@Wojti 1,503 Report post Posted August 28, 2013 (edited) Mecze środowe: Maribor - Viktoria Pilzno (1:3) Celtic - Szachtior Karaganda (0:2) Real Sociedad - Olympique Lyon (2:0) Zenit Sankt Petersburg - Pacos Ferreira (4:1) AC Milan - PSV Eindhoven (1:1) chyba najciekawiej zapowiada się ten ostatni (Milan faworytem)? * w nawiasach wyniki z 1 meczu Edited August 28, 2013 by @Wojti Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted August 28, 2013 Artek ,spy zajmijcie się swoimi kopaczami, ktorym zamiast treningu przydałaby się wizyta u ortopedy. Z waszych wypowiedzi wychodzą co najwyżej Wasze kompleksy i nic więcej Gazdzior, a o jakich Ty kopaczach mówisz,którzy mieli by iść do ortopedy? Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted August 28, 2013 Tofik - zgodzę się całkowicie. Mimo, że jestem fanatycznym kibicem Legii i nie mogło mnie zabraknąć na dzisiejszym meczu, to podobnie jak Ty uważam, że Legia była słabsza od Steauy. LE to maks, co na tą chwilę stać Mistrza Polski. Wkur*iają mnie natomiat wypowiedzi takich kmiotów, jak powyżej wymieniłem. Ich drużyny dawno temu odpadły z europejskich pucharów lub pewnie nawet nie grały o nie, ale nawrzucać komuś to ich sens życia. A kmiot to ty masz na drugie. :D :lol: :D :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Gazdzior 78 Report post Posted August 28, 2013 A kmiot to ty masz na drugie. :D :lol: :D :lol: To żeś zabłysnął. Po takim tekście chyba złapie doła na cały dzień. Napisz może coś wnoszącego do tematu, np. ostatnie wyniki drużyny, której kibicujesz Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted August 28, 2013 @Gazdzior: jeśli wszyscy zago(rz)ali kibice Legii są na twoim poziomie intelektualnym to się nie dziwmy, że polska piłka jest w tym miejscu co jest. Gratuluję też spostrzegawczości, bo zapewne zobaczyłeś w piłkarskim wątku nazwę klubu z Krakowa w mojej wypowiedzi i już byś chciał mnie ugryźć nie myśląc wcześniej, że pisząc Wisła piszę o największej rzece w Polsce a nie o którymś z klubów piłki kopanej. Sukcesem na miarę naszych możliwości jest odpadnięcie Legii z eliminacji LM bez porażki. Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted August 28, 2013 To żeś zabłysnął. Po takim tekście chyba złapie doła na cały dzień. Napisz może coś wnoszącego do tematu, np. ostatnie wyniki drużyny, której kibicujesz Najpierw mi odpisz na posta wyżej, o tych kopaczach, co maja iść do ortopedy,bo jestem ciekawy o kim myślisz. A to,że pochodzę z Wielkopolski,to nie oznacza,że jestem kibicem drużyny z tego regionu. Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted August 28, 2013 To żeś zabłysnął. Po takim tekście chyba złapie doła na cały dzień. Napisz może coś wnoszącego do tematu, np. ostatnie wyniki drużyny, której kibicujesz Kibicujesz tylko jak są wyniki? fanatyczny kibic :) hehehehe no i wczoraj legła warszawa :) Share this post Link to post Share on other sites
deichkind 454 Report post Posted August 28, 2013 Gaździor widzę że mamy tutaj tych "lepszych" "inteligentnych i szlachetnych" Nie awansowali to nie ...trudno się mówi...piłka toczy się dalej A najciekawsze na kibicowski szlaku wciąż pprzed nami! Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted August 28, 2013 Pomimo zamknięcia trybuny północnej tzw."Żyleta", nie zawiedli kibice, wyjątkowe oprawy i doping fantastyczny, nie spotykany nigdzie indziej na terenie Polski:). Ta , jak sie widziało tylko jeden stadion to takie zdanie nie dziwi :) no ale warszawa wszytko ma najlepsze :) słoiki też Biosteron dlaczego na jagę nie śmigasz ? Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted August 28, 2013 Legia nie tylko wczoraj legła, lecz w ostatnich dwóch kolejkach ligowych, a szczególnie w ostatnia sobotę z Gdańskiem. Myślę, że to by było na tyle dla klubu z Łazienkowskiej. Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted August 28, 2013 no ale warszawa wszytko ma najlepsze :) słoiki też Poza błędem ortograficznym wszystko się zgadza. No a za słoiki to trzeba podziękować reszcie kraju :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted August 28, 2013 Myślę że jb.pl ni jest miejscem na takie spory... al może się mylę... nie kibicuję legii jakoś bardzo...ale wczoraj byłem sercem za nią.... Bo jestem Polakiem... Share this post Link to post Share on other sites
Gazdzior 78 Report post Posted August 28, 2013 (edited) Spodziewałem się tego, że zrobi się afera. Po kolei: Artek - pisząc Twoich kopaczy, miałem na myśli drużynę, której kibicujesz, a nie koniecznie drużynę z Wielkopolski, bo widzę, że masz z tym głębszą rozkminę Spy - żadnej wypowiedzi o klubie z Krakowa nie zauważyłem, żaden klub z Krakowa mnie nie interesuje. Kibicuję swojej drużynie i o niej piszę. Zaś Ty masz frajdę bo Legia odpadła z LM - to jest słabe. Wzmiankę o poziomie intelektualnym przemilczę. Jeziorom - Na meczach Legii jestem od 1994 roku, tak więc, jak czegoś nie wiesz, kogoś nie znasz, to najpierw się grzecznie zapytaj. Co do "słoików", to nie moja wina, że przyjeżdżają do mojego miasta, nie lubię ich tak samo, jak Ty widocznie. A teraz idę sobie na rybki, więc macie trochę czasu, aby mnie obsmarować ale mimo wszystko proponowałbym wrócić do tematu czyli do LM Edited August 28, 2013 by Gazdzior Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted August 28, 2013 Temat raczej można zamknąć, bo przecież LM dla naszych drużyn już nie ma. Ewentualnie można porozmawiać o LE, ale coś więcej będzie można powiedzieć po losowaniu grup, chyba w piątek. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted August 28, 2013 (edited) LM kolego to nie tylko polskie drużyny... a słowo 'nasze' to piszesz na swoim przykładzie chyba Edited August 28, 2013 by Tomasz eS Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted August 28, 2013 LM kolego to nie tylko polskie drużyny... a słowo 'nasze' to piszesz na swoim przykładzie chyba Tak tylko temat był jak na razie pod jedną drużynę, a o innych nie było mowy. Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted August 28, 2013 Ja tam nic nie widzę takiego ze to o L chodziło :) Share this post Link to post Share on other sites
Artek 2,564 Report post Posted August 28, 2013 No rzeczywiście ja też nie widzę, przepraszam mój błąd. Przecież L nie grała w LM tylko w eliminacjach do LM, a to jest wielka różnica. Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted August 28, 2013 Poza błędem ortograficznym wszystko się zgadza. No a za słoiki to trzeba podziękować reszcie kraju :rolleyes: błąd? :) dobre, kłaniam sie nisko i przepraszam że stolice poniżyłem pisząc z małej litery ps gdyby nie ta "reszta kraju" to stolica dalej świeciła by gruzowiskami , no ale co przeciez reszta to prowincja i wieśniaki ;) Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted August 28, 2013 Jeziorom - Na meczach Legii jestem od 1994 roku, tak więc, jak czegoś nie wiesz, kogoś nie znasz, to najpierw się grzecznie zapytaj. A teraz idę sobie na rybki, więc macie trochę czasu, aby mnie obsmarować ale mimo wszystko proponowałbym wrócić do tematu czyli do LM ps 1 co z tego od którego roku jestes na legii? tak fanatyzm oceniasz? ps 2 jak można wrócic do tematu LM jak jej w wawie nie było i dalej nie ma :) ps 3 wiesz jak sie wkłada z powrotem korek do szampana zaraz po otwarciu? zapytaj kibiców legii :) pzdr dla wszystkich kibiców z wawy i z reszty kraju ;) Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted August 28, 2013 Szanowni Koledzy - jeśli dyskusja w tym wątku ma się toczyć tylko wokół Legi i naszej ligi to nie ma to chyba większego sensu? już za chwile walka z grupach LM, będziemy oglądać najlepszą europejska piłkę i niestety nie będzie tam polskiej drużyny jednak jestem przekonany, że wielu z Was będzie miało swojego faworyta, nasza liga jest słaba i trzeba się z tym pogodzić wracając do tematu dla mnie niespodzianka i największe zaskoczenie to: Celtic - Szachtior Karaganda (0:2) drugi mecz (3:0) AC Milan - PSV Eindhoven (1:1) tak jak przypuszczałem dobry mecz Milanu 3:0 Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted August 28, 2013 Ja niezmiennie od lat czekam na wyniki BVB,RM i MU .Temat Legii zdaję się że potraktowałem kulturalnie jak na poznaniaka .Starałem się pisać to co myślę o polskiej piłce ogółem . Panowie więcej luzu ,to jest tylko piłka nożna ;) Share this post Link to post Share on other sites
Gazdzior 78 Report post Posted August 29, 2013 (edited) Jeziorom, a gdzie ja oceniałem poziom fanatyzmu? Na meczach jestem, czy wynik są, czy ich nie ma. Najzabawniejsze jest to, że ja i większość kolegów nic nie pisze o innych miastach i klubach skoro nic ich z nimi nie wiąże. Natomiast tylko o Tobie świadczą Twoje zakompleksione wypowiedzi na temat Warszawy i Legii i radość z jej porażki. Mnie natomiast bawią takie osóbki, które same nie mają czym się pochwalić, natomiast lubią żerować na porażkach innych. A Ty kiedy otwierasz szmpana z okazji awansu?? Tylko nie wiem gdzie do 4 ligi, 3 może 2? A może z okazji remisu ze znienawidzoną słabą Legią :) Edited August 29, 2013 by Gazdzior Share this post Link to post Share on other sites
spy 665 Report post Posted August 29, 2013 Z roku na rok mistrz Polski prezentuje coraz nizszy poziom. Nikt, kto zna sie choc troche na pilce nie stawial na Legie. Nie bylo niespodzianki. Share this post Link to post Share on other sites
Gazdzior 78 Report post Posted August 29, 2013 Tu się z Tobą zgodzę Spy. Chociaż serce było za Legią, to tylko szaleniec uważał, że jest ona faworytem w starciu z rumunami. Share this post Link to post Share on other sites