BadBujo 1,839 Report post Posted August 27, 2013 (edited) Ot tak, takie sa moje przemyslenia, moje osobiste, subiektywne. Widzialem dwie, moze trzy, byly do d..y. Nie podobal mi sie kolor, odciski palcow, smar byl do d..y, znowu moja subiektywna opinia niczym nie podparta, korbki tez do d..y, subiektywnie zle mi sie trzymalo. Generalnie nie polecam, takie jest moja subiektywna opinia, mam do niej prawo ze wzgledu na obowiazujaca wolnosc slowa. Bujo Edited August 27, 2013 by Bujo Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej Stanek 3,325 Report post Posted August 27, 2013 Michał masz zły dzień czy zielsko nie to co trzeba... :D Podaj może które młynki nie są do d..py. ;) Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted August 27, 2013 Witram, Wszystkie Stelle sa do d..y. Robimy cyrk w rodbildingu, tutaj tez sie przyda troche ''rzetelnych'' informacji. Stelle sa do d..y :) Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej Stanek 3,325 Report post Posted August 27, 2013 Niech Ci będzie są do d..y. :D Hardy też....? Tak - do d..y. :P :D Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted August 27, 2013 Hardy jest ok ale tylko ze specjalna czapka w kratke i duzym nosem angielskiego lorda o bialych ponczochach nie wspominajac. Inaczej wedle uznania. Moze byc do d..y :) Share this post Link to post Share on other sites
Robertpl 81 Report post Posted August 27, 2013 @Bujo, uważaj bo Shimano poda Cię do sądu tak jak zrobiła to słynna firma z sokołowa;) Nie ma wolności słowa w dzisiejszych czasach ;) Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted August 27, 2013 Raczej do d..p. nie do sądu :P Z resztą się zgadzam albo i nie ...... :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
haja1978 1,061 Report post Posted August 27, 2013 Heh, a moja prababcia mawiała "wnusiu unikaj kategorycznych stwierdzeń, będziesz rzadziej wychodził na durnia..." Polecam. Pozdrawiam Arek Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej Stanek 3,325 Report post Posted August 27, 2013 "jestem za a nawet przeciw"... :D Share this post Link to post Share on other sites
guciolucky 11,111 Report post Posted August 27, 2013 Nie wiem co to było ale jak widzę za dużo... Share this post Link to post Share on other sites
haja1978 1,061 Report post Posted August 27, 2013 "jestem za a nawet przeciw"... :D No tak, rzadziej nie znaczy wcale - 100 na 100 Andrzeju :) Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted August 27, 2013 Nie wiem co to było ale jak widzę za dużo... Ci, co mnie znaja osobiscie doskonale wiedza, ze do takich rzeczy nie potrzebuje zadnych uzywek i moge tak bardzo dlugo :) :) :) Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted August 27, 2013 Bójo :P Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej Stanek 3,325 Report post Posted August 27, 2013 Sprawdzimy w październiku jak z kondycją, a bufet mają piękny... ;) Share this post Link to post Share on other sites
gajosik 2,878 Report post Posted August 27, 2013 (edited) Gdyby ktoś wziął sobie do serca słowa autora i stwierdził że jego Stelka jest do d**y i jest niegodna przykręcenia do uchwytów w jego wędkach i o kontakcie knoba z palcami nie wspominając. Cóż trudno ktoś musi, niech będę to ja, poświęcę się, dla dobra sprawy oczywiście. Przyjmę każdy rocznik i rozmiar, nawet jeżeli ząbkuje, żabkuje, stuka, puka. Opss... się zapędziłem ostatnie słowa przecież tyczą się Daiwy. Tą też przyjmę i zutylizuję jak Stelkę. Działkę mam dużą będzie gdzie składować to badziewie. A niech będzie polecę po bandzie, wszystkie Batsony, MHX, STC, Phenixy itp. jeżeli ktoś uzna że są do d**y też przyjmę, mam pomidory w tunelu tyczek do podpierania nigdy za wiele ;) :) A Daiwa, o panie to już szkoda słów, jak siądę w nocy o północy w fotelu i zakręcę to słuchać takie szuuu.. i czasem nawet w palcach przekładnię wyczuję, i weź z tym idź nad wodę, no tym się łowić nie da. Zdecydowanie do d**y ;) :) Edited August 27, 2013 by gajosik Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted August 27, 2013 Sprawdzimy w październiku jak z kondycją, a bufet mają piękny... ;) Z kondycja bardzo kiepsko, brak praktyki. Sprawdzimy tez Twoje wedki czy nie sa do d..y :) :) :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuba Standera 2,705 Report post Posted August 27, 2013 Sprawdzimy w październiku jak z kondycją, a bufet mają piękny... ;) Sprawdzałem, nie chcesz sprawdzać :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej Stanek 3,325 Report post Posted August 27, 2013 :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted August 27, 2013 Skoro do doopy to czas Red Arców, Zauberów, Battle i Sargusów nadszedł czas. Ja nie skorzystam. Ale ja za mało wedkuję , aby dać dobry osąd. Widziałem tylko środki/bebechy. Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted August 27, 2013 Pora rzewnie zapłakać... Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted August 27, 2013 enjoy http://www.youtube.com/watch?v=RtSGJ2KcEEM Share this post Link to post Share on other sites
Maynard 222 Report post Posted August 27, 2013 (edited) Bujo. :) Zdecydowanie jestem gościem, który lubi robić jaja i poważny jestem tylko w sprawach poważnych. Fajnie pośmiać się z kolegami, na żywo, czy do monitora z braku lepszej możliwości. Jednak jeśli ten temat ma być jajcewną odpowiedzią na wątek o pracowni FChttp://jerkbait.pl/topic/28505-pracownia-fishing-center-opinie/page-2#entry1298285 to spaliłeś cały humorystyczny ładunek, jaki drzemie w możliwości obśmiania w jednym topicu zarówno sprzętowych fetyszystów, jak i technicznych lebieg oraz krytykantów, którym wszystko się nie podoba, a sądy wydają "bo tak". Michał, no przykro mi, no nie masz Pan w tej konkretnej sprawie racji i tyle :) Edycja: P.S. Jako osoba zaprawiona w moderacji znasz pewnie funkcję działu Cafe i tam można umieszczać takie banialuki, bo nijak się mają do tego działu, do tematu w odpowiedzi na który powstały oraz do żartobliwego traktowania rozmaitych meandrów naszego wspólnego hobby. Pozdrawiam Grzesiek Edited August 28, 2013 by Maynard Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted August 28, 2013 (edited) Ot tak, takie sa moje przemyslenia, moje osobiste, subiektywne. Widzialem dwie, moze trzy, byly do d..y. Nie podobal mi sie kolor, odciski palcow, smar byl do d..y, znowu moja subiektywna opinia niczym nie podparta, korbki tez do d..y, subiektywnie zle mi sie trzymalo. Generalnie nie polecam, takie jest moja subiektywna opinia, mam do niej prawo ze wzgledu na obowiazujaca wolnosc slowa. Bujo Michał,Przyjacielu , Serdeczny Kolego, szanuj Swój wizerunek. Edited August 28, 2013 by Jozi Share this post Link to post Share on other sites
...not here 405 Report post Posted August 28, 2013 (edited) Tak, Stella zwalszcza ta z serii Saltwater jest do bani, ona nawet nie to ze szumi ale nawet wyje i to jak :D :D http://www.youtube.com/watch?v=E_VFe4lqlDk&list=FLKb-VtL7YryRTCS86aw4rYQ Mowie wam liczy sie tylko PENN, na pewne modele nie nawiniesz linki po sam brzeg -za to oszczedzisz na lince :) Moze stuknie tu i tam -przynajmniej wiesz ze masz jakis mechanizm w srodku :) a modele z gornej polki znakomicie zastepuja zapomniane foremki i lopatki naszych dzieciakow na plazy ;) http://www.youtube.com/watch?v=UUOumShc-hI&list=FLKb-VtL7YryRTCS86aw4rYQ Edited August 28, 2013 by Darecki72 Share this post Link to post Share on other sites
pawello 749 Report post Posted August 28, 2013 Ja bym jeszcze dołożył do Stelli Twiny i Wańki, tak do kompletu. Share this post Link to post Share on other sites