Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
@Wojti

Piłkarska Liga Mistrzów - to będzie mecz

Recommended Posts

Zapewne wielu z Was ma swój ulubiony klub piłkarki występujący w zagranicznych ligach czy tez na krajowym podwórku. Niejednokrotnie jednak mecze w rozgrywkach w Champions League (LM) są tymi, które dostarczają nam największych emocji o których rozmawiamy przez długi czas

Dziś kończą się eliminacje do fazy grupowej jestem przekonany, ze będzie co oglądać ...

to będzie mecz !!!

[attachment=129269:LM.jpg]

Edited by @Wojti

dla mnie dziwna była to decyzja UEFA, oby w dzisiejszym meczu Legia swoją grą chociaż w pewnym stopniu dorównała swoim kibicom

- osobiście czekam na ten mecz z nadzieją, że nie skończy on się bezbramkowym remisem

(już widzę te napisy w gazetach "awans na wagę remisu")

1u74.jpg

Dokument przedstawia kto jest odpowiedzialny za karanie kibiców Legii, jak widać dzięki Lechowi i min. organizacji Nigdy więcej. która jawnie współpracuje z środowiskami lewackimi jak antifa itp tworom dewiantów. Jak widać polak polakowi wilkiem...

Jako kibic piłki nożnej  będę kibicował Legii.. gdzieś nad Wisłą. Meczy z serii "Na pewno się uda" oglądałem wiele :)

Edited by spy

Bez złośliwości piszę ,ale co będzie jeśli nawet uda się awansować,poza kasą dla Legii oczywiście?

Oglądając pierwszy mecz nie dało nie zauważyć że rumuńska drużyna jest wystarczająca na najlepszą w chwili obecnej drużynę w kraju ,dlatego w przypadku awansu (wątpię w niego) ,mam wrażenie że niestety Legia może dostąpić wątpliwej przyjemności bycia dostarczycielem punktów LM. Zastanawiam się, czy LE nie jest póki co, najwyższym poziomem na jaki może sobie pozwolić nasza drużyna. Kibicom i piłkarzom Legii życzę oczywiście wygranej,bo gra na "zwycięski remis" jest niestety zbyt ryzykowna.

Legia dziady, dno i  2 metry mułu. :lol:  :D  :lol:

Ta nie to co Lech :angry:

Panowie czym tu się ekscytować :lol:  Legia to drużyna C-klasowa w porównaniu z Realem , Brcą itp. tak samo Steaua nic tam nie zwojuje nawet jak wejdzie to szybko odpadnie, jej czasy świetności minęły - chyba z 15 lat temu :)

jak to się śpiewa przy okazji każdych eliminacji.... "jeszcze 4 lata Polska będzie mistrzem świata"  ....

ale poziom ,ogrywaja nas juz nawet rumunskie pastuchy,brawo propagando sukcesu!!!

Panowie czym tu się ekscytować :lol:  Legia to drużyna C-klasowa w porównaniu z Realem , Brcą itp. tak samo Steaua nic tam nie zwojuje nawet jak wejdzie to szybko odpadnie, jej czasy świetności minęły - chyba z 15 lat temu :)

A skąd ma odpaśc ja teraz grupy są to raz????ze z grupy maja małe szans wyjśc to już inna historia...w skrócie historia pieniadza......

A dwa rok temu ta Steua była lepsza w dwumeczu od  Ajaxu i grała jak równo z równym  z naszpikowaną "gwiazdorami" Chelsea.

Szkoda troche Legii--te dwie szybko stracone bramki zadecydowały i tyle  w temacie.Potem za mało "pary" w ofensywie.

Dobry mecz Koseckiego-na pewno najlepszy w Legii

skoro już tyle piszemy o Legii to trzeba powiedzieć szczerze, ze limit szczęścia wykorzystali w meczu z Molde

w dzisiejszym spotkaniu podobało mi się kilka elementów, zabrakło jakości, głównie przy stałych fragmentach,

których Legia miała sporo a po których nie było wymiernych korzyści

Edited by @Wojti

Artek ,spy zajmijcie się swoimi kopaczami, ktorym zamiast treningu przydałaby się wizyta u ortopedy.

Z waszych wypowiedzi wychodzą co najwyżej Wasze kompleksy i nic więcej

Hmmmm- kopać leżącego nie należy,choć faktycznie może naszym piłkarzom ogółem ,należy się kopniak. Ja uważam jednak że dobrze się stało, w LE można się także wykazać i teraz Legia może faktycznie pokazać na co ją stać. W temacie LM ,powtarzam -wciąż żadna drużyna z Polski nic tam nie zdziała,a takie odpadnięcie ze Steua-ą jest tylko przysługą w naszą stronę. Mecz fajny,gdyby nie te feralne 9 minut ,bo gole  dość proste i po ewidentnych błędach. Remis zasłużony.ale wygrana niestety byłaby niesprawiedliwa dla przeciwników.

Tofik  - zgodzę się całkowicie. Mimo, że jestem fanatycznym kibicem Legii i nie mogło mnie zabraknąć na dzisiejszym meczu, to podobnie jak Ty uważam, że Legia była słabsza od Steauy. LE to maks, co na tą chwilę stać Mistrza Polski. Wkurzają mnie natomiast wypowiedzi takich kolegów jak powyżej wymieniłem. Ich drużyny dawno temu odpadły z europejskich pucharów lub pewnie nawet nie grały o nie, ale nawrzucać komuś to ich sens życia.

Edited by mario

Pomimo zamknięcia trybuny północnej tzw."Żyleta", nie zawiedli kibice, wyjątkowe oprawy i doping fantastyczny, nie spotykany nigdzie indziej na terenie Polski:).

Oprawa ?? Heh to był czysty majstersztyk i pokazanie UEFA gdzie się ich ma - rozwinięcie skrótu z serduszkiem a później race...

Kary będą ale warto było!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...