia, moje osobiste, subiektywne. Widzialem dwie, moze trzy, byly do d..y. Nie podobal mi sie kolor, odciski palcow, smar byl do d..y, znowu moja subiektywna opinia niczym nie podparta, korbki tez do d..y, subiektywnie zle mi sie trzymalo. Generalnie nie polecam, takie jest moja subiektywna opinia, mam do niej prawo ze wzgledu na obowiazujaca wolnosc slowa.

Bujo

Michał,Przyjacielu , Serdeczny Kolego, szanuj Swój wizerunek.

Edited by Jozi

Tak, Stella zwalszcza ta z serii Saltwater jest do bani, ona nawet nie to ze szumi ale nawet wyje i to jak  :D  :D

http://www.youtube.com/watch?v=E_VFe4lqlDk&list=FLKb-VtL7YryRTCS86aw4rYQ

Mowie wam liczy sie tylko PENN, na pewne modele nie nawiniesz linki po sam brzeg -za to oszczedzisz na lince :)

Moze stuknie tu i tam -przynajmniej wiesz ze masz jakis mechanizm w srodku :)  a modele z gornej polki znakomicie zastepuja zapomniane foremki i lopatki naszych dzieciakow na plazy  ;)

http://www.youtube.com/watch?v=UUOumShc-hI&list=FLKb-VtL7YryRTCS86aw4rYQ

Edited by Darecki72

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...