Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
tpe

Foto konkurs C&R watpliwosci...

Recommended Posts

To co ja mam organizować konkursy, czy szanowna Redakcja?

Przez trzy lata mieliśmy świetną zabawę z kalendarzem j.pl - komu to przeszkadzało?

A jak się nie da zrobić kalendarza, można zrobić konkurs foto miesiąca, potem wybrać foto roku itd.

widzisz czasem wystarczy rzucic jakiś pomysl...

To co ja mam organizować konkursy, czy szanowna Redakcja?

Przez trzy lata mieliśmy świetną zabawę z kalendarzem j.pl - komu to przeszkadzało?

A jak się nie da zrobić kalendarza, można zrobić konkurs foto miesiąca, potem wybrać foto roku itd.

Przeszkadzalo temu co musial za kazdym razem doplacic sporo pieniedzy aby kalendarze ujrzaly swiatlo dzienne, niestety :( 

Bo to jest Polska!

Bo to jest Polska a nie elegancja Francja...

a teraz odnośnie tego tematu tylko jedno:

Pewna osoba to mi powiedziała o Polakach... nie budują dróg jest źle i miernota i narzekanie....budują drogi jest kurrrrr jeszcze gorzej!!

Polak jest stworzony tylko do narzekania i oceniania inicjatyw....inicjatyw nie swoich

EOT!

Przeszkadzalo temu co musial za kazdym razem doplacic sporo pieniedzy aby kalendarze ujrzaly swiatlo dzienne, niestety :(

Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem....

I jak z tym konkursem bo chyba coś jest nie tak jak powinno być? 

takie białe ząbki, a nigdy u dentysty...zazdroszczę

Tak, czy inaczej kicha. ;)

I pytanie do ichtiologów: bass morski (po polsku labraks) ma zęby, czy ich nie ma? Sam osobiście uważam, że ich nie ma (podbieram je najczęściej łapiąc za dolną szczękę) Bo taki wargacz ma na pewno :lol:

I jak z tym konkursem bo chyba coś jest nie tak jak powinno być? 

Wlasnie staram się ogarnąć temat ankiety. Nieco mi to zajmuje... NIESTETY

Ankiety powieszone - ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA....

Czy  była jakaś selekcja zdjęć do konkursu bo zgłoszonego przez mnie zdjęcia nie ma w ankiecie???

Edited by damien79

nie zauwazylem malego bledu z kodach - juz poprawione

co do selekcji to odpadlo tylko jedno zgloszenie

Nie wiem dlaczego, ale w poście, w któym zgłaszane były foto, moje zdjęcie zniknęło.

t51g.jpg

Nie wiem dlaczego, ale w poście, w któym zgłaszane były foto, moje zdjęcie zniknęło.

t51g.jpg

A jest świetne :)

przyznam szczerze, że nie kojarze tego zdjęcia...

u mnie to zdjęcie sie nie otwiera - pojawia się komunikat THIS FOTO HAS BEEN REMOVED

Przykro mi kacper, ale nie jestem w stanie dodać do ankiety zdjęcia którego nie ma...

Nie wiem dlaczego wyświetla się tam taki komunikat, zawsze mogę zdjęcie wysłąć na e-mail, tylko wyślij mi adres na pw.

przykro mi ale wprowadzanie zmian w ankiecie w tym momencie może usunac dotychczasowe wyniki... poza tym wyszlo by ze twoje zdjęcie bylo w glosowaniu tydzien a inne 2 tyg... 

Nie wiem czy jest za dobre, czy może ledwie przeciętne,  bo jak już powiedziałem JA GO NIGDZIE NIE WIDZĘ

Cała "misja" jerkbaita związana z promowaniem c&r chyba idzie na marne... sądząc po zdjęciach.

Niektóre zdjęcie prezentują po prostu złowione ryby, a nie pokazują czym jest C&R. Dziwię się, dlaczego w ogóle znalazły się w konkursie, skoro od tematu odbiegają... Na szczęście jest kilka fajnych zdjęć na których uwiecznione jest wypuszczenie ryby, więc wybór w głosowaniu jest... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...